Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
Arkadaşlar birçok kişi bu forumu takip ediyor haddini aşan söylemler ve bu tarz açıklandı/açıklanmadı ya da trollük yapmak sizlere yakışmıyor.
-
@deepblue, içinde söyledi: Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
arkadaşlar üstaddan kesin bilgi geldi bugün saat 17.30 da acıklanıyor ..
( demeyi cok isterdim ama malesef benimde bilgim yok bekliyoruz)Böyle insanlarla aynı iş ortamında çalışmasıda akıl yaşı 25 27 beyin 0 .
-
Al işte ya ne zevk alıyosunuz bunu yapmaktan
-
@deepblue 94lülee vardı mülakatta çok olguları da cardı ama geneli çocuktu konuşunca anlıyor insan.. Yılların tecrübesi boşuna denmiyor çocuk
-
@kürşad-atilla Mesele kardeşim 94 95 ki olması değil onlara hakaret olur bu kişilik meselesi kaç yasında olursa olsun insan değişmez.
-
Bunlar da geldiğine göre hazır olun bugün açıklanır şartlar hazır hale geldi
-
@smith haklısın
-
@deepblue abi bu yaşta kalp kaldırmıyor vallahi
-
Vallahi dualarimda siz de varsiniz yapmayin şöyle gereksiz şeyler ya
-
@deepblue ilkokul çocukları daha yaratıcı.
-
@deepblue bunlarla aynı meslek için çabaladığını görünce insan üzülüyor ️
-
@burcudml sorma hem bunlar gibileriyle hemde trollenmeyw meyilli heyecanli tiplerle.
-
Tuğrul hoca ya bugün hissiyatınız nedir diye sordum verdiği cevap çalışmalar devam ediyor hareketlenme olursa açıklama yaparız diye, yani dostlar direkt açıklanmaz felan demedi üstad biraz umutlandim sanki ben bugun için
-
Yokuş aşağı arabayla inerken için kalkar ya günlerdir bu hisle yaşıyorum. Iyi mi kötü mü bilmiyorum ama yorucu olduğu kesin
-
Sabretmek öylece durup beklemek değil, ileri görüşlü olmak demektir. Sabır nedir? Dikene bakıp gülü, geceye bakıp gündüzü tahayyül edebilmektir. Allah âşıkları sabrı gülbeşeker gibi tatlı tatlı emer, hazmeder. Ve bilirler ki, gökteki ayın hilalden dolunaya varması için zaman gerekir...
-
@nesli41 tamam ustad.)
-
3 senelik vhkilerin guy olması için kurum içi sınav açılıcaktı gerçi unutuldu şu aralar bazen düşünüyorumda boşunamı uğraşıyoruz bunca sene bunca verilen emek
-
Evde açıklandı şakası yapanları viledanın sapıyla kovalıyorum,getirtmeyin beni buraya
-
@niloya Valla senin ki şakadan daha beter oldu kalbim yerinden cıktı..
-
@niloya işte evlenilecek kadın.bul beni yiğidim