Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
5.komisyon ekonometri . Yürütmenin durdurulması nedir ve itiraz süresi hangi mahkemede itiraz edilir. Vergi mahkemesi yürütmenin durdurulması kararı alabilir mi alırsa hangi vergi işlemi için. Vergi mahkemesinde dava açma süresi (30 gün dedim 60 degil miydi falan dediler) serbest meslek erbabı gayrimenkul sermaye iradı nedir vergi nedir vergi sorumlusu nedir. Gayet güler yüzlü bir komisyondu .
-
cevap verdiğimiz her şeyi yazıyor mu bu komisyonlar sadece soruları bilip bilmediğimizi not alıyorlar ?
-
bugün 4. komisyona hiç mi giren yok ? giren çıkamıyor herhalde
-
Arkadaşlar komisyonlar namaz için musade ettiler mi?
-
@sofuoglu 4 u bilmiyorum ama 5. komisyon gerçekten çok iyi ama bence 4 'de iyidir.
-
@atiba dün yakın bir arkadaşımla konuştum kendisi 4.komisyonda girdi ve bir gram tebessüm etmediklerini söyledi. Ne denli doğru bilemiyorum da bu durumdan baya muzdaripti arkadaşım, ondan dolayı 5.komisyonun güleryüzlü olduğunu okuyunca insan seviniyor gerçekten
-
@sofuoglu ben dün girdim 4. komisyonda arkadaşınızın söylediği gibi ,üstünüze gidiyorlar ben çok stres yaptım benden önce giren biri vardı yüzü asık çıktı odadan
-
@bezgin38 gerçekten kötü bir durum hocam yani herkeste ister istemez bir heyecan olacak ve içeri girdiğinizde komisyondakilerin de katı görünümü gerçekten mülakata girecek kişiyi olumsuz yönde etkileyebilir.
-
- Komisyonda sağlam dövdüler beni
-
@sofuoglu ilk mülakatımdı hiç böyle beklemiyordum
-
@bezgin38 vallahi hocam ne diyeyim bilemedim gerçekten geçmiş olsun bakarsın olumlu olur Allah'dan ümit kesilmez
-
@sofuoglu hayırlısı olsun hocam odadan çıktıktan sonra ne düşüneceğimi bilemedim vardır bunda da bir hayır diye kendimi avutuyorum
-
@bezgin38 ya acaba tepkimizi mi ölçüyor her giren ayni sorunu yasamamistir belki. Yada stres yapanın uzerine gidiyor olabilirler. Ahhh bnde 4.komisyonda giricem stres yapmamak icin her yolu deniyorum
-
@hobbes yok hocam siz stres yapmayın aman aman ben ilk mülakatı olduğu için ve benden önce çıkan arkadaştan etkilendim
-
@hogan ben odadayken ezan okunurken hepsi ayağa kalktı, hep bir ağızdan bayrak inmez ezan dinmez dediler. kılmak istersen seccade seriyorlar hatta önüne.
-
@hobbes bu 4. komisyon gerçekten sıkıntı. benim arkadaşım da istanbul için girdi, insanları bayağı yoran ve morallerini bozan bir komisyon. umarım ona göre de elleri bol davranırlar.
-
-
Bende 4.komisyonda girdim bugün.Cok ciddilerdi.Baya stres yaptım.
-
İstanbul için 4 e mi 5 e mi gireceğimizi neye göre hesaplayabiliriz ?
-
@bezgin38 benimde ilk umarim bende once cikacak arkadas gamsizdir