2016 Aralık GUY Sınavı
-
@kürşad insallah yakinda bizim de mutlu olacağımız gunler yakındır. Űmit bâki..:))
-
@kürşad kardeşim bak ayıp ediyosun burda sana adamsın biz senin duyumlarına güveniyoruz dedim sana inandım eğer ben onu yazmazsam kendimi suçlu hissederim adamlıpı sorguluyodan adam olmasam bi rakibim daha gitti derim sonuçta hepimizde rakibiz ama benide şu kısa zamanda tanıdınıx kimseyi üzmek için bişey demem hep bizim için en iyisini yapmaya çalıştım çabaladım ama bazen bu grubu bende cidden anlayamıyorum benim babamda bankacıydı bende yaptım çevremin yarısı bankacı inşallah kardeşim sen pişman olmazsın yinede kötü bişey demiyorum haklısın evlenecem diyosun bişey diyemem ben bilgilendirmek istedim neyse dahada yazmam zaten bişey Allah a emanet olsun herkes
-
@LUCASS hocam adam bisey demedi niye celallendin birden:)
-
@bombiksmori kardeşim 3 ümüzün yorum yaptığı bi konuda sana adamsın denirse ve bana cevap bile vermemek ne sence neyse valla tartışmak istemiyorum Yine diyorum Allah herkesin gönlüne göre versin zaten diyorum ya bu grup hakkaten enterasan bi hal aldı son sözüm bu
-
@LUCASS cevap yazdi size. Hatta sizin ki hangi bankaydi falan diye sormus. Gormediniz mi?
-
@bombiksmori görmedim şimdi sen deyince baktım neyse benim açımdan konu kapandı aslında çocuk hakketten açıklama yapmış ben senin bana yazdığını gördüm adam bi karar almış bunları konuşmak doğrumu gibisinden altına adamsın deyince yazdım neyse kusura bakma @kürşad kardeşim emin ol ben mutlu olmanı isterim o yüzden yazdım iyi geceler cümleten
-
@LUCASS neyse olur őyle vakalar:) hayirli geceler
-
@bombiksmori hatta şöyle deyim neden bankacılığı kabul ettiğinin açıklamasınıda okumafım şimdi başa döndüm okudum hata benim banka yorumu görünce uyarmak istedim ama yazılanları okuyunca pişman oldum yalan değik @kürşad kardeşimin özel durumları varmış mahçup oldum ya inşallah kırmamışımdır okumadan yazmak benim hatam
-
@LUCASS bende o yuzden sasirdim birden sinirlenmenize. Tahmin ettim okumadiginizi. Eminim o da farketmistir durumu.
-
@LUCASS kendisi őzelden de guzel temenniler yazmıs bana sağolsun. Sizde ozelden yazip ufak bi "kusura bakma kardeş" deyin bence:)
-
@LUCASS dostum sen de büyük adamsın heycandan şimdi girdim gördüm..kusura bakma.. arkaadaşa özel adamsın derken çok hoşuma gitti.. duygulandım.. destek vermesi ondan öyle dedim kötü niyetim yoktu.. Allah senin de yolunu açık eder inş.. süreç zor anlıyorum seni.. inan ilk alımda gitmen için dua etcem.. yani temennim bu şu an.. çünkü istediğini almak çok başka daha duygudur diye düşünüyorum bir başarı hikayesi yazarsın inş
-
Uzman müffettiş olabilecek puanlar alıp bizi banka veznedarı edenler utansın!
-
herşeye rağmen çalışabiliyor musunuz ? Ben hala hergün düzenli şekilde çalışıyorum ancak asosyallik tavan yaptı kaç zamandır kendimde değilim psikolojim çok değişti bu aralar moralimi ilan gelecek diye düzgün tutup çalışıyorum ancak içimde volkanlar patlıyor bir de kızla aram bozuk heryerden sınanıyorum sanki
-
@dibace O KADAR ÇALIŞMA HAFTA DA 1-2 GÜN KENDİNE İZİN VER YOKSA SIKINTI BIKARSIN
-
@Grimmjow hocam ben dun hasanpasadaydim ama benm ev buhara da benim bir arkadasla buharada kutphaneye gidiyoruz ben de halk ic kontrolorlukten elendim beklemedeyim durumlar perisan
-
ben de düzenli çalışmaya çalışıyorum ama daha az çalışmaya başladım artık çünkü sabır tavan yaptı beklemedeyim ve ilanın geleceğini umuyorum .kyk da 1000 kişilik alım yapacak ama bekletiliyor kesin guy da bekletiliyordur.az daha beklememiz gerek sanırım
-
@ceybru MORAL BOZMAK İÇİN SÖYLEMİYORUM KARDEŞİM DUYUMLARIM HEP OLUMSUZ
-
@John-Nash benim de guy için duyumlarım olumsuzdu en son ama mhuy yetişirse nisan da demişlerdi bilmiyorum belki o da yalan oldu. kendimi nerelerden atsam ki bu yıl da düzgün puan aldık onda da ilan yok malesef
-
@ceybru BİLMİYORUM KARDEŞİM NE DEYİM. BURDA ŞU ZAMAN GELECEK BU ZAMAN GELECEK DİYE KONUŞTUKLARINDA Bİ KAÇ TANE SAĞLAM TANIDIK VAR SORDUM YOK ÖYLE BİR ŞEY DEDİLER İÇERİ TEMİZLENMEDİ SORULAR ÇALINABİLİR DİYE KORKUYORLAR DEDİ. BÜROKRATLAR ISRAR EDİYOR AMA BAKANIMIZ GERİ DE DURUYORMUŞ. TABİ YİNE DE NOLUR BİLMİYORUM TEK BEKLENTİM ELİMİZDE ILAN İÇİN REFERANDUM OLMASI
-
@ceybru BU ÇALIŞMANI BIRAK DEDİĞİM ANLAMINDA DEĞİL TABİ KARDEŞİM KPSS YAKLAŞIYOR İLLA Kİ BU ZIKIMDA ALIM YAPACAKLAR BIRAKMA UFAK UFAK KPSS ÇALIŞ