2016 Aralık GUY Sınavı
-
@minikguy Maliyede çalışan bi tanıdığım bağlantısı yüksek biri dedi. Ama kesin değil tabi arkadaşlar keşke gelse. Benim güvendiğim biri ama belli olmaz gelmeyedebilir. Bana söylediği şey canını sıkma martta maliye ilanları gelecek. Umarım gelir ben sadece duyumumu paylaşayım dedim sizlerle. Kesin gelir diye bişey diyemiyorum sonuçta bakandan duymadım bunu.
-
gelmezse gelmesin yeter modundayım kimseyi beklemedim guyu beklediğim kadar yahu
-
@AyseTurkmenogl Twitterda takip edin saat tam 20.30 da maliye bakanlığının iibfye kadro vermediğini söyliyelim kendisi cumhurbaşkanlığı baş danışmanı twitter ı daha önce kendisi kullanıyordu
-
Bence de cumhurbaşkanına yönelik etkinlik yapmamız lazım... Biz maliye bakanına yönelik yaparak kısır döngü etrafında dolaniyoz gibi geliyor... Adamın umrumda bile değil
-
Arkadaslar @keynesin-amcası hocamin dediği kişiyi takip edelim lütfen yapalım etkinligi
-
Ankaradaki arkadaslar toplanip gib e gidecekti ne oldu o is?
-
saat 20,30 da @keynesin-amcası 'nın dedıgı kısıyı etıketleyıp yapıyor muyuz yapalım lutfen!
-
Ben yazdım herkes yazsin lütfen
-
Hadi millet ya bi kaç twet atin
-
yazdım fake adreslerimden de yazdım
-
ben de yazdım kardeşler buraya az yazsam da etkinliklere katılım sağlamaya çalışıyorum....Hadi hayırlara vesile olsun inşallah
-
@Ülkü peki umidin var mi senin
-
@ddguy konuştum ama maalesef para yokmuş sadece hafta bir yapabiliriz sürekliliği sağlamak için dedi
-
Bende yazdım
-
@ddguy olabilir
-
@Ülkü aynen hocam kimse bi sey diyemiyor ,tek net soyleyecek bi bakan var oda nazlaniyo ,,, dese ki kpss den once alim olacak artik hangi ay olursa olsun raziyiz ,, ne hale geldik bekle bekle refandum oncesi umutluyum yinede
-
@John-Nash süreklilik mi iki hafta içinde ilan gelmezse zaten seneye açılır 3 4 hafta az az duyulacağımıxa bir hafta sürekli duyuralım gazeteciler bile tenezzül edip haber yapmaz hafta da bir yaparsak
-
@john-nash her gün yapsak noluyo hocam gerekirse tekrar para toplayalim bu hafta her haftadan önemli bu hafta çıkınca artık gelecek olan ilan kpss sonrasına kalır
-
Bu hafta arkadaslarin dedigi gibi onemli @10sanli @niloya @hulyayasar @John-Nash ve ankara da baska kimler varsa ve kimler gelebilirse toplanalim gelebilecek olan kisilerin muhakkak yaninda bizim gibi telaslari olan arkadaslari vardir toplanalim ve gidelim tek kisi gidilse pek sallamayabilirler ama sayi olarak cok kisi olursak etkiyi arttirabiliriz .cok gec kalmadan yarin bulusalim arkadalar
-
@renkverlan duamız sizlerle kardeşim