2016 Aralık GUY Sınavı
-
https://www.facebook.com/profile.php?id=100014782562266
gençler hesabım açılmadı yeni bir hesap açtım ama bazı gruplar gizli giremiyorum biri beni arkadaş ekleyip gruplara eklersen sevinirim
-
gruplarda etkinliği paylaşmamışsınız bari beni gruplara ekleyin
-
bugun etkinlik mi var arkadaşlar tag bellimi saat kacta ?
-
Arkadaşlar bugün hakimlik sınavı sonrası tesadüfen İstanbul Gelir İdaresinde guy olarak çalışan biriyle tanıştım. Tabi hemen o malum soruyu sordum. Böyle bir çalışmanın olmadığını, maliyedeki temizlemenin bitmediğini bir sürede bitmeyeceğini, hatta 2017 kpss ye girecekler çok şansız 2017 de alım olmasının çok zor olduğunu söyledi. Yıkıldım tabi hiç mi olmaz az da mı olmaz falan diye ısrar ettim yok dedi. Bilmiyorum ne kadar biliyor da öyle söylüyor. Belki sadece şahsi fikri belki de yetkilin birilerinden duydu bilemiyorum.
-
Etkinlik yarın
@Ülkü o biraz sallamış yeni guy olmuştur herhalde o -
@Ülkü oldu olacak sayısal loto numaralarını da verseymiş iyi olurmuş. Ya arkadaşlar kanmayın şunlara ya yahu daha Gib'in birşeyden haberi yok. Ne maval okuyor bu hadsizler. Moral bozmak çaptan düşürmek değilse amaçları ben de birşey bilmiyorum.
-
Yeni guy olmuş evet Tüm moralim bitmişti ama siz böyle diyince rahatladım biraz
-
@Ülkü bende başka şeyler duyuyorum fakat söyleyemiyorum pek inanmamak lazım böyle şeyleri.... fazla şey etmeyin günlük 3-4 saat tekrar iyi gelir
-
2 hesapta bende var
-
Birazdan 5 hesap daha açacağım@keynesin-amcası burda da bi başlık açsak aslında iibf mücadele falan diye:) guy duyumu bekleyen varsa halen rahatsız etmeyelim
-
Çok güzel ama arkadaslar twitter hesabınızı güçlendirin en az 15 twit atmalısınız en az 20 25 takipçi yapmalısınız ilk etapta ata sözleri aklınıza ne gelirse falan yazıp #iibf #iibftakip #iibftakipte taglarınıda ekleyip twitleyin orda bir birinizi görün takip edin rt leyin beğenin yeni açtığım iki hesap başlıyorum ben
-
Güçlendirilmeyen hesapların bi etkisi yok arkadaslar
-
@niloya diğer twitter hesaplarınıda güçlendir
-
Twetera giremiyorum ben siz nasil girebiliyosunuz
-
@AbuZiTTin ben bugün ne olacak diye sürekli bakınıyorum psikoloji bu halde
-
Vpn master indirip girebilirsin @masal
-
Hesabını güçlendiren arkadaslar. Tag 19 harf tagı ortaya yazın başına ve sonuna anlamlı birşeyler yazın mesela
Sakla samanı gelir zaman #guyguyguyguyguy damlaya damlaya göl olur
Gibi hiç birşey yazamayan atasözü yazsın bu şekilde yapıp taslaklara kaydedin tag verildiğinde ortaya yapıştırıp twitleyin en az 10 15 twitinizi kaydedin -
Suan twet atmayan dostlar ilan yok mu diye aglamasin buradan destek verin
-
Benim.telwfon ne hotspotshilden bağlanıyor ne de vpn masterdan onlarada bağlanmıyor neden olduğunu anlayabilmiş değilim bu fikri olan varsa söylesin lütfen umarım yarına kadar düzelir
-
#iibftakipte hadi arkadaşlar lütfen ya biraz destek verin damlaya damlaya göl olur azcık sesimiz çıksın kafayı kumdan çıkarma vakti geldi