2016 Aralık GUY Sınavı
-
Kadir hoca kasım da 2000 mi dedi :):):):) ins
-
@AbuZiTTin nerede dedi hocam temenni mi acaba?
-
Tv 5 aç orda bir bayan arkadas bağlandı orda kasımda 1500 2000 kişi aynı kuruma yerleşecek onun hangi kurum olduğunu biliyorsunuz dedi
-
Kadir Koc da dedi mi? yoksa umarim alinir mi diyorlar?
-
Valla kesin gibi konuştu
-
2017 kasımdır o. bu kasım olsa duramayız.
-
@paretowilfredo 2000 kişilik ilan muhabbeti ne ola ki
-
Tekrar var mı
-
Güvendiğimiz birinin aldığı duyuma göre 2016 yılı alımı %90 yok arkadaşlar.Olacağına inanan arkadaşlar ders çalışmaya devam etsinler, bu onların faydalarına olur ama aldığım haberle beraber ben bugün stresi biraz üzerimden atmak adına 1/1,5 ay kadar ders çalışmaya ara vermeye karar verdim.Mücadele gücüm kalmadı bu aralar.Ama benim kendi düşüncem (duyum değil) ilkbaharda alım olabileceği yönünde.Çok zor bir döneme denk geldik malesef, Allah hepimizin yardımcısı olsun.
-
bu sene ilk defa A grubuna hazırlandım ve son 2-3 aydır ilk defa böyle duyumlara bakıyorum ve psikolojiyi alt üst etmede birebir o kadar birbiriyle tezat duyumlar paylaşılıyor ki bir zaman sonra insanın küfür edesi geliyor.Eminim burda 1- 1,5 yıldır forumlarda duyumları takip eden kpss emek vermiş arkadaşlar vardır Allah onlara sabır versin başta niye tepki verdiklerine şaşıyordum adam alt tarafı duyum paylaştı diye ama şimdi sonuna kadar hak veriyorum.
-
Kadir hoca da daha bugun 1900 kislik kasimda ilan gelecek dedi. Ben kadir hocaya guveniyorum bide bunu canli yayinda soyledi. Emin olmasa soylemezdi yani veya kasimda gelebilir diyebilirdi
-
@TugayÇ insallah ya bende oyle dusunuyorum kadir hoca cok kesin konustu bence de zaten yayinin direk basinda soyledi
-
@Siyocu yayını izleme imkanımız var mı acaba link fln
-
@Siyocu caliscaz kardesim moral bozmaya gerek yok. O ilan gelecek kasimda. Zaten ekim de bitti gibi az kaldi
-
@guyan-gelmiş bilmiyorum hocam onu tv5te yayinlandi ben bastan sona izledim zaten tivibuda yokmus internetten canli izledim belki siteye yuklerler daha sonra ama bizimhane diye bir program isterseniz bi internetten bakin vardir diye tahmin ediyorum
-
@TugayÇ aynen oyle.. butun yorumlari okuyorum arkadaslar evet bazi hocalar da arkadaslar da olumsuz seyler soyleyebiliyorlar ama buna karsilik olumlu soylenenlee de var lutfen bunu unutmayin sonucta gib her yil aliyodu ve bu yil daha hic alinmadi evet belki simdi ilan gelmese bile eminim ki bu kadar ihrac edilmeye karsilik guzel bi alim olucaktir ben de ilk defa giriyorum kpss a ya yeni mezun oldum fakat guy ve vdk ya giren arkadaslarim oldu daha once moralinizi bozmayin ben puanimizi heba ediceklerini dusunmuyorum
-
Kadir hoca ne dedi ki tam olarak bi videosu yokmu izlesek bizde
-
Bilsem kaydederdim ya aklima gelmedi hic baltim ama cideoyu da bulamadim bugunku kaydeden arkadas varsa bi yerden paylassa guzel olur aslinda
-
Pareto kaymakamlık sınavını tutturdu bravo ama guy da aynı etkiyi yakalayamadı sanki bir de şu guy ilanı gelmeyecek diyenlere itibar etmeyelim böyle adamlar her zaman vardır forumlarda
-
Ahh 13 gün içinde 2750 ilan gelse ne güzel olurdu