Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
@Hipokrat sence hepsi bittikten sonra mı açıklanır hocam
-
@brkmrv tabi hocam 6 ekimden önce açıklanması mümkün değil
-
@ksavdliybncıkymk arkadaslar guy mulakat sorularini neden paylasmaya devam etmiyorlar
-
Bugün 5. Komisyon
Bölüm iktisat
Akreditif nedir?
Üçlü açmaz ne? Neden üçlü açmaz bir arada görülmez.
Dolarizasyon?
Doğal işsizlik oranı nedir?
Hysteriz etkisi?
Gelir Vergisi nedir?Unsurları nelerdir?Çok şükür atlattık bunu da.
-
Öncelikle selamlar herkese. Bende dün girdim 2. Komisyon
Yarı kamusal mal nedir,örnek ver ve eğitim nasıl bir maldır.
Azalan verimler yasasını açıkla.
Anonim şirket ile ilgili bir soru.
Haksız rekabet davaları nelerdir?
Borçlanma maksadıyla çıkarılan menkul kıymet özkaynakları arttırır mı? Sorular kolaydı ama ben cevap verirken hep kendi aralarında konuştular dinlemediler bile araya girip soru sorup devam ettiler konuşmaya. Hiçbir şey anlamadım nasıl girdim nasıl çıktım üç dört dakika sürdü. Hakkımıza hayırlısı artık. -
@maldırık nasıl dinlemediler değerlendirmeyi neye göre yapacaklar
-
@maldırık geçmiş olsun,ilginç bi mülakat olmuş cevapları dinlememeleri yönünden ,sorular ve cevaplar çok ta önemli değil demek ki ,hakkınızda ve hakkımızda hayırlısı olsun hocam
-
Ankara mülakatı tamamlanmış hakedenlerin kazandığı güzel sonuçları alırız inşallah bundan sonrası bekleme işi bizler için.
-
@halilhy haftasonuda açıklanma ihtimali var mı acaba?
-
@köyün-ağası evet hocam tam da merak ettiğim soru bu olay bana teferruat gibi geldi ne asıl amaç çok merak ediyorum. @Hipokrat hocam bence de bu soru cevap işi olayın ana odağı değil, bana göre duruş ve ifade kabiliyeti esas olay; yoksa kimine on soru kimine üç soru sormak gibi bir ölçüt olamaz.
-
@maldırık katılıyorum kardeşim sana.neye gore değerlendirme yapıyorlar çok merak ediyorum. Bence sorulardan daha önemli birtakım faktörler var gibi geldi.
-
@Hipokrat kardeşim kazanırsak eğer sonraki süreç nasıl isliyor?
-
@hogan sorulardan daha önemli olan faktör tamamen senin kişisel karakterini analize etmeye calisiyolar, soruları cevaplamak önemli ama en önemlisi degil
-
@friedman98 bende öyle düşünüyorum ama bazı sorular sanki yapmak için mülakat yapıyorlar gibi hissettiriyor. Örneğin benim mulakatimda olumsuz bir durum olmadı ama sorular basit soruldu bide bir başka mülakatı olup olmadığı soruldu. Hepsini kazanırsan hangisini seçersin dediler. 3 soru ve bu bahsettiğim sorular toplamda 3 dk surdu öyle olunca aklıma başka şeyler geliyor.
-
@hogan hocam gerçekten 3 dk mı sürdü ? bir de mesela ne düşünüyosunuz yani orda 3 soruyuda eğer yanıtlayamasaydınız farklı bi düşünceye girermiydiniz ?
-
@hogan kazananların güvenlik soruşturması süreci var o da 2-3 ay sürer diye tahmin ediyorum ,soruşturması bitenler göreve peyderpey başlarlar ,bildiğim bu şekilde
-
@guyman sure anlamında belki 3 dk dan fazla sürmüştür tabi ama öyle 5, 6 dk da olmamıştır. Soruları cevaplayamasaydım beklenti içinde olmazdim tabi ama bende oluşan kanaat ya biz bu arkadasi alalım ya da biz bu arkadaşı almayalım noktasında hızlı karar alindi. Çünkü içeride çok zaman gecirmedim ve de içeride karar vermeye yetecek kadar bir gelişme olmadı benim acimdan. Ama onlar neye dikkat ediyorlar onu bilmek isterdim.
-
@hogan zaten en merak ettigimiz sey bu olmadiysa neden olmadi.bir de orda sergiledigimiz gercek normal kendimiz degil bence olamiyor daha doğrusu yılların kocamn bir yipranmisligiyla cikiyoruz karsilarina.
-
@Hipokrat sonuçları açıkladıktan sonra mi güvenlik yapacaklar?
-
@hogan bende 4.komisyonda girdim benim komisyon gayet ciddi idi. ve hiç yardımcı olmadılar zaten yardım edilecek bir durumda yoktu tek soruya yanıt veremedim.ama şunu gozlemledim komisyon üyeleri seni çok iyi tartiyo.surekli gözleri uzerimdeydi 3 ununde.gireceklere şunu tavsiye ederim dik dursunlar, kendinden emin olsunlar. Komisyon senden bilip bilmedigin şeyi kesin olarak duymak istiyo.