Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
@ucanizmirli üzüldüm dostum ama hakimliğin mülakatı çok sıkıntı. Ben o yüzden pek yanaşmak istemedim.
-
@guylassakartık sağolasın mülakatta elenirsek o da bizim ayıbımız olurdu
-
@ucanizmirli öyle hocam gerçekten benim arkadaşım bakkalcılık yapıyor dışardan baktıgında statü olarak düşük gözükür ama aylık 5000 tl civarı kazanıyor ve kendi işi;fakat kader bizi de buralara süreklediğine göre vardır bir bildiği bizim de var bi yerde ekmeğimiz inşallah emeklerimizin karşılığını alırız ki bunu ciddi anlamda buradaki her bir arkadaşım sonuna kadar hakediyor.
@guylassakartık hocam zaten şuan ekonomi ciddi anlamda sıkıntı da,tarım politikalarımız çökmüş vaziyette,turizm verileri geçmiş yılların çok altında, "2017 gky deki soruya göre ulaştırmaya eğitim ve sağlıktan daha fazla yatırım yapıyormuşuz."Daha söylenecek bir sürü şey var da, inşallah en kısa zaman da ülke ekomisi katma değerler üreten bir ekonomiye dönüşür ve eskisine göre tüketen değil,daha çok üreten ve inovasyona önem veren temel politikalara dönmüş oluruz -
@sofuoglu bakkalı geçtim keşke küçükken oto sanayiye verselermiş beni en azından bişeyler ürettiğimi hissederdim. Hala bile mekaniğe ilgim var her sanayiye gittiğimde içim gidiyo
-
@ucanizmirli aga valla bunu keşfetmek mevzu yani neye karşı ilgin ve yeteneğini ufak yaşta keşfettin mi hayatın daha bir güzel ve anlamlı geçiyor.Nitekim biz bunu keşfedemediğimizden bu haldeyiz
-
@ucanizmirli dostum şunu öğrendimki kazandı yazana kadar hayal kurmak yasak sadece çalışmak oldu hayatımda. Yaz geldi hayaller başladı bende. Uzmanlığı geçerim sonrada idari hakimlik kasarım sonra da kaymakamlık. Üçünden birisi arasında seçim yapıp giderdim felan diye ama görünen şu ki tek hedefim guy mülakatı diğerlerinde hiç gözüm yok.
-
@sofuoglu hocam doğruları yazmışsın ama şu guyu geçsek bir iyi olacak:):)
-
@guylassakartık aynen valla bi yeri kazansam kitaplarımı bağışlayacam bakmıcam bi daha @sofuoglu sevmediğin işi yaparak ömür geçmez zaten hocam
-
@ucanizmirli zaten bugün guy olan kimse ileride belediye başkanı genel sekreter tarzı en sağlam noktalara gelecek seviyemiz mevcut. Cidden kim hukuk muhasebe iktisat maliyeyi bizler kadar yalamış yutmuş. En teknik adam bizleriz gibime geliyor. Biraz daha derinleşirsek bazı derslerde çok ciddi altyapımız olur.
-
@guylassakartık dershanede bile her ders için ayrı hoca geliyo ama biz hepsini birden ezberlemek zorunda kalıyoz
-
@ucanizmirli bugün guy olan kimse bir hakimden kat be kat daha fazla bilgili. Makam ve para anlamında tabiki hakim ama bilgi anlamında guyun yanına bile yaklaşamaz.
-
@ucanizmirli adliye girsek hukukçular çıldırırdı herhalde.:):)
-
@guylassakartık Gerçekse komik, şakaysa hiç komik değil.
-
@kilici az muhabbetine yazıyoz hemen ciddiye almanıza gerek yok:)
-
@guylassakartık peki
-
@guylassakartık @kilici arkadaş hsyk temsilcisi galiba
-
@ucanizmirli ahahhaha galibaa
-
@ucanizmirli hsyk değil üstad hsk oldu
-
@sofuoglu düşündüm yazarken hsk mı yazsam diye ama daha herkes alışmadığı için o kısaltmaya eskisini yazdım
-
@ucanizmirli iyi yapmışsın kpss'de de sormadılar zaten