11 evladımız Uçmağa vardı bu vatanın gencecik evlatları toprağa düşüyor bizler rahat uyuyalım diye.Genel gündemden uzaklaşmayalım yapabilen Mehmetçik vakfına bağışta bulunsun yakın şehrinde şehit cenazesi varsa gitsin gidemeyen de olduğu yerden dua okusun Tanrı Türk Milletini Korusun ve Yüceltsin başımız sağolsun.
alpagu
@alpagu
Tengri Biz Menen.
alpagu tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
RE: GELİR UZMAN YARDIMCILIĞI SINAV SORU VE CEVAPLARI 2018
geçen sene bana antalya guy mülakatında 12 tane soru sordular öyle hiç de basit gibi değildi 11 tanesini net bildim sadece ilk soruyu o an hatırlayamadım netice itibariyle elendim aynısı sgk denetmen yardımcılığında da oldu 5 sorunun 5 ini de bildim elendim ve kpss puanım TÜRKİYE derecesi var ve şuan memurum o yüzden kasmayın referans bulun 2 soru sorup 1 ini bilen adını söyleyemeyen ben 94 almışken en son sıralama ile sgk a girenleri aldılar hem guy hem sgk neredeyse %95 referans torpil düzenine göre alıyor çok kasmayın.
-
RE: Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
en az 1.5 ay en fazla 3 ay sonra olur orası kesin de bence bayram sonrası temmuz gibi başlaması daha mantıklı girelim bitsin kazandığımız belli olsun da ağustos bize kalsın en azından rahat rahat tatil yapalım
-
RE: Gümrük ve ticaret bakanlığı personel alımı 2018
@sinek seni anlıyorum kardeşim ben de üniversite okurken hem yazları hem okul zamanı hem de mezun olduktan sonra iş arama sürecinde çok çalıştım amelelik hem inşaatta hem tarım işçisi olarak da çalıştım garsonluk yaptım helal para alın teri olduktan sonra Allah karşılığını verir inş kazanırsın da mesleğinde de haram lokmaya bulaşmadan emekli olursun Allah utandırmasın.
-
@gokhangermen yok kardeşim o kadar da çıkmadı sorular birebir benzer değildi önceki senelerde olduğu gibi açıklamalardan ise evet konuyu da anlattığı için bi 60 soru filan zorlasan bulursun ordan ama böyle olması iyi oldu doğru düzgün emek vermeyip imece adem kılıç ezberleyip girip 92 93 alıp guy olanlar oldu kpss si 73 74 puan olmasına rağmen biraz daha adaletli bilgiyi ölçen bi sınavdı önümüzde mülakatlar var inş hakeden emek veren ihtiyacı olan zor durumda olan kazanır.
-
@alika28 kardeşim muhafaza memuruysan batıya da gitsen bir gün geçici görev ya da tayin nedeni ile doğuya gideceğini unutma, sen batıya gittim filan diye sevinirsin sözleşme süresi sonunda kadro geldi diye eş durumu yaparsın belki ama kurum sen doğuya gitmedin diye seni tutar her sene 3 er ay gönderir rezil eder.Ondan en temizi doğudan korkmadan gelin yapın gidin kafanız rahat olsun evlenirseniz de evlenin çocuk da büyümeden okula başlamadan gitmiş olursunuz ne bu doğu korkunuz anlamadım üstelik şuan sıfır terör olay en yapılacağı zamanlar. Devlet Baba size iş vermiş siz de lütfedip çalışın bir zahmet beğenmiyorsanız da yol yakınken istifa edin gidin yerinizde olmak isteyen Vatan evladı çok. Sizin anneniz babanız aileniz sevdiğiniz var da doğuda çalışan personel piç mi kimsesiz mi anlamadım devlet memurluğuna girdiğinizde Türk Bayrağının dalgalandığı her yerde gider çalışırım mantığıyla hareket edin en fazla çekeceğiniz sıkıntı 5 sene sonrası gideceğiniz her yerde rahat edeceksiniz kurum da çalışma şartlarına rotasyona düzenlemeye gidebilmek insani şartlara çekebilmek için elinden geleni yapıyor personel alıyor her sene 500 er kişi sizinki biraz şanstı bu şans bir daha elinize gelmez siz gelin sizden sonrakiler de gelsin çalışın ki 12 24 çalışılan yerler 12 48 e dönsün hem anlatıldığı kadar zor şartları olan yerler 7 8 müdürlüğü geçmez.
