Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
@hipokrat hocam 7-10 gün içinde açıklanmasını bekliyorlar genelde o yüzden öyle yazmış olabilirler
-
Bursa'dan cikan arkadaslarin yorumlarini bekliyoruz hangi komisyon gelmeyen olmusmu vs
-
üstat bende senle ayni durumdayim eğer ekim 15 e kadar kurum aciklama yapmazsa yerler belli olacak ve kurum olsa bile tecil olmayacakmis şubeden öyle dediler . inşallah tezden aciklanir
-
@zenginmemur kardeşim üstteki ileti senin icindi
-
@guycucekocu 10 gün guy için fazla aslında ama geç olsun hayırlı sonuçlar alalım yeter ki
-
arkadaşlar mülakattta içeri girerken herhangi bir şey söylememiz gerekiyor mu merhabalar efendim gibi
-
@keynesbaba bu tercih meselesi ortak kanı girdiğinizde tebessümle başınızla hafif bir selam verip size oturmanızı söylemelerini bekleme yönünde.
-
arkadaşlar ben 5.komisyonda istanbul için girdim.Beş dk sürmedi bence mülakat.bende mi sorun var yoksa o komisyon genel olarak hızlı mı
-
@hıhıevet bugün mü girdiniz ? sizden önce girenlerde hızlı mı çıktı ?
-
@dadaş o zaman bize düşen siz arkadâslarin mağdur olmamasi için bittikten sonraki hafta ici telefonla arayip durumu izah etmek belki dikkate alirlar durumunuzu.
-
@keynesbaba hocam ben kapıyı tıklatıp açar açmaz mrb hoşgeldin dediler öyle cvp verdim ben de. sonra hemen oturman için sandalyeyi gösteriyorlar
-
Arkadaşlar Bursa için girdim bölüm çeko 1. Komisyon
1- Kendini tanıt baban ne iş yapıyor nerede okudun nerede kaldın vs vs
2- işsizlik nedir
3- gizli işsizlik nedir
4-doğal işsizlik nedir
5- kişiliğin korunması haller
Yalnız son soruya men önleme falan derken durdurup onu demiyorum kendisi ne yapar dedi meşru müdafaa ve ızdırar halini konuştuk şaşırtmaya çalıştı bunlarda hepsi bu kadar heyecanlanacak bir şey yok Allah herkesin gönlüne göre versin -
@gökhan hocam bursadan mülakata katılmayan var mıydı
-
@gökhan kolay gelmiş valla sorular hee
-
@gökhan hocam bende bursa için gireceğim komisyon tavrı filan nasıl heyecanlanmayın diyosunda biraz bilgi verirmisin sohbet havası mı var gerginlik durumu nasıl ??
-
@keynesbaba hocam ben ilk girdim o yüzden hiçbir bilgim yok bu konuda
-
@guyman hocam aileden falan bahsederken zaten sohbet havasında oldu neden bursa falan dediler hepsini konuştuk güler yüzlüydü bana sorular soran komisyonda ki üye zaten heyecanınız olsa bile geçiypr hemen
-
@gökhan hocam mahsuru yoksa kurum puanınız kaçtı acaba
-
@keynesbaba kurum sınavından 83 almıştım hocam
-
@gökhan birde ne kadar sürmüştür tahminen hocam