2016 Aralık GUY Sınavı
-
@saay hocam zaten duyumlarin farkli bi baslikta paylasilmasi adina tasindigimizi belirtmisti @keynesin amcası. Sanirim siz kacirdiniz orayi
-
@10sanli abaküs
-
Umutsuzluktan mutsuzluktan kimseye fayda yok,bugüne kadar gördüğüm, hayatta hiç bir emek boşa gitmiyor.Emek verdiğimiz her şey güzel olcak.Misal 7.promosyon sgk çok değişik bi zamanda iyi bir sayıyla geldi.Kim derdi o vakitte ilan gelcek 2015 puanını kullandırtacak.Allah bilinmedik bir yerden kapı açıyor.Olumlu olumsuz duyum alıp paylaşan arkadaşlara her vakit teşekkürü borç bilirim
-
@bombiksmori yok kaçırmadım efendim. Her girdiğimde sayfalarca muhabbet okuyorum zaten. Duyumların oraya taşınması burda da çok ama çok farklı konuların konuşulmasını gerektirmez ama değil mi? Duyumlar orda konuşulsun zaten itirazım yok. Burda da ders konuşulsa kitaplar kaynaklar konuşulsa twitter etkinlikleri konuşulsa ilan için ne yapılabilir konuşulsa daha faydalı olmaz mı sizce de? O farklı konular içinde farklı bir sayfa açılsa biz de her girdiğimizde sayfalarca farklı muhabbetlerle karşılaşmasak çok da güzel olmaz mı? Tabii bunu ben ancak ve ancak sizden RİCA EDEBİLİRİM. Umarım bu ricamı hoşgörüyle karşılarsınız. Hımm ne dersiniz??
-
öğretmenlerin şubat atamasını bile mayısta yani seçim sonrasına attılar şimdi açıkladılar:) Bizimki de öyle olabilir seçimden bir gün önce de eğer ki evet çıkmazsa hepsi iptal diyecekler galiba:)
-
@canaycan anlayışınız için çok teşekkür ederim
-
@saay sizce de űslubunuzda rica gőrűnűmlű emretme havası yok mu:) ya da bana őyle gelmis olabilir tabi
-
@saay hocam kitapların,kaynakların konuşulduğu bir başlık mevcut zaten.Hatta her dersle ilgili muhasebe sorunsalı vs diye başlık var.Bu kpss olayında gözlemelediğim çok da kaynak yok belli başlıları tekrar tekrar çözmek gerekiyor.Zaten 3,4 yıldır hazırlanan insanlar olarak kitapla dersle yeterince boğulmuş insanlarız.Arkadaşlar güzel bir enerji yakalamış,ne güzel rakip değilde arkadaş olmuşlar,motivasyonlarını da artırıyor bu durum belli ki birbirlerinden güç almışlar.Benim de sizden ricam tabi ki sadece rica daha hoşgörülü yaklaşmanız.sağlıcakla
-
Yoo niye stresli olayim @bombiksmori ben sadece sunu bekliyorum kendim icin ve diger duyum paylaşanlar icin " tesekkur ederiz bir ihtimal evet bu da olabilir "gbi cumleler.neyse forum güzel enerji guzel umarım boyle devam eder ilan da gelir ve hepimiz nese icinde il telasi içine gireriz benim ilk yilimdi yol yöntem sorarim dilerim bu günler de gelir
-
@talihsiz tabi ki gűzel niyetlerle duyum paylaşan herkese teşekkűrű bir borç biliriz:) dilerim ilk yılınızda işe başlayıp sonra bu stresi hiiç çekmezsiniz. Zira sonrasını yaşamak çok acı bi tecrűbe
-
@niloya bu kızı seviyorum,çok twit atıyor
-
Bugün gelir uzmanlığı yeterlilik sınav sonuçları açıklandı. Ne dersiniz bunun ardına sınav gelir mi ki duyumcu arkadaşlar
-
İmd için işkur maliye ye 3000 kadro talep etmişti bugün kadro talebi onaylanmış
-
Arkadaş hakkaten hiç aklım almıyo ya bütün bakanlıklar aşım yaparken Maliyeden ses çıkmaması çok enteresanki bütün alımlar bizim bakanlığın onayından geçerken bi Bakan herkese çömert davranırken kendi Bakanlığını görmezden gelsin inşallah sonunda kendi Bakanlığıyla ilgili demekkş bu güzel alım için bu kadar bekletmiş dedirtir
-
@keynesin-amcası bu bilgiye nerden ulaştın kardeşim bana 3000 imd abartı bir haber gibi gelmişti açıkcası.
-
@malthusss baya oldu hocam açıklanalı gib sayfasında var tarihe dikkat etmemiş olabilirsiniz
-
Artık twitterda iibf kadro bekliyor yerine direk naci agbal hedef alan naci agbal iibf bekliyor naci agbal iibf mutsuz olmalı sabrımızın kalmadığını herkesin görmesi gerekir artık
-
@guyan-gelmiş bir kaç haber sitesinde denk geldim kardeşim orda onay verildi süreci falan anlatıyorlardı başvuru falan zaten kadro onayı nı okudum kapattım
-
@keynesin-amcası inşAllah alırlar birilerine ekmek kapısı olur napalım
-
@saay rica ederim ne demek ayrı bir sayfa açarız hiç olmadı ya