Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
@haniyaki yapılabilecek en sığ en vizyonsuz cevap bu olabilirdi zaten. Bilmiyorsan fikrin yoksa yorum yapmazsın şaklabanlıgın alemi yok. Önünden ye birader!
-
@hogan cevaplara bak, üsluba bak.. terbiyesiz seni.
-
Bu ileti silindi! -
@haniyaki sana hakettiğinden daha olgun cevap verdim istersen şansını zorlama.
-
İçerik hakaret sebebiyle kaldırılmıştır
-
@hogan kusura bakma kardeşim fevri davrandım.şu an ankarada mısın ? acil yaz müsaitim şu an. sana yardımcı olup sana namaz kılabileceğin yerleri göstermek isterim müsade edersen. özelden yazdım ancak cevap vermiyorsun. kırdıysam beni affet.
-
@haniyaki gerek egitimim gerek tecrubem gerekse ahlakim konusunda üzerinden geçerim senin. Belliki kendini pek matah birşey sanıyorsun. Azıcık kafani calistirsaydin o soruyu neden sorduğumu anlardın ezber zihniyetinden safsata üretiyorsun. O soru dün cuma vaktinden önce soruldu ve komisyon cumaya gitmek için bazı arkadaşlarımı çok hızlı mülakata almış benzer bisey yine olur mu bu durum adaletsizlik yaratır mi fikir edinmek için sordum. Ama senin gibi bir ahlak yoksunu konuyu nerelere tasidi. Görünen o ki devlet kadrolarında yer almaması gereken embessil sensin. Senin bu tiyniyetle değil devlete kendine faydan olmaz. Öteki taraftan bu millete yüksün bunu bil.
-
@hogan okuyamadım çok uzun yazmışsın kardeşim. zaten ben özrümü diledim. eğer izin verirsen görüşelim. böyle uzaktan gerçekten hoş olmuyor. yüz yüze görüşüp tatlıya bağlayalım.
-
@hogan seni kırdıysam tekrar özür diliyorum . görüşüp helalleşelim. yakışmıyor bize.
-
Gerek yok. Sana tavsiyem bundan boyle 2 düşün 1 konus. Anlamadığın birşey varsa sor öğren öyle belirt düşünceni. Fevri davranmak kimseye bisey kazandırmaz. Ayrıca belirtmek isterim ki ben kuruma yerleşmek için torpil falan ayarlamadım. Gerek de duymuyorum çünkü gerek sağladığım basari gerekse kisiligimle zaten üstesinden gelebilecegime inanıyorum.hakkım olanı istiyorum. Kimseden bir ihsan lütuf bekledigim yok. Hadi Allah hidayet versin sana.
-
@hogan ben şimdi kahvaltı yapacağım ama pek içime sinmiyor senin gibi değerli kardeşimle küs kalmak. kahvaltıya buyur edebilirim ankaradaysan. msjlarıma bak ve lütfen özelden bana ulaş kardeşim. ALLAHA EMANET OL
-
@hogan son cümlelerini okuyorum genelde. Allah hepimize hidayet versin kardeşim. İnşaAllah ankaradaysan önümüzdeki cumaya beraber gideriz. hatta İnşaAllah memur olarak beraber Ayasofya'da cuma namazı kılmak nasip olur bizlere.Allah'a emanetsin.
-
Bu ileti silindi! -
Bu ileti silindi! -
arkadaşlar bekleme salonuna kitap getirip çalısan var mı
-
Bu ileti silindi! -
Bu ileti silindi! -
Bu ileti silindi! -
Bu ileti silindi! -
Bu ileti silindi!