2016 Aralık GUY Sınavı
-
@iibflibirgarip 2016 Aralık GUY Sınavı içinde söyledi:
Arkadaşlar kadir hoca canlı yayınlarda gelicek diyormuş bi bildiği var mı acaba gerçekten.
Kadir koc bence reklam pesinde bi daha da soru sormayin diyen kisi.ben guvenmiyorum ha ilan gelecek once sonra kpss sonrasi gelirse ben demistim diyecek millet oncesini bekliyor oyuzden kisilere bel baglamak anlamsiz
-
@Dick-Advacoat Nerde gördün ilk defa böyle bişey paylasiyorum.
-
Allahım bu hafta şöyle güzel bi 3 bin kişilik alım gelsin kafaca hepimiz rahatlayalım.
-
@dibace Aynen kardeşim
-
@dibace insallh bu hafta bende buyuk bwklenti iicndeyim ,, su maliye bakanini birisi durtsede su uykudan uyanip ilani koysa , , insanda sabir birakmadilar kasim araliga kadar kim sabrdebilir ki bizim ki cok bekleyenler bide kpss den sonra demek 2018 e kadar eziyet demek bizler icin en azindan aldigimiz puani kullanalim yanmadan ,, insallh hocam bu hafta ici yada mart hic farketmez kpss den once gwlsinde bi sekilde gelsin , en azindan aciklama yapsa oda yok ,,,
-
Bu hafta içi gelmezse haftasonunu saymazsak şubatta bitiyor zaten
-
@paretowilfredo biseylr soyle lutfn
-
@paretowilfredo olumlu olumsuz birsey deyin lutfen
-
@paretowilfredo hocam nerdesin şubat elden gidiyorr
-
Arkadaslar gib teki arkadasa surekli soruyirum onceden subat marta alim olunacakmis simdi sordum haberler kotu die msaj atmis resmen yikti beni ,, bununla ilgili calisma yokmus ,, nedendir bilinmez kimseye itimadim kalmadi ,, ama alim gelir dio kpss den once gelme ihtinali ile ilgili duyum var mi die sordum cevap yok ,,, hic belli oomaz diyor icmdenbi ses de suana kkadar hic bir soylenti tam dogru cikmadi buna da itimad etmiyirum bi yandan kpss calisip bi yandan sabirla mart da dahil insan martin ortasina kadar umut eder ister istemez ,, ondan sonra si eger o ilan koss den once gelmezsede hakkimi zirnik helal etmiyorum ,,, yinede allah buyuk refandum oncesi bekliyorum her seye ragmen ,,,
-
Ya forumlarda tvlerde mesaj olarak maliye bakaninin gorebden alinmasini isteyelim yoksa yuzbinlerce kisi magdur olacahiz
Sadece bizler degil uzman yrdlari uzmanlar vmyler mufettisler den de memnuniyetsizlik oldugu soyleniyor -
Biz Twitterda etkinlik yaptıkça daha iyi olacağı yerde daha kotu olmaya başladı duyumlar beklentiler şaka gibi resmen
-
@minikguy ben en başından beri söylüyorum yine söyleyeceğim.Bizdeki olay tamamıyla maliye bakanı ile alakalı.Elini taşın altına sokmuyor.Ne yazık ki kendisi gitmeyene kadar kadroların açılacağını düşünmüyorum.2016 yandı gitti anladık ama 2017 sınavına mevcut bakanla girersek sonuç yine hüsran.Bu konudaki önerim ise SGK başkanı Dr. Mehmet Selim BAĞLI maliye bakanı görmek istiyoruz diye algı oluşturmak.Kendisi hiç değilse yeri geldiğinde twitterda sorulan sorulara cevap verme tenezzülünde bulunuyor.
-
Arkadaşlar şubatın ilk haftaları İstanbul'da eğitimde olan bir arkadasın sınıfında İK dan yetkili bizden talep istediler gönderdik demiş. Diğer sınıfta da yine İK dan baska biri Şubatın sonunda 2000 veya üzeri ilan gelecek demiş. Arkadaş bu söylentiler var demişti. Ben buradan Kürşad tan sonra paylaşmıştım.
1- Bu duyumu İstanbulda bir kaç yıllık GUY olan arkadaşa sordum bizler bunu bilemeyiz. Egıtımdekılere İK dan yetkililer geliyor orada soylendıyse doğrudur. Benim de arkadaş eğitimde gelsin sorayım dedi ,sormuş o da evt konuşuldu bu demiş
2- Ben duyumu söyleyen arkadaşa yine sordum geçen bizim egıtım bitti orda söylendi ama dairede bununla alakalı ne söylense doğru olmayabilir. Sadece İK dan biri birşey söylerse sana söylerim dedı.
3 -Bu arkadaş Aralık duyumu için eğer istanbul 'a alım olacaksa gelmez çünkü istanbuldan talep olmamış demişti. ( o zaman yine egıtımdeydı İK dan birine sormuştu o da bizden bir talep olmadı demişti.)
4 Her iki arkadaşta sesinizi çok çıkarın ihtiyaç çok nenense bir yerde tıkanıyo süreç yapmıyor alım dediler. Bu arkadaşlar da twitter da etkinliğe destek verdi.
Benim duyumumun süreci böyle değerlendirme size kalmış. Benim görüşüm ilan gelecekmiş gibi çalışalım sesimizi duyuralım. Gelmese de KPSS veya İLGÖÇ gibi sınavlar olursa hazır oluruz. -
@Nasip kardeşim dedim işte her hafta iki üç defa etkinlik olmalı her hafta bir tane ile pek duyulmayız
-
@keynesin-amcası yüzde yüz katılıyorum kardeşim neden sadece perşembe anlamıyorum. Bulunduğum ile cumhurbaşkanı bakan filan gelsin gidecem valla yemezler kimseyi. Şuan sahadalar hepsi bugün antepte c başkanı m.sımsek bir notla ıletse oradaki arkadaşlar güvenlik yok demez veya farklı ildeki arkadaşlar.En azından bir cevap alırız.
-
@keynesin-amcası mektup ısıde olabıler 100 kişi gönderse birkaçı ulaşsa yine birşeyler olabilir
-
Bu iş gerçekten bize kaldi... Aglamayan bebeğe süt vermezler olayı.. Cumhurbaşkanına kendimizi birinci dereceden anlatabilsek magduriyetimizi en etkili çözümü kendisi yapar... Acaba etkinliklerde bakanı filan etiketlemek yerine c.başkanını özel kalem müdürünü ıbrahim kalini filan mi etkietlesek
-
Varsın gönlümü küstürsünler, varsın umudumu kırsınlar, varsın bizleri kör kuyuya atsınlar. Sende gör Naci ağbal o sandığa gittiğim de aleyhinize yani hayır oyu kullanmaz isem. Sorarsan niye yaptın diye? Bnde dicem ki Bn değil sen o hayır oyunu kullandın;)
-
KpssA2016MagdurlarinaKadro guzel tweet olur sizce