2016 Aralık GUY Sınavı
-
@aylin-yılmaz guyader diye yaz cikar hocam
-
Bu haberi ilk buraya yazdığımda facede grupta ayrıca paylaşmıştım ve tepki aldım. Kurum içi yükselme sınavından önce bize alım yapılsın aynı gün etkinlik düzenleyelim dedim. Herkes tepki gösterdi. Onlarında hakkıymış, adamlar 20-30 yıl emek vermişler, bizden daha çok şey biliyor ve işi onlardan öğreniyormuşuz. Hatta bizde onlara destek olalım dediler. Bende cinnet geçiriyordum. Neyseki burda durum böyle değilmiş. Biz daha BİZ olamıyoruz. Bizden bir şey olmaz.
-
@TugayÇ turgay helal olsun
-
@83istanbul 2016 Aralık GUY Sınavı içinde söyledi:
Bu haberi ilk buraya yazdığımda facede grupta ayrıca paylaşmıştım ve tepki aldım. Kurum içi yükselme sınavından önce bize alım yapılsın aynı gün etkinlik düzenleyelim dedim. Herkes tepki gösterdi. Onlarında hakkıymış, adamlar 20-30 yıl emek vermişler, bizden daha çok şey biliyor ve işi onlardan öğreniyormuşuz. Hatta bizde onlara destek olalım dediler. Bende cinnet geçiriyordum. Neyseki burda durum böyle değilmiş. Biz daha BİZ olamıyoruz. Bizden bir şey olmaz.
Bi avuç avanaktır onları savunanlar.. Adam şöförmüş güvenlikmiş ( küçümsemiyoruz) zamanında b düszeyinde memur olmular haklarını yıllarrrrrr önce vermişler 20 30 yıllıkların. Daha fazlası artık hakka girer
Zaten sayın bakanımız guy kadrosuna bile sıcak değil kaldı ki biz alandan sınava giriyoruz
onları mümkün değil yükseltmez ağlamasınlar vicdanlarla oynamasınlar boşuna -
@renkverlan hocam @10sanli hocama yaz sen o da katılır onunla bi konuş ulasamayiz diyosaniz siz bilirsiniz yine benim ki bi umut
-
@paretowilfredo hocam olumlu bi gelisme var mi ? Bizler iyice umutsuzluga dustuk bu surec uzadikca ,,,
-
Ayıptır sorması #Günbiterken e Twit atıyoruz musunuz?
Ben atıyorum şuana kadar Yayınlanmadı da.
-
Sanirim 14 mart diyen kisi dogru soyluyor 16 nisan referandum tarihi 45 gun sonra sinav oldugunu hesaba katarsak bu haftada gelmez gibi geliyor sizce ?
-
Arkadaşlar ankara akp mv zamanında ahmet davutoglunun da danışmanlığını yapmış @vedatbilgin gaziden hocamızdır kendisine twitter yazalım belki bi yardımı dokunur ben yazdım
-
@rosebud06 2016 Aralık GUY Sınavı içinde söyledi:
Sanirim 14 mart diyen kisi dogru soyluyor 16 nisan referandum tarihi 45 gun sonra sinav oldugunu hesaba katarsak bu haftada gelmez gibi geliyor sizce ?
