Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
@ayşem 5018 ihale yöntemlerine baktınız mı hocam daha sonra ben denk gelmedim hiç
-
@ayşem 5018 sayılı kanunu açtım baktım ihale ile ilgili tek bir kelime var o da konuyla alakasız
-
@sınavstilisti bulamadım
-
@iyilerindostu bende bulamadım zaten soruyu soranda hiç ısrar etmedi ipucu bile vermedi
-
1)Açık ihale usulü
2)Belli isteklilere arasında ihale usulü
3)Pazarlık usulü
4)Doğrudan temin
Bunlar değil mi??? -
Arkadaşlar 297 no'lu otobüs Çankaya Belediyesinin önünden oecd'ye kaç dakika da gidiyor, bilgisi olan paylaşırsa sevinirim
-
@ayşem bölüm neydi acaba ?
-
@sofuoglu 20 dk buluyor
-
Dostlar bu askerlik icin tecili bitenler ne durumda suan guvenlik sorusturmasinda sorun cikar mi
-
@gamzee sağolun hocam
-
@guyman kamu yönetimi
-
@keynesbaba hangi takımlarda oynadın dedi. sonra takımımı sordu galatasaray dedi oda feneri yenememesi bir paradoksmu dedi iktisatta bende tasarruf paradoksu olabilir dedim sonra onu acıklattı işte:) adamı fenerli sandım ama oda galatasaraylıymış bu sene yeneceğiz inşallah dedi mutlu oldum:))
-
@sofuoglu arkadaşım yalnız kızılaydan batıkent tarafına giderken 297 oecd'nin önünden geçmiyor bilginiz olsun. jandarmada inip lalegül çarşının önünden oecd'ye doğru yürümeniz gerekir. http://map.ego.gov.tr:8080/ego/index.aspx buradan hat bilgilerine bakarsanız harita üzerinde görebilirsiniz.
-
@işsizdegree önünden geçmiyor evet ama 5 dk yürüme mesafesinde bırakıyor
-
@gamzee Araçtaki muavine söylerseniz yakın yerde indirir
Yanlış hatırlamıyorsam utem in önünde indiriyordu. -
@işsizdegree hocam teşekkürler paylaşımınız için tam önünde inilmediğini binen arkadaşlarım söylemişti ben de bu hususu şoföre/muavine belirteceğim tam olarak nerede inmem gerektiği hususunda bilgi sahibi değilim
-
@sofuoglu kanka mülakatın yarın galiba Allah yardımcın olsun başarılar ,diline kuvvet
-
Arkadaşın biri önceki sayfalarda ayın 13 ünde açıklanacağını yazmış böyle bi bilgi var mı doğruluğu yüksek olarak ?
-
@hipokrat salı reis yarın Ankara'ya gideceğim inşallah
-
@hipokrat İyi dileklerin için de teşekkürler kardeşim