@maliyeciniz aynısı bende de oldu sadece kafam var hatta biraz taşırdım o kareden . yazıları kapatmıyorsa çokta sorun olmaz bence. yani en azından bana bir şey demediler hatta ben yapıştırmamıştım( kimlik meselesinden dolayı) orda bize yardım eden memur aldı yapıştırdı.
guycucekocu
@guycucekocu
guycucekocu tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Mülakat Kazananlar
-
İvdb nin sitesinde yatıyorum resmen ya açıklasalarda kurtulsak
-
RE: Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
@by123 benimde ilk hafta :face_palm_tone2: Allah yardımcımız olsun ..
-
@hipokrat hocam 7-10 gün içinde açıklanmasını bekliyorlar genelde o yüzden öyle yazmış olabilirler
-
rüyamda biriyle @Priss hocam aradı mı acaba diye konuşuyorduk. konuştugum arkadaşta tam onun foruma yazma saati bi girip bakalım diyordu.. nolacak bu halim :))
-
@aycan ben ( yarim saatte bi burdayim zaten artik hic cikmam )
-
@by123 annemde ruyasinda gormus aciklandi diyormusum. Oldu mu diye sormus annem tam ben cevap verirken uyanmis bi de diyoki geri kapattim gozumi ama devamini göremedim :))
-
@maliyeciniz evet ithamlar gerçekten hiç hoş değil. ben 4 senedir bu işlerle uğraşıyorum ders çalışıyorum.sınavlardan elendim o kadar kalkıpta ne bi yerde yazı yazdım ne beddua ettim. tamam üzgündür diyosun acılı diyosun bir şey demeyeyim diyosun da iş çığrından çıktı. 77 78 alıpta kurumda şurayı yazsam gelirmi diyenleri yüreklendirip sonra kazandıklarında vay efendim o niye kazandı. iyi veya kötü şu mülakat aşamasına gelen herkes hak etmiştir. resmen kazandık diye duçlu olduk.
-
@haniyaki ben teslim edene kadar öyle bir şey duymamıştım ya ya da ben denk gelmedim bilmiyorum.
kimlikteki düzgün olur inşallah
guycucekocu tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
@cigdem ben o kitaba netten baktımda genel olarak a grubu konuları var içinde . fakat merak ettiğim şey şu ki mülakatta a grubu konularından mı sorarlar yoksa tepki ölçmeye yönelik olarak genel şeylerden mi ?
-
İvdb nin sitesinde yatıyorum resmen ya açıklasalarda kurtulsak
-
@guydemapusant cumaya kadar siteye ilan vermeleri lazım bu durumda
-
@abba10 haydaa :// yapabilirsem evi servis guzergahina göre ayarlayayim bari.. siz servis kullanmiyorsunuz ya sizin yol paranizi karşılıyorlarmı peki
-
@abba10 oturdugunuz semte servis mi yok?
-
@hü-sbky servis yok bildiğim kadarıyla
-
@2016mağduru hocam hemen vezneye vermeleri sıkıntılı değil mi yani sonuçta parayla uğraşılıyor ve daha hiçbir sey bilmiyoruz ..
-
@ceren soruşturmamdan haberim yok geldimi gittimi noldu bilmiyorum.. arayanda olmadı ayrıca ://
-
@2016mağduru iyiymiş çokta erken sayılmaz .. ben korkuyorum sabah 6.30 da alıcaz filan derlerse diye