2016 Aralık GUY Sınavı
-
Bugünden ilan gelse 1 sene sonra anca işe başlarız. İlânıydi sinaviydi mulakatiydi guvenlik sorusturmasiydi.... Bizede yazık bıktırdilar iyice. Su iibfli olduğum güne lanet olsun. Biri der Şubat biri der mart gecen yıldan beri ay ay kandırılıyoruz. Simdi bide personeli kurum içinde yükseltmeye uğraşıyorlar. Biz pasif oldukça cok bekleriz. Allah yardımcımız olsun. Su genç yaşta insanların umutlarını söndürüyolar.
-
Özel sektör rezil hale geldi. Devletin verdiği sigorta ve maaş desteğiyle işkurdan yeni personel isteyip mevcut personeli işten atıyorlar her yerde. İşverene verilen desteğin acı sonuçları
-
@friedman98 aynen oyle dostum artik benim inanacagim tek duyum Ankara'da olan arkadaslardan gelecek olan gittik gorustuk sunu sunu dediler olacak
-
Ankara da yaşayan arkadaşlar 5 6 kişilik bir grup gib e gitme planları vardı hala haber yok mu onlardan...
-
Nüfus müdürlüğüne 1500 personel(sözleşmeli) alınacak Sn. Naci Ağbal açıklamış bize karşı gösterilen bu kadar sessizlik gerçekten bizim alımın da yakın olacağının habercisi olduğunu düşünüyorum.
-
@Serkan01 belki de hiç alım olmayacağı için sessizdir şuan tüm mezunlara kadro verildi bi iibf kaldı
-
@köyün-ağası Açıkçası ilan gelmedikçe kesin geleceğine olan inancım artıyor bu konuda negatif değilim lakin gelen ilanın sadece GUY olması (kpss öncesi) içimizi buruk bir sevince ulaştıracak hele bir de alım yüksek olmazsa...Yine söylüyorum sınav ilanı geleceğine dair inancım var
-
@Serkan01 inş kardeşim ben guy u bıraktım bir haftadır kpss ye çalışıyorum artık gelirse girerim modundayım
-
@Serkan01 o
nufusun ilanı geldi mi -
son 2 hafta kaldıı ilan için sonrası hüsran. 2016 dan iyi puan almış olan biri belki 2017 de alamayacak bir yıldır yıprandık.
-
@Aristo76 gelmedi ama hepsini iibf den yapsalar iyi olur
-
@Aristo76 Henüz gelmedi de kardeş bakan nüfus idaresinde yoğunluk olduğunu bunun giderilmesi için sözleşmeli personele ve mesaiye ihtiyaç olduğunu belirtmiş.
-
nufus alımı iibf icin olursa hangi puan türünden alır sizce ?
-
@walterwhite p3 olur düz memur ins hepsi iibf den olur ama zor
-
Twitterdanda memurlar neti baskı altına alabiliriz
-
@LUCASS Memurlar .net haber yapsa aslında harika bir iş olur. Ortak bir metinle "haber gönder" şıkkından binlerce kişi gönderirsek haberleştirirler dostlar.
-
@Aristo76 kardesim zaten tutamadik serefsizler jeneratorle balik avliyorlar. bir tane bile balik gormedik nasil bi doneme geldik bilmiyorumki her yonden nasip+kismet=0
-
7 Mart salı günü gelmesini isterdim ilanın. Nedenini sorma be usta sen hiç aşık oldun mu;)
-
@bonus hocam maaşın yarisini iskurun verdigi yerlerde sadece o kısmı odeyen kendi payina duseni odemeyen bi sűrű yer duydum..sahtekarlik, emek hırsızlığı değil de ne bu..? Ama insanları buna bile muhtaç hale getirdiler malesef..
-
@Fişek-MORGEN sabır kardeşim.Balık bilmezse Halık bilir.