Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
Ben yarun bile beklicem
-
yarın en cok tıklananlarda gib olucak cuma ya kadar devam:))
-
Buradaki heyecanınızı çok iyi anlıyorum son 3-4 sayfa yazılanları eksiksiz okudum. Gece yarısı sınav sonuçları 12 buçukta açıklanmış biri olarak " ADRENALİN " nedir biliriz : ))
RABBİM çok şükür oldu sevincini yaşatsın sizlere de -
-
@famefabre ilk defa bu heyecanı yasıcam kalp dayanır umarım
-
@famefabre
Sgk olmustu dimi sizin?:) Isminizi gordugunuzdeki mutluluk nasil bisey cok merak ediyorum:) -
@holywind evet hocam paylaşıldı biliyorum onu da gördüm. bu dediğim o paylaşımın dışında bir şey.
-
@1903bjk heh evet oydu ne oldu acaba kendisine
-
@david-hume hocam akşam akşam güldürdün :)))
-
Soralim @aycan @angarali06 siz en son yenimahalle sapağındayım Gib'e gidiyom demistiniz var mi yeni bi gelisme acep:)
-
Rabbim utandırmasın biran önce açıklansa keşke
-
Evet SGK Denetmen Yardımcılığı . 104 gün dile kolay 104 gün bekleyiş ve gece 12.bucukta sonuçların açıklanması. Evimde masaüstü ya da dizüstü bilgisayarım olmadığından cep telefonumun 5.7 inçlik küçücük ekranında " Başarılı Asıl " yazısını görünce o telefon gözümde dev ekrana büründü. Heyecan tavan saliselik duygular..
Secde pozisyonuna geçip RABBİM SUKURLER OLSUN dedim ve sahura çok bir şey kalmamıştı babamlari arayıp haber verdim gece 1de .
Darısı sizi güzel kardeşlerime ne diyebilirim başka.. -
@1903bjk asıl merak ettiğimiz @Angarali06 beyin durumu. Gelişmelerden haber var kendisinden yok :))
-
@famefabre tebrik ederim hocam. Allah başarılı bir meslek hayatı nasip etsin size, bize de peşinizden gelmeyi
-
-
@aycan
Gari onu da sen sormus oldun -
Galatasarayın maçını bekler gibi bekliyorum. aynı heyecan :))
-
-
@1903bjk Gari mi izmir şivesi nerden ola ki :))
-
@1903bjk Gari?? aydın muğla izmir hangi ildensin hocam:))