O söylem doğruluktan değil ilanın kpssden önce en son gelme ihtimali olan günler olmasından
-
@paretowilfredo senden haber bekliyoruz
-
@miss-smith
Arkadaşlar Allahaşkına Ankarada bi yerde toplanıp nokta atışla Cumhurbaşkanına Başbakan'a ulaşalım lütfen gebereceğiz beklemekten ne boku beklediğimiz de belli değil yeter bu twitle olacak şey değil ben her gece cumhurbaşkanına yazıyorum yazdığım şeyin ekran görüntüsünü alıp fotoğraf olarak twitliyorum sürekli sonuç yok olamaz da zaten.gürültülü bişey yapmak istiyoruz ama olmuyor gücümüz kalmadı çünkü Bi düşünelim bi tane sadece bi tane bir fikir oluşturup gidelim nereye gidilmesi gerekiyorsa sadece bir gün ayıralım lütfen ondan sonra da artık olmazsa KPSS ye mi odaklanırız başka şeye mi karar vereceğiz bireysel olarak ama şimdi topluca bi iki dakika düşünelim buraya yazalım nereye gidelim zorlayalım görüşmek için onu düşünelim arena diyordunuz o olabilir külliyeye olabilir gezisi varsa mesela bugün manisadaymış yarın nerede acaba ya aslında binali yıldırım daha samimi bir insan ama yakalamak mesele yakın zamanda bi programı var mıdır acaba temasa geçeceğimiz -
@hebelebe 2016 Aralık GUY Sınavı içinde söyledi:
@miss-smith
Arkadaşlar Allahaşkına Ankarada bi yerde toplanıp nokta atışla Cumhurbaşkanına Başbakan'a ulaşalım lütfen gebereceğiz beklemekten ne boku beklediğimiz de belli değil yeter bu twitle olacak şey değil ben her gece cumhurbaşkanına yazıyorum yazdığım şeyin ekran görüntüsünü alıp fotoğraf olarak twitliyorum sürekli sonuç yok olamaz da zaten.gürültülü bişey yapmak istiyoruz ama olmuyor gücümüz kalmadı çünkü Bi düşünelim bi tane sadece bi tane bir fikir oluşturup gidelim nereye gidilmesi gerekiyorsa sadece bir gün ayıralım lütfen ondan sonra da artık olmazsa KPSS ye mi odaklanırız başka şeye mi karar vereceğiz bireysel olarak ama şimdi topluca bi iki dakika düşünelim buraya yazalım nereye gidelim zorlayalım görüşmek için onu düşünelim arena diyordunuz o olabilir külliyeye olabilir gezisi varsa mesela bugün manisadaymış yarın nerede acaba ya aslında binali yıldırım daha samimi bir insan ama yakalamak mesele yakın zamanda bi programı var mıdır acaba temasa geçeceğimizOrganize olabilir isek medenice ilk önce GİB ANKARA merkeze gidebiliriz. Orda geceb yıl guy sınavına girmiştim sonra mülakata karşılaştıgım tüm üstatlar insancıl ve medeniydi. Yakmayacağız yıkmayacağız saygısızlık etmeyeceğiz sadece bir ziyaret edicez @paretowilfredo ankaradaysan bi 10 kişilik grup oluşturalım 10binlerin temsili olarak ne derseniz
-
Bu iş twitterla felan olacak iş değil artık bıçak artık dayandı kemiğe netice yok hala Twitter etkinlik derdindesiniz Ankara'da toplanilip gerekli yerlere gidilmeli gorusulmeli bu işi CB na duyurulmali başka türlü bir sonuç alacağımızı ve biz hala etkin çözüm yolları bulamaz isek bu İİBF nin dramı devam edecek.
-
@paretowilfredo bize bi öncü ol lütfen kardeşim bir organizasyon yapalım derdimiz neyse anlatalım puan geçerliliğinden takvim belirsizliğinden kadro ihdas edilmemelisinden İnsan gibi akışkan akışkan bi 10 dk da olsa gerçekten yetkili biriyle görüşelim sen inçe düşünüyorsun bi ön ayak ol bizlere
-
Bir de ktü mezunu arkadaşlar ben de ktü mezunuyum bir detayı farkettim geçen gün Ahmet Ulusoy hocamız içişleri bakanımız Süleyman soyluyla epey yakın acaba ona ulaşsak onun vasıtasıyla Süleyman beye durumu iletsek
-
hatta twıtterda takipleşiyorlar
-
@hebelebe hocam ulaşabiliyosanız denemeye değer bence. Rica etseniz iyi olur
-
beleşçi memurlar kurum içi uzmanlık için etkinlik planlıyomuş. etkinliklerini başlarına yıkalım bence yardırın twiter da
-
@Rumi buraya gelip sadece destek verir misiniz deseydin sana zaten destek olacak insanlar olacaktı ama sen naptın milletin gözünü korkutmaya çalıştın 90 kişilik kontenjan açılacakmış 86yla kapatacakmış şaka mısın sen kardeşim burda akıl oyunu yapmaya çalıştığın insanlar zaten sabrının son demlerini yaşıyor sende onları tehdit ediyorsun şimdi usulca uzaklaş sadece kendi derdini düşünen bencil herif.