2016 Aralık GUY Sınavı
-
@WilliamNiskanen ne demek hocam önemli değil
-
@10sanli Anladım normalde bireysel gidip görüşen oluyor ondan dediydim ama dediğiniz gibi zaten reis yok Ankarada gezmeye başladı
-
Monopol yayınlarının hukuk soru bankası çıkmış acaba Analiz iktisat gibi kaliteli midir? alan inceleyen var mı?
-
@adem-simit hocam @keynesin-amcası demişti onu bugün gonderecekti o sende yaz gönder istiyosan
-
@ddguy GÖNDERECĞİNİZ METİN NEDİR?
-
@neytullah kardesim kirdiysam seni hakkini helal et . Nacizhane bi fikrim var bu persenbe yapacagimiz etkinlikte tag in icinde 130000 rakamini kullan bence dikkat cekecektir
-
@John-Nash metin belirlenmedi hocam kimseden ses cikmayinca bi şey belirlemedik herkes kendi gondersin dedik ama toplu bi şekilde yapilirsa daha iyi olur tabi ne dersiniz bilmem
-
@Çağrı-Nicholson Bende geçen yıl baskısı var monopolun özgün olarak 657 daha iyi bana sorarsan. Ama içinde tabiiki güzel ve kaliteli sorular var sadece bazı yerlerde özgünlügün dozu kaçmış
-
Bakanın abisine ulaşıcaktı bi arakadaş hala haber yok mu ya ?
-
@ddguy ORTAK BİR METİN EN İYİSİ OLUR ÇÜNKÜ FARKLI FARKLI ŞEYLERDE ARKADAŞLAR ELEŞTİREL ŞEYLER YAZARSAMETNİ GÖNDERENLER İÇİNDE SIKINTI OLABİLİR DİYE DÜŞÜNÜYORUM TABİ SİZLER DAHA İYİ BİLİRSİNİZ
-
Bence bakanlık bizi unuttu başka birşey aklıma gelmiyor
-
@Keynesin-amcası ASLINDA ŞÖYLE Bİ BAKTIĞIMIZ DA AŞIRI DERECEDE ALIM DA YOK GİBİ HABERLER FALAN GÖZ BOYUYOR ABARTIYOR SANKİ ALGI OPERASYONU SEZİYORUM
-
-
@Keynesin-amcası Bu haberi bu sabah dinledim kahvaltı yapıyordum annem bak dedi sen bazı şeyleri gözden kaçırıyor olabilir misin dedi hemen açtım dpb'yi gösterdim haberde saydığı tüm kurumlar 3-5-8 kişi alıyor haber algı yapmak için yazılmış
-
@Çağrı-Nicholson mahalleye nasıl anlatacaz bu durumu mesela gel mahalle bakkalına anlat haber izleye izleye kendini siyasette prof olmuş sananlar var kahvehane siyaseti yapan kişilere anlatamıyorusun durumu
-
@John-Nash dediğim gibi hocam kimseden ses cikmayinca bi şey hazırlanmadi bence de ortak metin en mantiklisi
-
@Keynesin-amcası Ben rahatım o açıdan biraz ailemde daha önce bu süreci yaşamış insanlar var üzerime gelmiyorlar dışarıya alım bekliyor diyorlar aile içinde rahatım baya
-
@ddguy KATILIYORUM
-
@Çağrı-Nicholson bizimkilerin hepsi polis öğretmen iibf li bi benim benden sonraki nesile galiba beni örnek gösterecekler
-
Klasiklere ilk defa klasik diye kim demiştir? Yanlış bilinen bi bilgi var burda