Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
@keynesbaba var birbirimize soru sorarak girdik hatta orada tanıştığımız arkadaşlarla...
-
teşekkür ederim hocam
-
Bu ileti silindi! -
Bu ileti silindi! -
Bu ileti silindi! -
Bu ileti silindi! -
Bu ileti silindi! -
Bu ileti silindi! -
Bu ileti silindi! -
Bu ileti silindi! -
Bu ileti silindi! -
@pareto hocam şu son konuşmalara müdahale edersen sevinirim. Hakaret,din ve vicdan hürriyetine saldırı,tehdit.. ne ararsan var.. mülakatlarda en basit sorulardan biri olurdu halbuki ser çekirdek haklar nedir dense ezbere sayardık öyle değil mi.. yazık..
-
@haniyaki kimsenin arkasında değilim hakaret içeren gönderiler kaldırılır veya içerikteki hakaret silinir.
-
@siyahbeyaz @HaniYaKi eğer bir entry daha gelirse ikinizi de engellemek durumunda kalacağım.
-
Dostlar öncelikle Selamın Aleyküm. Olayı geç görme sebebim, beni etiketleyen hemen herkesin başka 'pareto' hesaplarını etiketleyerek seslenmesi bu nedenle bu tartışmaya vaktinde müdahale edemediğim için üzgünüm.
Gelelim konuya.
-
@hogan dostumuz bir soru sormuş makul bir soruya aşırı bir tepki görmüştür. Bu tepkiyi gösteren @HaniYaKi bu çıkışının anormalliğini görmüş olacak ki tatlıya bağlama niyetiyle konuyu bir noktada bitirmiş ve zeytin dalı uzatmıştır. Bu yaklaşımı nedeniyle kendisine öncelikle teşekkür ediyoruz. Ancak bu tip hassas sinir uçlu konularda daha temkinli ve saygılı çıkışlar öneriyoruz kendisine.
-
@siyahbeyaz arkadaşımız diğer başlıklarda olduğu gibi saldırgan bir tavır sergilemiş, kapanan tartışmaya ortasından girerek yeniden başlatmış ve büyümesine çirkinleşmesine katkı sağlamıştır. Bu tavrı bu başlık ile sınırlı değildir. Şayet bu tavır devam ederse bu şekilde bir kez daha uyarmayı düşünmüyoruz.
-
@uçanizmirli arkadaşı daha evvel, hakaret, insanları küçümseyen tavır, tartışma çıkarma gibi sebeplerden atmıştık.. Nasıl geri geldin bilmiyorum ama 'yobaz' kelimesinin karşılığı yine aynı olacak. Tekerrür etmiş davranışlar ve yine tekrar edeceğinden emin olduğumuz davranışlar bunlar. Buradaki tartışmayı da yine tatlıya bağlanmasına rağmen taraf olarak büyütmeye gerek yok iken müdahil oluşunun da bunda etkisi var.
Sonuç olarak dostlar. Bu şekilde bir tartışmanın tekrarlanmamasını asli konu olan meslek ve mülakatın konuşulmasını, özellikle itham edici tavırlardan uzak durulmasını rica ediyoruz.
İlgili mesajlari temizleyeceğiz. Herkese saygı, sevgi ve muhabbet içinde iyi forumlar.
-
-
Mizahi bir entry nerelere geldi, herkes gergin mülakatlardan dolayı. Komisyon önüne henüz çıkmamış heyecanlı arkadaşlar buralara gelip dert ortağı ararken bunları okumamalı arkadaşlar. Başarılar diliyorum tekrar.
-
@gokhangermen bende 4. komisyonda girdim söylediklerinizi görünce sevindim mi desem bilemedim İçeriye çok pozitif ve sakin bir şekilde girmiştim modumu düşürmeye yönelik olduğunu düşündüm. Çıkarken ise yüzlerinde memnun bir durum hakimdi benim hissettiğim ama zaman geçtikçe sanki olmayacak hissi yaşıyorum. Bahtımıza artık
-
Dün 5.komisyonda istanbul için girdim
Cok sıcakkanlı ve insani rahatlatan bi komisyon
Bölüm işletme
Oyun teorisi nedir örnek verirmisin
Konsinye mal nedir
Vergi cezaları nelerdir
Konsinye mal nedir -
@issi-35 benim bir hafta oldu nerdeyse her saat modum değişiyor kah bizi denediler diyorum kah baştan elediler diyorum karmaşa içindeyim. Çıktıktan sonra ilk düşüncem "bitti, elendim buraya kadarmış" oldu.
-
Mülakatın yapıldığı oda çok sıcak oluyor mu arkadaşlar, saçımın kıvırcık olmasından ötürü sabah fön ve sprey kullanmam gerek ama oda sıcaklığını kestiremediğim için bir tereddüt var nitekim normalde sık sık terleyen bir insanım ve o esnada sprey yüzünden terleyip de ofsayta düşmeyelim komisyon nezdinde