2016 Aralık GUY Sınavı
-
@ncbb kim dedi ki aralikta sinav diye
-
@ncbb birisi 4 veya 11 aralikta sinav olacak diyordu. Onu mu kastediyosun kardesim ?
-
@lorenz ben de 77 le tedirginim, il secimi vardi yoktu kat olayi derken yukselir mi diye. Hos daha ilanin gelecegi bile belirsiz
-
@ezgipire birisi demedi 2016 yılında alım planlanıyorsa diye hesap yapmıştık bu forumda onun için dedim duyum falan değil
@TugayÇ aynen kardeşim 2016 alım olacaksa diye yukarıda ve facede tartışılmıştı. onun için benim umudum var perşembe akşama kadar.
Bir Umuttur Yaşamak
-
Ey GELİR İDARESİ BAŞKANLIĞI nerdesin duy sesimizi
-
Insallah demekten cigerim soldu be. Gelsin artik
-
Hakim denetçi kaymakam öğretmen vs.hepsi alınıyor bi Maliye Bakanlığı kadroları sorunlu insanın aklı almıyor
-
Denetmenligi kazanan var mi aramizda ?
-
@iibflibirgarip maliyeye el atarlarsa tüm sistem çökecekte o yüzden nasıl yapacaklar ne yapacaklar bilmiyorlar bence bir çözüm arıyorlar inşallah girerler asıl şerefsizler orda
-
Mehmet selim bağlı kendi twitter adresinde kazanamayan arkadaslar uzulmesin en yakın zamanda tekrar ilana çıkacağız demis. en yakın zamandan ne anlarsiniz ey cemaati muslimin
-
@vmyadayi Mehmet selim kim ?link var. Mı?
-
@vmyadayi gördüm şimdi onu da .. kaça düşer acaba ,,, kaç kişilik hakkı kalmisti bunların personel almak için ?
-
SAnırım 1200 dü 400 aldılar bi 400 daha alırlar @ismail
-
Yüksel bilgili demiş bu sene guy olmayacak Allahını seven kesin bilgi alsın finansbanktan sınav daveti aldım ona göre gidicem
-
@ismail sgk baskani. sayıyı bilmiyorum ki torba yasada kabul edilmisti bu sgk denetmenlerinin sayısı. 1600 civarı miydi unuttum ama yuksekti.
-
@hakimim_25 400 kisi 79 a yakın kapamış , yeni alım olursa benim puan 80 ama sıralama 2000,. Kişilerde ,, geçen sene 79kac binlerdeydi bilmem.
-
@ismail ama bu 400 kisi tüm kurum sinavlarina dağılmış yerlesmis çoğu kisi 2015in son kurum sinaviydi. öyle düşmüş puan yoksa bu sene yüksek kapatir. ben öyle düşünüyorum.
-
Evet bana gelmez şimdi 2930 muş benim sıralama 400 bile gelse 1600 alacak imkanı yok gelmez.
-
@ismail yani bu sene daha yüksek kapatabilir. Guy'dan önce gelirse hele daha da bir yükselir puan.benim puan 88 küsür sıralamam 150 küsür bu puanlarla bir kıstas oluşturabilirsiniz. Başarılar
-
Bana kalırsa 3 10 31 Aralık gibi gelir sadece tahmin