2016 Aralık GUY Sınavı
-
@john-nash hocam ne zaman etkinlik
-
keşke ankarada olsaydık bizde gelebilseydik.. hiç yoktan derdımızı yüz yüze anlatma imkanımız olurdu
-
@10sanli batikent tarafi ama bulusma yeri kizilay olur orada toplanalim sen bi whatsap grubu kur buna ozel iletisime gecelim oradan
-
Tamam hocam ben seninle özelden iletişime geçicem kişi sayısını bi netlestireyim önce en gec pazar günü netleştirmiş oluruz herkes bi geri dönüş yapsın @renkverlan
-
Şu grubun çabasını gördükçe cabalamayan laf söyleyen insanlara ayrı bi sinir oluyorum valla
-
@10sanli nacizane uyarimi yapayim bulusuldugu gun gidilmesin sonucta gittigimizde insanlarin vebali ile oraya gidecegiz once kendi aramizda konusup karar verip sonra arkadaslardan hepsinden olmasa da cogunluk olarak onay almaliyiz ona gore net karar verip gidilmeli sonra baska baska sozler duymayalim ister 3 kksi ister 15 kisi olalim yinede neyi nasil yapacagimizi danisalim derim
-
Ve boylelikle etkinlik ile ayni gune denk getirebiliriz bence cok gec olmadan yarin veya pazar bulusalim
-
Olur hocam benim için sorun yok ben önce bi whatsapp grubu kuralım sonra isterseniz bi bulusur plan yaparız daha sonra burdaki arkadaşlardan da bilgi alır ona göre bi yol çizeriz @renkverlan
-
@10sanli ankarada olan arkadaşlar ne olur toplanin bize de umut olsun..Gelebilsek keske bizlerde ama cok zor.Burda konusmayla olmuyor kimse bizi duymadi,bu gidisle duymayacakta...Siz sesimiz olun
-
@10sanli anlastik hatta kendisi uzakta olup burada bize yardimci olacak tanidiklari olan varsa da ozelden yazsin
-
her yerden mücadelemizi yürütmeliyiz güzel fikir ankara etkinliği , sizin gittiğiniz gün biz de twitterdan yetkilileri filan etiketleriz yazarız
-
Arkadaşlar ilan yarın da gelse bekleyecek durumum olmadığı için halkbank servis görevlisi teklifini kabul ettim. Evlencem İnş. Ne sıkıntılı işler geliyordu önüme bekleme diyorlardı evdekiler mutluyum da.. Herkese başarılar..
-
@10sanli Yüce Kırşehir
-
@kürşad ben şok şu an hocam emin misin pişman olma sonra karar senin tabi ki hakkında hayırlısı olsun ama lütfen doyumsuz bırakma bizi
-
@John-Nash 2016 Aralık GUY Sınavı içinde söyledi:
@10sanli Yüce Kırşehir
o kadar ilden tutturamadık ya la tamam hocam ama zahmet olmasın sana
-
@10sanli haftaya günü ayarlayın bakalım aksilik olmazsa çıkar gelirim haberleşiriz yine
-
tamam kardeşim @John-Nash
-
Fedakâr cefakar adamın dibi @john-nash
-
@kürşad Kardeş en iyisini yapmışsın sözleşme yapıyormu halkbank..
-
@kürşad hocam hayirli olsun ama bizi unutma lütfen bişey duayarsan paylaş bize umut ol.. Seni hiç unutmayacağız bize umut verdin ilan geldi veya gelecek hakkında hayırlısı olur ins.