Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
Bence de bu etkinliğe hepimiz destek olmalıyız baska türlü olmayacak bu kadar insan belirsizlik içinde beklemekte..
-
etkinliği saat kacta başlatalım
-
Forum yöneticileri bu işe ön ayak olurlarsa etkinliği önceden belirlenen bir tarih ve saatte yapılmasından yanayım
-
Napalım, nasıl yapalım
-
@aliveli Hocam bence öncelikle buradaki herkes twitter hesap adlarını yazsın birbirimizi takip edelim. Daha sonra siz bir güzel yazı yazarsınız forumda mülakat tarihlerinin açıklanmamasının biz adaylar için nasıl mağduriyetler doğurduğuna dair. Bu bir nebze olsun birlik olmayı sağlar diye düşünüyorum. Daha sonrasında bir tag ve gün saat belirler o saatte yazmaya başlarız. Ancak burada önemli bir ayrıntı daha var. Malum 4000 kişiden bahsediyoruz ve bu 4000 kişinin bu forumu takip etmediği için buradaki guy adayları, etkinlik saatini ve tagı iibfli tanıdıklara, burayı takip etmeyen guy adaylarına duyurmalı. Hatta burada olan ve guy sınavına giremeyen dostlar da etkinliğe destek vermeli ki bizim mülakat ne kadar çabuk sonuçlanırsa yeni guy ilanının gelme olasılığı da o kadar artar. Siz yazınızı yazın biz twitterdan paylaşalım. Hesabımı yeni kapatmıştım ama bir daha açayım hayırlı iş bekletmeye gelmez
-
Facebook kpss gruplarında yönetici olan var mı ? Onlarda destek olsa bize. Bi tag belirleyelim.
-
Bizim gruplarda paylaşır arkadaşlar
-
bu işi iyi organize eden arkadaşlar var onlarla ortaklaşa hareket edersek iyi bir etkinlik yapmış oluruz ve güzel sonuçlara ulaşırız.
-
Twitter hesabım @aycann_iibf . başlayalım yavaştan hazırlıklara. Geç vakte kalmasın dostlar. Yazın sizler de hesaplarınızı
-
Yarin 18.00 de gib i ve naci agbal i etiketleyerek yazalim + bi kac arkadas yaziyoruz her gun zaten siz de birilerinin onder olmasini beklemeden yazabilirsiniz
-
Sitede açıklanan kasımdaki mülakat gelir uzmanı diyor ama gelir uzman yardımcısı değil demi arkadaşlar
-
@ukraynali Bu başka uzman yardımcılığından uzmanlığa geçişteki sınav..
-
@aylin arkadaşımızın dediği gibi 18 de organize olalım arkadaşlar hepimiz için
-
Arkadaşlar mülakatlarınız eylülde bayram sonrasında. Eylül ayına yayılan bir mülakat olacak.
-
@guydemapusant Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017 içinde söyledi:
Arkadaşlar mülakatlarınız eylülde bayram sonrasında. Eylül ayına yayılan bir mülakat olacak.
İstihbarat nereden
-
@guydemapusant hocam kesin bilgi mi ? Razıyım eylüle ben.
-
@O'connor hocam kesin mi bu bilginin kaynağı nedir?
-
Hocam bilginin kaynağı nedir? @guydemapusant
-
Uzun zamandır sadece takip ediyorum hiç yazmıyorum. Ama bir iki kelam etmek istedim.
Sınav 14 mayısta oldu, nerdeyse 14 temmuz geldi gelecek 2 ay! sınav olalı 2 ay oldu.
Bu kadar değersiz görülen bi meslek grubu olamaz mümkün değil. Ya az değil ya 4000 bin kişi 4000 bin insan Hayata başlamak için bekliyor; Kimisi bunun sonucuna göre belki evlenecek, belki sonucu ne yazıkki olumsuz olacak başka kapılara yönelecek,belki askere gidecek ama hep erteliyoruz. Anlamıyorum ki neden bu kadar sessiz sedasız izliyoruz hepimiz. Oldu bütün yaz açıklamadılar öyle geçti zaman eylül ayında mülakatlar aralıkta olacak dediler yazık değil mi aylarca bekleyen bizlere. Arkadaşlar ömür geçiyor ömür. Ailelerimize demedik mi kazanınca ağustos gibi mülakatlar olur diye geliyor ağustos hala ses yok ailelerimiz bile artık inanmıyor sanki bize he ne dersiniz ? Bakin arkadaşlar bu ilanın gelmesi için çok çaba sarf edildi evet belki gene gelecekti, belki referandum diyeceksiniz ama twitter de her hafta etkinlik yapıldı gündeme girdik dikkat çektik çok değil 10 gün etkinlik yapalım gündeme girelim, eğer duyuru yapmak zorunda kalmazlarsa bir şey bilmiyorum.Ama biraz ses çıkaralım sadece kıpırdayalım. Bizlere sinava yeni giren arkadaşlar bile destek vermeli kaldı ki bu mülakatlar yapilmadan yeni alim sureci baslamayacaktır, aylarca beklemek durumunda kalacaklar ne yazıkki. Etkinlik yapalım derseniz elimden ne gelirse burdayım günü saati belirleriz ama 3 5 kişiyle olacak değil önce 4000 en az 10 da 1 bi ses versin de sesimiz duyulsun. -
@atiba cok haklisin dostum sinava 20bini askin kisi girdi fakat ne zorlukla etkinlige insan topluyorduk simdi 4bin kisiyiz ve cok uzululerek soyluyorumki ilan icin cabalayan arkadaslarin bir cogu listeye giremedi nasil tt olabilirizki bu kadar pasif insanlarla