Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
@aycan hahaha valla ben değilim
-
@gökhan valla ben hiç değilim. Kara Murat benim diye ortaya atlamalık bir durum da değil biz bunu böyle çözemeyiz hocam
-
Güvenlik soruşturmaları geçen hafta başlamış bu hafta da devam edecekmiş
-
-
-
@aycan aman hocam şaka zaten insanlar gergin bu konuda yiğit olmak istemem
-
@gökhan hocam ben sonumu düşünüyorum kahraman olmak istemiyorum
-
Arkadaşlar kurum sınavı yapılalı 77 gün oldu daha mülakata var sonra mülakatların açıklanması var var oğlu var Sgk'nın 102 günlük sonuç açıklama olayından sonra tarih yazıyoruz kimse farkında değil !!!
-
@gökhan bence herkes farkında ama kimse bişey yapmıyo biz de dahil
-
@halilhy valla ben artık eğlenceye vurdum sgk ilanı ziraat'ın sınavı falan onları daha çok düşünür oldum bazen guy'un mülakatı olduğunu unutuyorum bile yapacak hiçbir şey yok hakikaten
-
@halilhy biz de heveslenmiştik linç edilecek birini bulduk diye neyse kısmet değilmiş
-
@gökhan iyi dedin hocam. Şimdi yine iyiyiz mülakata kaldığımızı biliyoruz sadece tarih bekliyoruz. Mülodan sonra gör sen çıldırmaları
-
@gökhan sgk ilanı moral oldu biraz ancak o süreçte o uzun bende dahil guya bel bağlayan arkadaşlarımız var en azından bu hafta toplu bir şekilde telefon organizasyonu falan yapsak çözülse artık belirsizlik gerçekten çok zor
-
@aycan ben en çok şeye bayılıyorum artık bıkkınlıktan millet birbirine sarıyor hakaretler havada uçuşuyor kekini kahveni alıp kenardan izleyeceksin hocam
-
@aycan aradıgınız kişi ben değilim sadece mülakat tarihi açıklanmasını bekleyen bir garibanım
-
@halilhy kardeşim İnan çözüm değil bürokratlar ne zaman harekete geçerse bu iş o zaman çözülür gib de ki memuru aramak süreci hızlandırmıyor aksi geçerli olsa mülakatlar 90-100 günde açıklanmaz
-
@gökhan delirdik efenim cümleten delirdik. Yukarıya sesimizi duyuramadıkça gerginlik artıyor, sonra da konuşurken elektrikler saçmaya başlıyoruz. E ister istemez kaçak oluyor
-
@halilhy hocam milletin şu gerginliğini atacağı birini arıyoruz yahu bir yerde amme hizmetidir
-
@gökhan doğru söylüyosun hocam 2-3 bürokratın dilinin ucunda katılmıyo değilim ancak yine de bi kıvılcım olabilir toplu şekilde yapılması inanıyorum
-
@aycan hocam bir de iyi tarafından bakalım her durumdan iyi ya da kötü bir eğlence çıkarıyoruz 70 puan alıp bize kadro verin atanamıyoruz diyen öğretmenler gibi sürekli ağlamıyoruz alnımız açık