2016 Aralık GUY Sınavı
-
Bu ileti silindi! -
@Uyan-Mamoş uyan mamoş yerine yat
-
Kitap ihtiyacı olan ben bilgisayardan çalışırım diyen özelden mesaj atabilir elimde olan kitapları paylaşırım bu işsiz kanı emicilere para kaptırmaya gerek yok
-
@Uyan-Mamoş Yazma o zaman birader ne işin var bu sayfada
-
@Uyan-Mamoş 2016 Aralık GUY Sınavı içinde söyledi:
bak bak düşük puanlılar da destek olacakmış beyefendiye yoksa seneye daha yüksek puan alırlarmış tehditlere bak. Takmışsınız bir guy diye önünüzü göremiyorsunuz p3 puanıyla zibilyon tane ilan geldi başvurdun mu? Gümrük açıklanma üzere ilgöç açıklandı. Ağustosta komiser yardımcılığı geldi. Halkbank sınav açtı. Adalet bakanlığı binlerce personel aldı. BDDK düz memur aldı "o maaşla istanbulda geçinilmez" diye burun kıvırdın. PTT ilanı geldi "hayalleriniz yıkıldı" istanbulda istihdam edilecek diye ve daha bir sürü ilan vardı. Düşün bakalım senin küçük mızmız çocuk gibi "ille de guy" diye ağlamaların yüzünden şu an işe girmemiş olabilir misin? Maliye bakanlığı sınav açmayınca az alım mı olmuş oldu? Her şey maliye bakanlığına mı bağlı yani? Hedef belirlemek ile at gözlüğüyle bakmak arasında fark var.
naci ağbal sen misin?:)
-
@Uyan-Mamoş anlaşılan senin bu süreçte daha ilk senen hocam Allah kısa süre içinde hedeflerine ulaşmanı nasip etsin yoksa sende burda GUY ilanı bekleyen binlerce kişiden biri olacaksın. P3 puanı diyorsun bi sor bakalım kimse açıp tarih coğrafya vs çalışmış mı ? Alana hazırlandık ve haliyle alandan atama bekliyoruz. Benim anlamadığım bu durum seni neden bu kadar rahatsız etti ateş püskürtmüşsün resmen.
-
@Uyan-Mamoş Alandan 85 90 al kurum sınavlarından da geç, her iki sınavda da senden düşük alanların mülakatta geçip ve sen elen hem de 3-4 defa sonra sen gel burada tekrar birşeyler yaz. İnan o zaman boş boş konuşmuş olmazsın. Ama senin gibiler de ben bi mülakata kalabılsem adamım hazır der,o da ayrı konu. Sen hiç konuşma aslında
-
@talihsiz Sağol kardeşim demek istedigimi anlamissin en azından.
-
Haklı olabilirsiniz ama çoğunun p3 puanı yok gümrük ptt ye başvursmadık il göç 70 kişi aldı sıralamaya giremedik komiserlikte belki bazı arkadasların sağlık sorunu vardır ameliyat izi vardır boyıyetmeyen vardır herkesin maddi durumu iyi değil dersaneye gidip hem a hem b puanının yükseltemek için. Baziları bankasa çalışmak istemiyor faizli yer diye. Bazıları hem bir işte hem kpss ye çalışıyor. Ama siz hersene açılan kadrolar gelmeyince alım yine var diyorsunuz ön yargılı davranıyorsunuz. Kim hangi zorlarla kpss 35 de anca 80 alabildi düşündünüz mü
-
@Uyan-Mamoş kardeşim dediğin şeylrin genelinde haklısın herkes eksilemiş seni ancak gerçekler acıtıyor buradaki insanları
-
@Uyan-Mamoş çabuk terket burayı maliye bakanlığı avukatı mısın sen? A grubu çalıştık biz b grubuna bakamadik doğal olarak ama sen ne anlarsın ki
-
@Affectio-Sctts o zaman seni eksileriz sıkıntı yok
-
Duyumlar gelmeyeceği yönünde mi
-
Bu ileti silindi! -
2 gün önce il,puan konuşuluyordu şimdi geldiğimiz noktaya bakin.
-
@Affectio-Sctts kanki naber:) sakin ol birazcık çok gerginsin gene:)
-
@Uyan-Mamoş 2016 Aralık GUY Sınavı içinde söyledi:
bak bak düşük puanlılar da destek olacakmış beyefendiye yoksa seneye daha yüksek puan alırlarmış tehditlere bak. Takmışsınız bir guy diye önünüzü göremiyorsunuz p3 puanıyla zibilyon tane ilan geldi başvurdun mu? Gümrük açıklanma üzere ilgöç açıklandı. Ağustosta komiser yardımcılığı geldi. Halkbank sınav açtı. Adalet bakanlığı binlerce personel aldı. BDDK düz memur aldı "o maaşla istanbulda geçinilmez" diye burun kıvırdın. PTT ilanı geldi "hayalleriniz yıkıldı" istanbulda istihdam edilecek diye ve daha bir sürü ilan vardı. Düşün bakalım senin küçük mızmız çocuk gibi "ille de guy" diye ağlamaların yüzünden şu an işe girmemiş olabilir misin? Maliye bakanlığı sınav açmayınca az alım mı olmuş oldu? Her şey maliye bakanlığına mı bağlı yani? Hedef belirlemek ile at gözlüğüyle bakmak arasında fark var.
valla helal olsun eksi'de rekora gidiyosun ha gayret ajdjsd
-
kpss b de de mulakat var baska yerlere basvurmadıgımızı nerden biliyorsun benim 2014 b 78 idi acıktan alımdan basvurmadıgım yer kalmadı 2016 p3 74 2 kere polislik sınavlarına basvurdum birinde mulakattanan elendim birinde cok kilo kaybedince saglıktan gittim guy mulakattan elendim sehir tercihlerinin kurbanı oldum il goc vb.. 2-3 soru ile kactı
-
Gençler @Uyan-Mamoş la @Affectio-Sctts i uyandirdiniz ya çocuklar ne güzel uyuyodu mesai zamanları gelinceye kadar uyuyacaklardi ah çocuklar ses yapmayın demedim mi size uyandirdiniz
-
@Affectio-Sctts terbiyene hayran kaldık atarlı bak sen suna boşluk doldurtacakmis edepsiz