2016 Aralık GUY Sınavı
-
@adem-simit dostum kimseye sorma içinden ne geçiyorsa onu yap pişmanda olsan kendi kararın olsun hayırlısı hakkında
-
@voshue Çorumlu musun hocam sen :))
-
@Grimmjow evet hocam
-
Bende Çorumdayım bizim atanan arkadaşlardan duymuştum bu muhabbeti ama abisi pek etliye sütlüye karışmıyormuş galiba ama gitmekte yarar var benimde aklımdaydı da işe yarayacağını sanmadığımdan gitmedim umarım bir şeyler öğrenirsiniz
-
Arkadaşlar sağ olun yaşım 26 . Şu kpss 2 yıl geçerli olsaydı giderdim ama büyük ihtimalle risk alıp gitmeyeceğim . Hayallerimizin gerçekleşmesi dileğiyle iyi geceler ... bu arada bu işler hissetmekle olmaz ama bu ilan gelecek
-
@adem-simit inşallah ilan gelir kardeşim yoksa hayatımızdan bir yıl boşu boşuna geçmiş olacak.
-
@adem-simit kardeşim zaten mutlu olmak öncemli şuan ziraat ve iş bankasında çalışan arkadaşlarım pişman ama bizde işsizlikten pişmanız tam kısır döngü
-
@Grimmjow hocam nasil calismalar peki son durum ne sizde
-
@voshue Valla 80.6 aldım 2. girişimde çok çalışmayı seven biri değilim guy a kaldım yani artık sürünüyorum bildiğin ders çalışırken eziyet çekiyorum guy gelirse diye onun hatrına çalışmaya başladım yine gelmezse zaten 2017 de 80 de alamam askere gidecem sınava girip senin nasıl durumlar evde çalışıyorsun herhalde hasanpaşa dan olsan tanırdım
-
Dostlar aldığım bilgi aynı yönde.. Ne yazık ki ben Bakanın böyle davranacağını nerden bileyim.. Açıklama bekiyordum yapmadı.. arkadaş aynı devam.. gelecek diyor.. Ben gelse de kpss 84.8 ile girmem belki çok yoruldum.. kendimi işe vermek istiyorum kaç senedir beklettim.. herkesi.. sevdiğimi.. Şimdi öyle sevindi ki.. Belirsizlik beni benden aldı.. yaş 28 artık.. Yani evlenmek istiyorum.. Borç ödemek istiyorum.. Hayata hep geriden baktım.. Şimdi ise zamanı geldi.. Ne işim olursa olsun.. Yanımdaki herkes mutlu.. İnş daha iyi sonuçta guy.. o sizin olur dostlar.. yemin ederim sizi çok sevdim.. çok sıkıntlı süreçler herkes gibi siz de çektiniz.. ben yoruldum.. cüzdanımda para olsun istiyorum artık.. Allah sizlere daha güzellerini versin.. Ben size dua etcem siz de edin nolur.. İlan kpssden önce geldiğinde bir zamanlar kürşad vardı dersiniz.. herkese iyi geceler
-
@kürşad herkes nasibinde olanı yaşıyor hocam. Etrafındakiler ve tabi ki siz mutluysanız biseyler yolunda demektir. İnşallah hayalinizde ne varsa hayırlısiyla tek tek size ulaşir:) dualar műşterek..
-
@bombiksmori eyvallah dostum..Annem kaç senedir bekle bekle mülakat olmadıkça hasta oldu.. benden bildim.. Babama kanser tanısı kondu Allahtan çok büyüük sıkıntı değildi.. Ameliyat oldu.. Tedavi gördü.. Benden bildim.. Adam hala o halde çalışıyor.. Ben sınav falan.. Mahalle ne yapıyorsn sen dedi.. Bekle bekle.. içimden canımdan can gitti.. Kendimi yedim.. Şimdi mutlu olmak onların hakkı.. Ben şımarıklık yapıp bekleyemezdim.. durumum tamamen bu.. Allah büyük.. işsiz koymadı beni.. hayat cidden zor
-
Burada da bekleyenler varken üzülenler varken sevinme gibi anlamayın.. paylaşmak istedim.. Ağladım bugün sevinçten ilk defa.. defalarca olmamasından ağladım.. sıkıntıdan ağladım.. inş sizin de böyle güzel olur sonu.. herkese iyi geceler.
-
Arkadaşlar 2 yıl bankacılık yapmış biri olarak hiç ama hiç tavsiye etmem çok pişman olursunuz bana çok yapma dediler bi kulağımdan girdi diğerinden çıktı hatta içimden madem memnun değilsin niye çalılıyon demem bile geçti ama o iş ole değil işe girdim sorumluluk aldım evlendim dersen ayvayı yedin ömür boyu çekersin o rezilliği eğer inanıyosanız kendinize 1-2 sene kayıp çok değil bak ben 28 yaşında herşeye sıfırdan başladım bu benim tavsiyem Allah herkesin gönlüne göre versin
-
@LUCASS Ben göze alıp gidiyorum dostum.. Yapacak bi şey yok.. İnan daha iyisi olsun ben de isterdim.. hangi banka idi senn
-
@kürşad hic kolay seyler degil yasadiklariniz ama belli ki műkafati yakin yarin gunes sizin icin doğacak..:)
-
@bombiksmori ben mutluyum dostum 4 sene geçti ha bu mülakat olacak ha bu derken 2 guy bi göç olmamış bir de kötü kaçnış bi sınav.. yani ben iş zor da olsa yapcam.. gircem.. annem emekçi idi babam da.. şükür halime der geçerim bazen çok zor olacak biliyrm ama işsizlkten iyidir diyırm ben.. benm tercihm bu
-
@LUCASS hocam adam bi karar almısken tekrar bunu sorgulatacak şeyler yazmak ancak űzer. Kaldi ki aynı zorlukları yaşayacaksınız diye bi kaide yok ki.
-
@kürşad bende su an oyle bi imkan bulsam inanin bir dakika dűşűnmem. En azindan insanlara yűk olmanın çaresizliği yerine iş yerinde kendi sıkıntımı kendim çekerim.
-
@bombiksmori çok delikanlı adammışsın.. benim durumu anlattım biliyorsn.. Teşekkür ederm dostm.. beni mutlu etti dediklerin..