Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
@Serkan01 kurcala ekibinin videolarına bayılıyorum
-
Twitter'da insanlar vergi borcunu ödemek için siteye girememekten şikayetçi sanırım bizim mülakatlar için çalışıyorlar
-
@halilhy kardes seni basligin iyi niyet ve barış elcisi secmemiz lazim bu kadar agir isleyen bi kurumdan hala umudunu kesmemis olman cok guzel
-
Arkadaslar tecil tarihi degisen ya da referans gosterdigi kisinin adresi ya da isi degisen varsa bugun gib i aradim ve sorun degil dedi sadece atanirsaniz atandiginiz kurumu arayin ve tecil tarihinizi belirtiniz dedi. Sinav ilani ne zaman aciklanir diye de sordum kurul daha karar vermedi tarih icin dedi.
-
@paretowilfredo hocam temmuz bitti artık biz de bittik nolur siz birilerine sorsanız zorlasanız belki bilgi alabilirsiniz
-
@burcudml Dostum bilgi alinabilir ancak bu aşamada sorarak yüz eskitmek istemiyorum. Cunku rica ile araci ile ulasiyorum Gelir Idaresi ne nazım gecmez malesef soracsgim kisilere. Zaten Maliye Bakanlığı'ndan bilgi almak zor. Gectigimiz yil sinavi sorusturma sureci sinav hazirligi olmayan doneme rast geldi ve ugrasim bir noktada bosa gitti. Bu kez de benzer durumla ters secim yaparak kredi tuketmek istemiyorum. Daha onemli ve gerekli donemlerde denemek daha makul. Malesef elimden su asamada bir sey gelmiyor. Ancak cok zaman kaldigi kanaatinde degilim. Duydugum ufak tefek seyler de bu sekilde gorunuyor. Kulagima gelen durum bayramdan sonrasi daha once de soyledim. Bu ay duyuru eylulde bayram sonrasi da mulakat seklinde. Ama bu kendi sorusturdugum bir bilgi degil kurumda olan bazi arkadaslarimdan aldigim duyumlar. O nedenle kefil degilim.
-
@magduriibfli umut fakirin ekmeği hocam kesmemek lazım
-
@Manifalitikoos eyvallah hocam bilgi için.Benim de referans gösterdiğim kişinin çalışma yeri değişmişti.
-
@paretowilfredo kardeşim bence sgk mülakatları olmasaydı geçen hafta duyuru gelir eylül 11 ve sonrası mülakatlar başlayacaktı şimdi üst üste gelmesi duyuruları biraz geç bir tarihe alacak gibi tahminim sgk mülakatları bittikten sonra ekime yayılan bir mülakat olacağı yaz aylarında verimsiz geçiyor demişler.
-
@alpagu allah aşkına sgk mülakatıyla ne alakası var ya hiç bişeyi düşünmeyen kurum bunu mu düşüncek. Kurum böyle şeyleri düşünüyor olsaydı ne bizi bu kadar çaresizce bekletir ne kpss ye girmeden önce sonuçları açıklayıp 6bin kişinin hayal kırıklığıyla kpss ye girmesne neden olurdu ne de daha aklıma gelmeyen başka şeyler. Bunları düşünmüyor kurum keyfilik sadece başka açıklaması yok 3 aydır sadece bize bi tarih vermelerini bekliyoruz
-
@yyy guyun sonuçları normalde aynı gün akşamı açıklanırdı geç bile açıklandı sürecin uzamasının bir sürü nedeni vardır tabiki ama biz sadece tahmin yürütüyoruz ama inan düşünen vs vardır ama herkesin de kendine göre bi planı işi var. yazın genelde izinde oluyorlar ondan kurban bayramı sonrasına sarkacağı belliydi şimdi tarih açıklansa bile en az bi 45 50 gün lazım ben sgk denetmen yard mülakatına da %100 girecem benim durumumda olan arkadaşlar da vardır.Ya ikisi de aynı güne denk gelirse bu bir hak kaybına neden olmayacak mı kişi belki o gün hasta olabilir verimsiz geçebilir aynı döneme denk gelmesi sıkıntı biraz empati yaparak düşünürsen bana hak verebilirsin ben sana da hak veriyorum.
-
@alpagu cidden ne alaka sgk mulakatiyla eskiden 2016 haric diyim sinav günlerini bile aynı tarih veren kurum ilanları olurdu yani kurumların pek umrunda olmaz sinav günü aynı olmuş mülakat günü aynı olmuş ha biriken mülakat çok old için emniyette filan yığılma varsa süreç uzadıysa filan belki onu bilemem..ben gib in yerinde olsam sgk mulakatlariyla guy mulakatini aynı tarihe vermeye calisip madem ki kurumdan kaçış istemiyor gib o zaman gerçekten guy ı isteyenleri görür..
-
@alpagu eğer aynı güne denk gelirse dilekçe verip başka güne alırsınız
-
@Nameless
Siz gib yerinde olsaniz ayni gune mi verirdiniz mulakati?
Peki sizin 2 mulakatiniz ayni gune denk geldiginde de boyle dusunebilcek misiniz? -
.........
-
@yyy tam cevap yaziyodum ki silmissiniz iletinizi.Zaten ben de onun ayarlamasini yaptiklarini dusunmuyorum.Surecin uzamasini sebebi bu olamaz.Ama kacisi onmelenin cozumu mulakati ayni gun yapip da gercekten guy isteyenleri anlamak olamaz.Beklemenin yarattigi stresle ayni durumun kendi basimiza da gelebilcegini dusunmeden acimasiz yorumlar yapabiliyoruz.Umarim kimse magdur olmadan atlatilir bu surec.Zaten dediginiz gibi ayni gun olda bile dilekceyle halledilebiliyomus.Skinti yok:)
-
@1903bjk benim orada kızgınlığım arkadaşın hak kaybi kelimesine oldu..ha beni soruyorsanız başvurduğum halde gelmeyen de, gelecek halde başvurmadigim ilan da çok oldu kimsenin hakkini yemiyim diye çünkü defalarca yaşadım puanım sınırda kalıpta son 10 güne kadar üç buçuk atarak ders çalışmayı ondan ilan olsun ona da suna da basvuruyum hangi mulakat olsun giriyim demedim hic gerci belki ondan issizim su anda bu arada lafim arkadasa veya size degil alinmayin sakın tabi hepimiz de işsizlik durumu var ama bazen sgk veya guy için demiyorum ama seçici olmak gerekiyor yoksa aynı adamlar sınava veya mülakatlara girip diğer arkadaşlar sürekli açıkta kalıp iibf kaderini yaşarız böyle..
-
@1903bjk evet yazıp sildim gereksiz yere konuşup duruyoruz burda bi şey değiştiği falan yok en son tartışmaya varıyor uzatmak istemedim
-
sabrımız iyice taşıyo ya dur bakalım hayırlısı
-
@burcuburcu ben de begeniyorum:)Tespitleri cok guzel diger videolari da tavsiye ederim.