Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
@aycan şurda sabırla bekleyen insanlara hersey serbest topluma yararlı hizmetse tamam kabul
-
@gökhan bir yerde okumuştum, espri kabiliyeti yüksek ve eğlenmeye meyilli olan insanların IQ seviyeleri daha yüksek oluyormuş anlayan anladı
-
@halilhy o zaman sabah " burda boş boş konuşmayın açıklandı sanıyoruz"cuları size yönlendiriyoruz. İlk hizmetiniz hayırlı uğurlu olsun
-
@aycan hahaha kesinlikle bence zaten bu mesaj alıntı yapılıp kamu spotu olarak televizyonda verilmeli bir de örtmenlerin yazışmalarına bakın oturur ağlarsınız
-
@aycan teşekkür ederim benim için bir şeref
-
@halilhy aynen kardeşim duyumunuz varsa konuşun yoksa burda boş yapmayın özelden yazın diyecek arkadaşlar artık sende yolun açık olsun
-
@gökhan o kadar modu düşük yazışmaların olduğu yerlere girmiyorum, prensip meselesi her türlü feleğin çemberinden geçen biz, atanamayan yine biz. Kaç para uleyn bir GUY kadrosu
-
@aycan bende bu grup sessiz kalıp aşağılara inince üzülüyorum artık muhabbet bile etmiyorlar o kadar ümidi kestiler mülakat tarihlerinden diyorum
-
@halilhy hocam çok üstüne gelirlerse bana yolla, eski goy goyculardan kim kaldı
-
@aycan valla ben de bir kere girdim dışlamayın beni guy da il olarak Bursa'yı seçmiştim Bursa az kalsın küme düşüyordu lanetimi her yere salıyorum yakında gib'i lağvedebilirler hocam her şeye hazırlıklı olun
-
@napsak ümidi kesip kafayı kıranlarız biz hocam
-
@gökhan eveeet böylelikle tarihin açıklanmama sebebini de öğrenmiş olduk
-
@gökhan duyumlar hep boşa çıkıyo duyum yazıyolar da ne oluyo
-
@aycan ssstttt şurda biz bizeyiz diye söyledim yüksek sesle konuşmayalım lütfen !
-
@halilhy o da doğru kardeşim
-
@aycan tecrübe konuşuyo onun farkındayız zaten
-
-
@halilhy estağfurullah hocam sadece vakti zamanında goy goy sayfası açmamıza vesile oldular diyelim
-
@aycan valla ne bilim yaa boş bulundum bir an ama Bursa da küme düşmedi yani sonuç olarak bu kadar da yüklenmenin bir manası yok
-
@gökhan derdini kullanıcılara anlatırsın artık hocam onların taktiri