2016 Aralık GUY Sınavı
-
@adem-simit e devlet üzerinden yazabilirsiniz
-
Herkese iyi akşamlar GİB'e gitme etkinliğini bu hafta gerçekleştiriyoruz 1-2 tanıdıgımız var görüşme ayarlamaya çalışıyor @renkverlan arkadaşımız . Onun dışında bize şehir dışında olmasına ragmen GİB'de görüşme ayarlanmasında yardımcı olabilecek ya da içerde bize kolaylık sağlayacak derdimizi anlatmamızı sağlayacak herhangi bir tanıdığı olan var mıdır, varsa benimle özelden irtibata geçebilir.
-
Şehir dışında olupta bende gelirim diyen herhangi biri var mı ? Çevre illerden? Ya da bize eşlik edebilecek bayan arkadaşlardan varsa gelmek isteyen ya da gelebilecek olan biz whatsapp üzerinden haberleşip bulusma ayarlamak için grup kuracağız katılmak isteyen olursa cep numarasını özelden gönderebilir bana saygılar herkese.
-
Saat 00.00 da herkes burda olsun #Günbiterken Tweet atıp. TGRT Haber den takip edip sesimizi duyuracagiz.
-
Arkadaşlar imkanınız varsa lütfen gidin. Ben sakaryadayım. Geçtiğimiz hafta sakaryadaki vergi dairesine gittim insan kaynakları yetkilisi ile konuştum baya bi zorladım ama haber vs alamadım. İyi niyetli ama tuhaf bayandı. Giden arkadaşlar inş güzel haber alabilrsiniz.
-
Başka illerde olup Ankara'da GUY sınavı bekleyen arkadaşı olan vardır onlar eğer bizimle gelmek isterlerse özelden benimle irtibata geçin ya ben cep numaramı vereyim ya da siz bana onların cep numarasını verin.
-
Kırıkkaleli olan var mı aramızda yarın Sn.cengiz yavilioglu Kırıkkale üniversitesinde konuşma yapıcak mis herkes davetliymis
-
@iibflibirgarip ben varım ne zaman yapacak konuşmayı
-
şimdi baktım yarın saat 14 te ben umarım sorabilirim
-
@toranj hadi inşallah
-
@iibflibirgarip 2016 Aralık GUY Sınavı içinde söyledi:
Kırıkkaleli olan var mı aramızda yarın Sn.cengiz yavilioglu Kırıkkale üniversitesinde konuşma yapıcak mis herkes davetliymis
Hocam aynen bizim için büyük bir fırsat yakın olan ARKADASLAR giderse çok iyi olabilir
-
@toranj hocam inşallah başka arkadaşlar da gelir çok kişi daha etkili olur. Hocam bir de eğer 2017 de alım olacak derse bunun 2017 KPSS den önce mi sonra mı? Onu sorarsanız önemli olan bu bizim için
-
günbiterken tagı na yazın
-
Özellikle bu sene hiç alım olmadığını 130bin kişinin sınava girdiğini ve geçerlilik süresinin 1 yıl oldugunu belirtin arkadaşım.inşallah güzel haberler verirsin bize
-
@Nasip hepsini sormaya çalışcam arkadaşlar. inşallah kendiside bilgi sahibidir
-
İnşallah @toranj
-
Bddk personel alımı ilanı geldi . Guyda gelir mi yakında
-
Var mi baska kirikkale li olan yarin bende gidecegim. Giden varsa birlikte gidelim
-
Arkadaşlar istanbulda olan varsa istanbuldada toplanalım
-
Bence iyi oluyor #Günbiterken