2016 Aralık GUY Sınavı
-
@Grimmjow kes lan zirvalamayi. ben de burda 87 puanla yana yana haber arayanlardanim.
-
@Melis aynen şunu demis suan ortalik karışık. bunu zaten biliyorduk değil mi.
-
Bunların topunu
-
kpss ilk senesi veya ikinci senesi olanlar için gerçek seçenek ancak artık dördüncü kez girecek olanlar var.ziyan olan yüksek puanlar 2015 tek ve şaibeli sınav 2016 bomboş geçiyor kpss bizim için seçenek değil o kadar zamanımız kalmadı.
-
@fiendish 2016 Aralık GUY Sınavı içinde söyledi:
kpss ilk senesi veya ikinci senesi olanlar için gerçek seçenek ancak artık dördüncü kez girecek olanlar var.ziyan olan yüksek puanlar 2015 tek ve şaibeli sınav 2016 bomboş geçiyor kpss bizim için seçenek değil o kadar zamanımız kalmadı.
2015 kasim sinavi tam bir fiyasko idi gercekten ve ben 4.kez girecehim kpss ye yazik gunah verdigimiz paralara ya resmen her kurum.kisiye ozel ilan cikarir gb ilanlari cikiyor isyan etmemek else degil.ya sucumuz gunahimiz ii bf mi okumak bizleri magdur edenleri iki cihanda da allah bildiigi gb yapsin cezalandirsin ne diyeyim.sigindim allah tek
-
@kürşad duyumun hala geçerli mi ?
-
herkes 2017 ye çalışın diyorda 2017 de ekonomi süper olacakta bizim haberimiz mi yok? O ilan gelecek ben inanıyorum ve tekrar söylüyorum olumsuz duyumları lütfen kendinize saklayın ve 2017 e çalışın.
-
@vmy ben zaten sana bisey demedim duydugunu soylemissin. Konuyla ilgili baska bisey bilip bilmedigini sordum.
-
@kozexpo benim duyumum olumsuz değil ki. Allasen suan ilan gelse sen kpssye girmicen mi yine gircen çünkü aciklanmasi biliosun ki kpssden snrasini bulacak. riske atar misin atmazsin. ben sana 1000 kisilik vmy ilanindan bahsediyorum agustos ayina. ilaveten söylenen bu ve ben olumsuz oldugunu düşünmüyorum.
-
@vmy o iş öyle olmuyo işte hadi 1. senesi olanlara bunu söyleyip 2017 için çalıştırabilirsin ama 4. senesi olan adama dersen çalışmaz. ama ilan gelicek dersen ancak öyle çalışır. neyse uzatmıcam bu benm fikrim.
-
@kozexpo tamam sen kpssye girmezsin o zaman. bu duyumum 2017 kpss sonrasini dusunenler için deyip seni cemberin disina alıyorum.
-
@kozexpo 5. Girisim olcak kopek gibi de calisiyorum vallahi
-
Sinava kac ay kaldi ki surda. Guy acilsa da acilmasa da mecburuz calismaya.
-
Arkadaslar farkinda misiniz videoyu unuttunuz. Facedeki videoda naci agbal istihdam cagrisina kulak verecekmisiniz sorusuna uzman ve mufettis alacagiz dedi. Cumhurvaskanimiz refereandum oncesi icin soyledi bu istihdam cagrisini bakan da alim yapacagiz dedi hersey cok acik. Eger bi alim yapilacaksa bu referandum oncesi olur bakan bey salak mi referandum dan once prestij kazanmak yerine referandum sonrasi kpss sonrasi alim yapsin !
Biraz mantikli dusunun !! -
Valla arkadaslar ben bekleye bekleye ve foruma girmekten yorumlara baktan helak olmus haldeyim...vmy kardese de bisey diyemiyorum bizleri bu safsataya yonelten ve birbirimize dusuren tek yer aviklama yspmasi gerekipte aciklama yapmayanlar
Madem bakan bey alim yapacak neden ciktigi tv programlarinda alim yapmayi dusunuuoruz diye aciklama yapmiyor da kendi memlketine turneye ciktiginda gizli.kapakli alim olacsk diye soyluuyor bu da manidar degil mi
Neyse allaha havale ediyirum hak yiyenleri
Saglicakla kalin -
@vmy üstüne niye alınıyon ki kötü niyetli yazanlara söyledim ben lafımı... belki arkadaşını başından savmak için ilan milan yok deyip geçtiler nerden bileceksin bende sağdan soldan duyum alıyorum ama emin olmadığım için milletin duygularıyla oynamamak için paylaşmıyorum 1.5 yıldır ağzı olan duyum paylaşıyor ondan bu hale geldik eskiden 1-2 tanınmış kişi çıkardı alım geliyor derdi inanırdık şimdi olumlu veya olumsuz tüm duyumların hepsi asparagas geliyor
-
@vmy kardes o nasıl bir hitap ya kes lan zirvalamayi falan. Herkes gergin herkes stresli ama birbirimize saygıyı yitirmeyelim lütfen. Çıkıp hersey normalmis gibi olumsuz duyumlari pat diye paylasiyorsunuz. Iyilik mi yapıyorsunuz şimdi siz. Puanınız 87 bu hitap la mi Guy vmy olacaksınız. Burada olumsuz duyum paylasilmasin arkadaşım olumsuz duyumlariniz kendinize kalsın.
-
@joeblack16 dostum belki benim son girişim olacak guy ilanı gelirse diye çalışıyorum ne hakkı var olumsuz duyumla benim çalışma şevkimi kırmaya kendine saklasın madem olumsuz duyumlarını benim düşüncem bu yönde hak verirsin vermezsin bilemem
-
Bu zamana kadar hangi maliyrle bakani tv kanalina cikipta guy vmy alacagiz demistir ?
Bunlar popüler olmayan bilinmeyen meslekler. Bakanlik bunyesinde az alimi olan kadrolar. Tv de 3000 guy alicaz deseydi emin olun alacagi tepki o ne yaa olurdu.Koskoca maliye bakani cikip meb bakaninin aciklamasi gereken ogretmen kadrosunu kendisi acikladi. Biraz sabirli olun o ilan gelecek !! -
@TugayÇ kardeş yeminle ben söyleyecektim sen yazmışsın. Bakan kendi söyledi videoda alacax diye bu neyin kafası. Bu vm ler bakandan daha iyi mi biliyorlar