2016 Aralık GUY Sınavı
-
@10sanli ben de gelirim
-
@kürşad hayırlı olsun,sayende yeniden çalışmaya başladık,yolun bahtın açık olsun
-
@ddguy net değil ama kesin söz vermeyim en uygun günüm pazar fakt pazar olmaz bakalım siz bi günü ayarlayın perşemebe cuma duruma göre bakarız nolcak gider sorarız durum nedir diye
-
@John-Nash etkinlik ne zamandı hocam
-
yav gevezelik zamanı degil hadi. Tgrt haber başladı.
#Günbiterken Gelir Uzman Yardımcısı ilanı ve Ülkenin geleceği için Evet. Maliye Bakanlığından ilan bekliyoruz.
-
@ddguy net değil herhalde ya salı ya perşembe olur zaten gündemde olacağız geçen ki gibi
-
@Şakir kardeşim 3 yaşında şehit bir bebeğimiz var o yüzden pek uygun olmaz diye yapmıyoruz
-
tamam ben 4-5 tweet attım ama neyse
-
@Şakir atmak isteyen atsın bende atarım şimdi bi kaç tane kırmayım seni
-
Mülakattan elenenlere mi dönüş yapıyorlar @kürşad
-
@kürşad hayirli olsun. Kürsadi da kaybettik
-
Kürşad işe girdiyse guy ilanı yok demekki dagılınabilirz
-
Arkadaş anlamadığım şey şu... Bu sınav bizim hakkımız değil mi? Her yıl açılan sınavın bu yıl açılmama nedeni nedir. Bence hiç bir neden olamaz. Ne fetö ne şu ne bu olayı. Böyle bi durum olsa hiç bi kurum almazdı o zmn. Bazı kurumların ve özellikle bakan Naci ağbalın pasif ve cesaretsiz tavırları bu durumu yaşatıyor. Gün gelir devran döner, o zmn da oy için gelirsiniz de bu kez biz oyalarız sizi. Yazık ya ülkemin haline. İşsizlik olmuş %12.1 gündem ne halde. Hakkımız olan 600 vmy, 400 ilgöç, 240 mhuy, 50 muy ve 2800 guy ilanını bir an önce bekliyorum. Ha sadaka değil hakkımız olanı istiyorum.
-
@10sanli Sen ayarla kardesim 2 3gün onceden haberleşelim ona göre gidelim.
-
Daha once demistim naci agbalin abisi bizim asagi mahallede diye arkadasin babasi taniyormus yarin yanina gidecekler guy alim tarihini de soracak arkadas eger bulurlarsa . Bende burdan bilgilendirme yaparim dostlar.
-
@John-Nash kırşehir ?
-
@voshue 30 bin kisi gelecek ilanı bekliyor derse arkadaşın ne güzel olur
-
Dostlar bana da servis görevlisi teklifi geldi . Ancak ben istemiyorum şöyle kpss puanlarım iyi, yds m var ... ama pişman olur muyum siz olsanız ne yapardınız?
-
@adem-simit dostum bana sorarsan git derim zaten puanların iyi yds puanında varmış kpss de zaten yine yaparsın aynı puanı elinde bi joker olarak tut ben zamanında yapmadım şu anda pişmanım
-
@adem-simit cevap için çok fazla değişken söz konusu en önemlisi yasin 25 ve aşağısında ise bekleyebilirsin. Ama ileride muhakkak keşke gitseydim diyeceğim zamanlar olabilir . Ailenin fikri, maddi durumun, kariyer hedefin, varsa kız arkadaşının fikri. Bence bunları önüne koy öyle karar ver.
Hakkında hayırlısı olsun.