Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
Mülakattan elenmek gerçekten kötü oluyor inşallah tekrar yaşamayız ,derse geri dönüp adapte olmak işkenceden farksız Allah en son hamlesi olanlarla beraber gerçekten isteyenlere de nasip etsin inşallah .vesselam
-
@aylin hocam guy'a güvenip diğer ilanlara başvurmamak nedir Allah aşkına. inşallah üzülmezsiniz ve pişman olmazsınız. başarılar
-
Keske elle tutulur bi ilan gelse soyle mhuy 250 kislik yada yuklu bi alim olsa en azindan bos bos beklemeyiz.Guy yine tek ilana cikacak bilerek bekletiyolar sebebleri olsun diye
-
@David-Hume guy da komisyon bunu bahane edip eliyormuş bunu bir cok kisiden duydum, komisyona bir bahane vermek istemiyorum
-
Milyonlarca genç işsiz gezerken 60 -70 yaşındaki memurları devlet hala bünyesinde neden tutar anlamıyorum.Adam 40 yıldır devlet memurluğu yapmış bi çöp sahibi olamamış sonunu düşünmemiş yaş 60 olmuş yatırım yapacakmış.60 65 yaşındaki bi öğretmenden bi öğrenciye ne fayda gelecek anlamıyorum bi emekli olup kenara çekilinde genç insanlar hayatlarını kurabilsin.
-
arkadaşlar ben askerliğimi tecil ettirdim . ancak bu guy başvurusu sırasında tecilli değildi o yüzden normal olan tarihi yazmıştım.şimdi 2019 kadar tecil etttirdim kurumun sitesinden gidip güncellemek gerekir mi?bir hata çıkar diye korkuyorum.yardımcı olurmusunuz
-
@Antimülakat Evet hocam haklısınız
-
@calfagri ayni durum bende de mevcut bi de referans olarak yazdigim kisinin isi ve adresi degisti bilen biri yardimci olabilir mi?
-
Arkadaşlar iyi geceler tüyodan çalişan var mi ? Çok hata olduğu söyleniyor aldim ben fakat tam anlamiyla başlayamadim. Başlayanlar varsa gerçekten de çok hatali mi ?
-
@by123 mesela nasil bir hata varmis? Ben Anayasa, İdare, borclar, maliye, mikroyu bitirdim makronun da ortalarindayim bi kac tane hata var ama ole devasa hatalar yok gorunce hatali oldugunu anliyorsun zaten. Digerlerine bakmadim daha.
-
Arkadaşlar mülakat tarihi belli mi.
-
@ErtuğrulBEY birinin cevap vermesini bekleyene kadar gidip baksana gib in sitesinden tarihler belli oldu sandım
-
...........
-
@Manifalitikoos bilmiyorum ki yazmislar o sekilde bende anlam veremedim hatta bir kiz arkadas haziran baskiyi aldim yanlislari gordukce dogrusunu bulmaya calistikca fenalik geciriyor kitabi birakiyorum gibi bir cumle kurmus. Ciddi anlamda çalisan var sa gercekten boylemi merak ettim. Sizde ki haziran baskisi mi bende ki 1. Baski da.
-
@by123 elimde 1. Baskida var ama 2. Baskiyi calisiyorum.
-
@Manifalitikoos o kisi ikinci baskida olduğunu soylemis bir kac o sekilde yoruma denk gelince sormak istedim sağolun.
-
mülakatlar bu saatten sonra acıklansada hiç bir heyecanı kalmadı artık
-
@deepblue gerçekten öyle, yazılı sınavın açıklanmasından sonraki sevincimi hatırlıyorum da ilk annemi aramıştım yazılı sınavı kazandığımı söyleyip mutluluğumu paylaşayım diye, aradan 2,5 ay geçmiş daha tarihler belli değil, arada artık isyan noktasına geliyorum, yine de annem vardır bir hayır sabret oğlum diyor, ama gerçekten çok zor, sınav açıklandıktan sonra herkes ağustos ayında olabileceğini öngörüyordu mülakatların, ama işe bak ki ağustos ayında mülakat tarihleri açıklanacak belki de.
-
Bütün yokluk mu her yer
Bari yok der seda yok mu -
Haftasonu açıklanmayacağını bile bile siteye girip kontrol etmek de biraz öğrenilmiş çaresizlik değil mi?