Mezun olalı 3 yıl oldu.3 yıldır KPSS ile uğraşıyorum bu yıl guy sözlü mülakatına ilk defa girdim olumsuz olacakmış gibi geliyor içimden bu yılki KPSS de p48 den 77 aldım benimle birlikte mezun olan arkadaşlarım özel sektöre yöneldi iyi kötü birşeyler kazanıyorlar ben ise hala KPSS ile uğraşıyorum artık KPSS yi bırakıp bende özel sektöre yönelmek istiyorum sizce doğru bişey mi yalnış mı ? Hem ben hem çevremdekiler de yıprandı.
gamzee tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
@yldzkrc Teşekkür ederim boşlukta gibiyim şuan önerileriniz için sağolun dediğinizde haklısınız.
-
@cerkes46 Ya hani zaten bi yerle bağlantısı olanları almasınlar buna dediğimiz bişey yok zaten. Orada hani bianda böyle sorular sormaları açıkçası olumsuz etkiledi bağlantısı yok diyorsun tekrar soruyorlar bağlantısı var mıydı? Bu yüzden mülakata bile adepte olamıyorsun ? Yani zaten varsa güvenlik soruşturmasında çıkar.
gamzee tarafından gönderilen son iletiler
-
@maliyeciniz Dediğinizde haklısınız 2014 mezunuyum 3 yıldan belli oturup KPSS ye çalışıyorum ilk KPSS A grubunda ilk mülakatım moralin çok bozuldu o esnada ne diyeceğini şaşırdım soruları bilip bilediğimi bile düşünemiyorum orda açıkçası benim kaldığım yerin bi yerle bağlantısı olmamasına rağmen bi yerle bağlantılı olmadığına ikna oldular mı diye soru işaretleriyle mülakattan çıktım.Ev arkadşaların ne iş yapıyor diye sorular su 3 memur kaldığım ev bi yerle bağlantısı olsa 3 arkadaşım hala niye görev başında olsun anlamadım elenirsem sırf kendimi inandıramadım diye elendiğimi kabulleceğim aslında işin gerçek yüzü farklı refaransım felan olmadığı için elemek için bahanemi aradılar bende anlamadım kafam hala allakbulak.Yo hani kaldığım ev bi yerle bağlantısı olsa elensem zoruma gitmeyecek
-
@cerkes46 Ya hani zaten bi yerle bağlantısı olanları almasınlar buna dediğimiz bişey yok zaten. Orada hani bianda böyle sorular sormaları açıkçası olumsuz etkiledi bağlantısı yok diyorsun tekrar soruyorlar bağlantısı var mıydı? Bu yüzden mülakata bile adepte olamıyorsun ? Yani zaten varsa güvenlik soruşturmasında çıkar.
-
@sweeney_todd Bir arkadaşada sormuşlar kaç kişi kalıyodunuz ? Faturaları kim ödüyordu? Faturalar kimin üzerineydi ? Faturaları nasış ödüyorsunuz ?Gibi sorular sormuşlar
-
@cerkes46 Dediğiniz gibi bi durum olsa ellerinde kimin bağlantılı olduğu bilgisi olsa kimseye soru felan sormazlar üzerini çizer geçerler diye düşünüyorum.
-
@quesnay Bana da sizinkine yakın şeyler dediler.Komisyon üyelerinden biri Kaldığın ev bi yer ile bağlantılı mıydı ? Diye bi kaç defa sordu hayır dedim.Ev arkadaşların şuan da ne iş yapıyor diye sordular.Moralim allak bullak oldu kaldığım yerin herhangi bir yerle bağlantılı olmamasına rağmen.Bundan dolayı kafam orda kaldı sorulan soruları bile doğru düzgün cevaplayamadım canım baya sıkıldı hiç böyle bişey beklemiyodum.
-
Keşke cuma günü mülakat bittikten sonra sonuçları yayınlasalar bi çok ilin kazananları bellidir zaten daha fazla umutla beklemeyiz. İçimden elenecekmişim gibi geliyorda yine de insan merak ediyor sonucu.
-
@yldzkrc Teşekkür ederim boşlukta gibiyim şuan önerileriniz için sağolun dediğinizde haklısınız.
-
Mezun olalı 3 yıl oldu.3 yıldır KPSS ile uğraşıyorum bu yıl guy sözlü mülakatına ilk defa girdim olumsuz olacakmış gibi geliyor içimden bu yılki KPSS de p48 den 77 aldım benimle birlikte mezun olan arkadaşlarım özel sektöre yöneldi iyi kötü birşeyler kazanıyorlar ben ise hala KPSS ile uğraşıyorum artık KPSS yi bırakıp bende özel sektöre yönelmek istiyorum sizce doğru bişey mi yalnış mı ? Hem ben hem çevremdekiler de yıprandı.
-
@gamzee Araçtaki muavine söylerseniz yakın yerde indirir
Yanlış hatırlamıyorsam utem in önünde indiriyordu.