Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
@smith bizim mulakat surecinde ki egitim uzman yardimciligindan uzmanliga gecistekilerin egitimiydi hocam .
-
@aycan hocam fazla acilmayin sel alir yoksabutun maasi kiraya verirsiniz
-
açıklıyorum tuğrul hoca benim
-
@nrzmrh Anladım teşekkürler.
-
@pomak Ziyaaaaa
-
@smith teessüf ederim hiç yakıştıramadım
-
@niloya inşallah hocam tercihiniyap ailesi olarak komple atanıp gidelim İstanbulda yüz yüze görüşüp tanışmayı nasip etsin rabbim
-
@teklif-eğrisi nereye açılayım hocam maaş belli en nihayetinde 1+1 bana her türlü yeter :))
-
@pomak Tuğrul hocanın böyle işlere ayıracak vakti yok o şuan da yeni gelecek GUY ilanı için İMECE ye bu yılki soruları ekliyordur güncelleme yapıyordur.
-
@aycan ne güzel olur İstanbul'da hep birlikte gelmeyen ilanlar için tweet atma ekibi oluşturalım
-
@niloya o konuda harika koordine olduğumuz doğrudur :))
-
@smith aynen yeni İMECE baskısına az kaldı sabredin
-
@pomak Dostum özür dilerim kurduğum cümleden dolayı kırıldıysanız.
-
@pomak hocam sen çok kaptırma yine kendini Tuğrul hoca gelip seni de meşhur etmesin sonra :))
-
@smith Estağfrullah. Bi kaç sefer dönüp ne yazdığımı okudum acaba gerçekten ciddiye mi alındım diye. Kara Murat benim edasında "kendimce" şaka yapayım dedim.
-
@aycan bizi TGRT ye sorsunlar onlar iyi bilir
-
@pomak Bu pomaklar kardeşim erdek çevresinde var alakanız var mı? Orada pomak köyü var.
-
@smith aslına bakarsan bugün dünyanın birçok yerinde Pomaklara rastlayabilirsin. Türkiye'de genelde Marmara bölgesinde yoğunlaşmakta tabi. Erdekte de birkaç yerleşim biliyorum
-
@by123 ama yeni değilim eski kullanıcı adımı unuttum
-
@pomak Anladım