2016 Aralık GUY Sınavı
-
@kozexpo millete hakaret edenin kim olduğunu göremiyorsan diyecek bir şey kalmamış bu sayfada...
-
Arkadaşlar biri istanbul diğeri bursa daki Guy arkadaslarla konuştum. Guy da yeni çalışan birinin ilan hakkındaki bilgisinin kesin doğru biliyordur diyebilir miyiz.
-
@joeblack16 facebookta var kardesim iibf tüm sınavlar grubun adı. Asagilara dusmus grupta
-
@TugayÇ Tşkler kardeşim
-
@Şakir diyemeyiz tabi ki kimse bilemez suan bakan beyin disinda
-
Yav acaba @paretowilfredo @kürşad arkadaslardan sevindirici bir haber varmi die bakiyorum sayfada negatif dissallik var tartismalarinizi ozelden yapin rica ediyorum..
-
@Şakir Bir duyum mu söylediler ki dostum?
-
@Affectio-Sctts Ben sizin aranızdaki hakaretleşmelere demiyorum. onun gidersiniz özelden çözersiniz milleti ırgalamaz bu. ama sen millete boş beleş diyemessin anlatmak istediğim bu.
-
Ben söylediklerini aynen copy paste yapayim . iki farklı arkadaşımın söyledikleri;
Maalesef kardeşim ustadlara sorduk ses yok diyor ama Adamlar referandum onceside bir ilan çıkabilir hemen peşin peşin bu yıl olmayacak diyemeyiz dediler
Moralini bozmak istemem. Ama bu yılın ortalarına kadar alım olmaz diyolar bizim dairede çalışanlar.
-
En son alım 15 ay önceydi şaka gibi
-
@Şakir Gelmeyecek gibi ya bence çünkü bu kadar belirsizlik olmazdı bakandan başka kimse bilmez diyorlar ama eskiden ilan yaklaşırken bilen biliyordu ve kesin konuşuyordu şimdi önümüz arkamız sağımız solumuz belirsizlik
-
Tum bakanliklar maliye bakanligiyla uzmanlasmaya vardik die mujde veriyor insallah sayin bakan sinavin gecerlilik suresini 1 yil oldugunu ve 3 ay icinde puanlarimizin yanacagini biliyordur 2017 icerisine alim yapilacak demek tatmin edici bir aciklama degil..artik sabir kalmadi
-
@Şakir vergi dairesindeki müdürler bile bilmiyor kaldı ki guylar nasıl bilecek daha önce talep toplanmıştı müdür 1 2 aya gelir demişti yine gelmedi bende insan kaynaklarında çalışan bir arkadaşa sordum oda biz talebimizi ilettik iş imza da dedi yani hazırlık yok kelimesi inandırıcı değil hazılık olmassa talep iki defa toplanmazdı şuan tanıdığım herkes iş imza da diyor bu hazılık aylar öncesnden tamamdı zaten soruşturmalar olarak gib bünyesinde sınav hizmetleri ile insan kaynakları var kalkıpta sınav hizmetleri mevcut guy ların sicilini incelemez o kadar daire varken yani şuan bakan ın elinde bu alım. sınav yapın derse 2 günde kılıfına uydurup ilanı verirler
-
Bi arkadas da duyum Mart ayı diyor ne kadar doğruysa
-
@keynesin-amcası kardeşim benimde aklıma senin söylediğin yattı zaten o yüzden daha önceki mesajimda sordum.
Zaten sürekli ihtiyaç iletiliyordur. Alım oldu zaman dağıtılır ve olana çıkılır 2.kez sormaya gerek duymazlar bencede. ..Biz inancımız ve kararlılığımızı gösterelim #Günbiterken mesaj atalım bu aksam yine
-
Resmen bi senemiz duyumlarla geçti
-
@Şakir her gün atıyoruz zaten
-
@davetsiz Kardeşim babana söyle akşam yine TGRT'deyiz
-
Millet ataniyor kız il göç oldu o dedi Mart ayında gelebilir diye biz anca tebrik ediyoruz atananlari bi guy alımı yok.
-
@keynesin-amcası tamam Yoldaş devam işte o yüzden sürekli hatirlatmak lazım