Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
@bolulu Olmaz. A kadro alımları bütçe içerisinde görünmez. İsteyen bakanlıık istediği zaman kadro açar.
-
@zeljkobra teşekkürler hocam
-
İnşallah bugün açıklanır
-
Herkes uyudu heralde. Ne forum da ne facede kimse birşey yazmıyor artık. Bu gece açıklansa iyi olur du. Stres bitirdi bizi
-
Arkadaşlar yok mu kesin bi bilgi alan ?
-
@fuak7 sessiz sakin bekliyoruz
-
@fuak7 hocam kimsede uyuyacak rahatlık yok da bekleyiş gerginliği sessizleştirdi bizi
-
Boşuna beklemeyin hafaya salı carsamba bi ihtimal açıklanır
-
@fuak7 uyumadık hocam beklemedeyiz
-
Haftasonu mülakat sonuçlarının açıklandığını hatırlıyorum da, gecesine açıklandığını hatırlamıyorum. Daha kurul toplanacak, binlerce adayın isminin üstünden tek tek geçecekler. İmkansız bugün açıklanması. Uyuyun dostlar.
-
@smith hocam yukarda yazdım ama kesin bilgi diye paylaşılmış facete birisinin tanıdığı kurumda yetkili biriymiş beklemeyin bu gece demiş yazışmanın screenshot unu paylaşmış..bence yatın uyuyun başbakan bile maçta bugün bizi kim napsın
-
@maliyeciniz bu gece beklemeyin diyen yetkili beyefendi hangi gece bekleyeceğimizi de söyleseymiş keşke. bundan sonraki her gece aynı terane...
-
@maliyeciniz teşekkür ederim
-
@maliyeciniz face de zamanıyla ilgili bişey paylaşılmış mı yetkili tanıdığı bişey demiş mi hocam ,Face olmadığı için soruyorum
-
@zeljkobra Kişileri tek tek inceleyeceklerini sanmıyorum açıkçası 2000 kişi bi de yedekleri var. Zaten güvenlik soruşturması aşaması olur.
-
-
@maliyeciniz eyvallah hocam paylaşım için teşekkür ederiz
-
@maliyeciniz o paylaşımı yapan arkadaş gönderiyi geri kaldırdı. Nedeni nedir bilmiyorum
-
@smith Güvenlik soruşturması aşaması listeler açıklandıktan sonra başlar. Mülakat sonuçlarının açıklanmasıyla alakası yok.. Ayrıca şunu da belirteyin; emin olun ki adayların üstünden tek tek birdaha geçiyorlar. Sanmayın ki, mülakata girdiniz ve çıktınız sonucunuz belli. Öyle bi dünya yok maalesef
-
@maliyeciniz bir haftaysa iyi dayanabiliriz heralde