Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
AÇIKLAN ARTIK....İÇİMDEN Bİ SES 5-6 ARASI ACIKLANCAK DİYO HİS
-
gece senede boyle olmustu 18 19 araso aciklanmisti. ins bgnde olur gecikmez artik
-
Gibi aradım üstadların söylediğine göre dedi kız mülakat tarihinden itibaren en aşağı 1 hafta en fazla 20 gün içinde açıklanırmış. Tarih de vermedi.
-
@turkkızı işte 2015 yılında aldığım puan sıralama ile 2017 puan düşük sıralama aynı onu diorum herkesin öle puan düşün sıra iyi
-
Arkadaşlar neyse tamam süper işler yapmış etkinlik,anket vs..Harika,inanılmaz işler bunlar Allah yolunu açık etsin..Ben buraya her zaman giremiyorum benim söylemek istediğim başka bir şey vardı..Kim ne yapıyordan ziyade beni ilgilendiren asıl mevzu var..Şimdi okul,kütüphaneler,facebook vırt zırt derken bu süreci yaşayan 100-150 arkadaşım var zaten 2000 küsür kişi totalde..Bunların dışında genelde de aynı psikolojinin dışa vurumunu görüyorum..Sabırsızlığın yanında,inanılmaz bir beklenti ve olmazsa olmaza şartlanmışlık var..Ben bunu net sezdim işin sonunu da pek iyi görmediğim için buraya yazma gereği duydum..Özellikle kadınlarda bu durum had safhada,depresif belirtiler,bunalımlar şimdiden başladı..Olumsuz bir sonuçta gidişat Allah korusun depresyon(daha ilerisini söylemeye dilim varmıyor)..Arkadaşlar yarımızdan çoğunun bu süreçte istediğini elde edemeyeceği unutulmasın,olumsuz sonuç kimsenin kahretmesini gerektirecek bir netice değil..Bu noktada biraz tevekküle ihtiyacımız var..Biliriz ki;Allah yazdıysa bozmaya kimsenin gücü yetmez.O nedenle illa olumluya şartlanmak yerine daha metin olup sonucu görelim..Herkes hakkında hayırlısı..
-
hayırlıysa olsun diye basladık torpil falanda hikaye bence biraz ALLAH OL DERSE OLUR geri kalanlar aracı nasip kimin nasibiyse o yasıyacak evet olmazsa üzülecem kendimden cok cevremdeki beklentilerden dolayı ..hakkımızda hayırlısı olsun 4000 kişiden 2000 kişi sevinecek sonuclara kimin nasibiyse onun olsun
-
o değilde bu sınava 2016 puanıyla başvurduğumu yorumlardan hatırladım nasıl bi süreçse
-
Arkadaşlar daha öncede yazdığım gibi GİB' in ÖNGÖRDÜĞÜ bugün açıklamak aldığım duyum bu kesinlik yok çünkü çok yoğun çalışılıyormuş başka işlerde varmış. Benim hissiyatıma göre 18.00 dan sonra açıklanır inşallah. Herkesin gönlüne göre versin rabbim.
-
@emelktü güzel yorum ben beğenir
-
web alert bildirimi geldi ama bisi görunmedi off
-
Sözde beklemicektim bugün, neden burdayım ki
-
Ne mektup geliyor ne haber senden
-
Umut iyi bir şeydir @1903bjk belki de en iyi şey
-
@aksaclı
Umut belki de gelecek sayfadadır, kitabi kapatma diyosun yani -
@1903bjk yanii
-
Oofffff içime içime ata ata pat diye patlayacam valla
-
amma dert ettınız arkadaslar gdın baska seylerle ugrasın ona kafayı taktıkca ıyıce cıkmaza gırıyosunuz
-
@ricardian gittim başka şeylerle uğraştım, geldim yine yok, kısır döngü, yine gidicem takılcam , gelicem yine yok:)
-
@ricardian bende gittim başka şeyler ugraştım , geldim yine yok
-
@fact0riel ben 2015 puanıyla başvurdum bir de böyle düşün