Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
@gokhanozkan91 yanlis bilmiyorsam 60 ve 60 olarak bolmusler . Ilk 60 daysan 4. Komisyon ikinci 60da isen 5.komisyon
-
@haniyak umarim oyle olur. Yani onca strese yedeklerde bile olamazsam uzulurum
-
ben de 4. komisyonda giricem soylenildigi gibi 60/60sa:(((
pttde mulakatlar iptal edilmiş, birkac gundur twitterda etkinliklerini goruyorum. aynisi bize de olur mu, icim hic rahat degil:(( atansam bile bu korku sardi bir de.
her sey sacmasapan bu ulkede. o atananlarin halini düşünemiyorum
-
@2016mağduru Allah aşkına ptt ile guyun ne alakası var bi kere alım sekli farkli.
-
@gokhanozkan91 her gün 120 kişi giriyor istanbula. ilk 60lık kısım 4.komisyon, 2. 60 5. komisyon.
-
Ne gömdünüz arkadaş 4. Komisyonu neyse ki 5. Komisyondayim da icim rahat bir nebze
-
@aycan 5.komisyon candır
-
Ben de tam diyordum bana niye güler yüzlü değillerdi diye Yani ben cevap verirken pek bir hoşnutsuz duruyorlardı,insan da acaba yanlış mı söylüyorum hissiyatını uyandırıyordu:)
-
@niloya 4 değil mi? doğru cevabımda bile yüzü asıldı soldaki beyin alt üst oldum
-
- Komisyona nazar değdireceksiniz diye çok korkuyorum
-
@sofuoglu yalniz atanip ise basladigimda ilk soracagim sorulardan biri bu komisyonlar arasindaki davranissal degisiklikler. Sebebi neydi ki
-
@aycan hocam tavirlarini gorseniz gercekten burada ki insanlari daha iyi anlardiniz. Bende okuyup geciyodum ne kadar abartiyorlar ya diyordum dun 4. Komisyon da girdim mulakata ve inanamadim bu kadar mi insan halinden anlanmaz bu kadar mi insan mimiklerle asaglanir . Neden yapiyorlar amaclari ne bilemem ama biz gencecik insanlariz ne zorluklarla oralara gitmisiz neler cekmisiz gercekten ayip .
-
Arkadaşlar ben de kısmetse pazartesi günü Bursa için gireceğim hangi komisyonda gireceğimize nerden bakıyoruz acaba ?
-
@gökhan bnde bunu merak ediyorum . Simdi pazartesi den itibaren daha kalabalık bu.komisyon hala 4 mu kalacak allah askina 6 olsun bir sey olsun da degissin ya
-
@hobbes hahaha kardeşim muhtemelen değişiyorlardır onlar zaten 4’te sabit kalmaz adamlar atıyorum 2’ye geçerler de biz hangisinde gireceğiz onu merak ettim
-
Arkadaşlar mülakattan önce soruşturma yapılmadı değil mi
Mülakat sonrası yapılıyor demi -
Mülakat öncesi soruşturma yapıldıysa neye bakmışlardır
-
@gokhangermen genel tavırları böyle demek ki:) kişisel değil,o da bişey:)
-
@niloya sevinmeli miyiz buna yoksa diğer komısyonları kıskanmalı mıyız bilemedim
-
@gokhangermen nasip diyelim hocam:)