-
@James-Buchanan spor yaptıkça beynin berraklaşır ya sevdiğin şeyleri yap git yüz vs ama spor mutluluk hormonu salgılatıyor stresi azaltıyor tecrübe ile sabittir girdiğim 3 mülakatı da aldım 4 e girdim onu da alcam inş bi de özgüven lazım ama boş özgüven değil gözlerini kaçırmayacaksın kaçamak cevap vermeyeceksin yanlış olsa bile cevabın emin misin dediklerinde evet eminim diyeceksin
-
RE: MUHAFAZA MEMURU OLUP, GUY MÜLAKATINA GİRECEKLER
Muhafaza memuruyum memnunum doğuda olmama rağmen çünkü işsizlik parasızlık nedir bilirim.Onun dışında Türkiye derecem var alandan Guy Antalya ve Sgk Denetmen yardımcılığından 2 kez elendim bu süreçte ve çeko puanımda Türkiye 42.siyim alanlarda da 86 üstü hepsi ama muhafaza memuru olup guyu kazanan da sgk denetmen yardımcılığını kazanan da var hatta en yakın iş yerinden muhafaza memuru arkadaşım iş müfettiş yardımcılığını kazandı 2017 de son sınava girebildim ben de kurumdan sadece mevzuattan 57 aldım kazanamadım yani girip çalışmaya devam ederseniz kimse size niye çalışıyorsunuz demez işiniz var psikolojik olarak daha rahat olacaksınız sınavlardan daha yüksek alacaksınız ama geçen sene istihdam seferberliği muhabbetine tüm işi olanları elediler bu sene aynısı olacak diye bir kaide yok ve şunu belirteyim muhafaza memuru 5.bölge sarp ve kapıkule hariç maaş ve şartlar bakımından çoğu a grubundan daha iyi doğudaki maaş bile 5 üzeri guylar 4.200 civarı alıyor sgk da aynı şekilde ve sen 3 sene sonra doğuyu bitirip aylık min şuanki haliyle 7000 alacağın yerlere gideceksin benim de 10 ayım kaldı guy mülakatına da kaldım yine mersin için artık çok da önemsemiyorum almazlarsa onlar kaybeder zaten mülakat olup bitene işe başlayana kadar haziran gelir diyeceğim eldeki elma daldakinden bin kat iyidir herşey size kalmış girip çalışıp teftişe de geçebilirsiniz ilerde batıda çalışıp amir filan olup keyfini de sürebilirsiniz çevrenize şunu söyleyin gümrükçü oldum ve guy oldum tepkilerine bakın ona göre
-
@James-Buchanan kardeşim ders de çalış sosyal yönünü de ihmal etme manyak gibi ders çalışırsan komisyon karşısında heyecandan kekeme kalırsın arada zihni boşaltmak lazım o da en iyi sporla olur ATAM bile demiş sağlam kafa sağlam vücutta bulunur diye spor sonrası ders daha iyi girer kafana tabi bu benim bilim adamları da aynı şeyi söylüyor ama uygulama kısmı sana kalmış
-
RE: Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
Zaten başımıza gelmeyen bi uzaylı işgali kaldı o da olsun tam olsun
alpagu tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: 2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
@yamtar daha önce mülakattan elenip sonrakinde kazandıysa aradaki fark dayıdır önce bulamamış sonra bulmuştur bu kadar basit
-
@araskar yerine göre değişir kardeşim kurumun şark, sarp ve kapıkule gibi bir gerçeği var onun yanında hareketi insanlarla ilişki içinde olmayı severim dersen ekonomik olarak guyu 2 e katlar bu saydığım yerler hariç
-
@antimülakat ne demek kardeşim seve seve
-
@bgk güzel yer git kardeşim
-
Muhafaza memuruyum memnunum doğuda olmama rağmen çünkü işsizlik parasızlık nedir bilirim.Onun dışında Türkiye derecem var alandan Guy Antalya ve Sgk Denetmen yardımcılığından 2 kez elendim bu süreçte ve çeko puanımda Türkiye 42.siyim alanlarda da 86 üstü hepsi ama muhafaza memuru olup guyu kazanan da sgk denetmen yardımcılığını kazanan da var hatta en yakın iş yerinden muhafaza memuru arkadaşım iş müfettiş yardımcılığını kazandı 2017 de son sınava girebildim ben de kurumdan sadece mevzuattan 57 aldım kazanamadım yani girip çalışmaya devam ederseniz kimse size niye çalışıyorsunuz demez işiniz var psikolojik olarak daha rahat olacaksınız sınavlardan daha yüksek alacaksınız ama geçen sene istihdam seferberliği muhabbetine tüm işi olanları elediler bu sene aynısı olacak diye bir kaide yok ve şunu belirteyim muhafaza memuru 5.bölge sarp ve kapıkule hariç maaş ve şartlar bakımından çoğu a grubundan daha iyi doğudaki maaş bile 5 üzeri guylar 4.200 civarı alıyor sgk da aynı şekilde ve sen 3 sene sonra doğuyu bitirip aylık min şuanki haliyle 7000 alacağın yerlere gideceksin benim de 10 ayım kaldı guy mülakatına da kaldım yine mersin için artık çok da önemsemiyorum almazlarsa onlar kaybeder zaten mülakat olup bitene işe başlayana kadar haziran gelir diyeceğim eldeki elma daldakinden bin kat iyidir herşey size kalmış girip çalışıp teftişe de geçebilirsiniz ilerde batıda çalışıp amir filan olup keyfini de sürebilirsiniz çevrenize şunu söyleyin gümrükçü oldum ve guy oldum tepkilerine bakın ona göre
-
Evrak teslimleri tamamlansin bakanlık açıklama yapar sayfada şu tarihte şurda kura var isteyen gelip izleyebilir katılabilir diye
-
@alika28 kardeşim cevabımız sadece sana değildi doğuya gelmek istemeyip batıda yıllarca yatan eş durumu yapan ve şimdi de sizin içinizde sözleşmeli alimda doğuda kuradan çıkmamak için türlü cambazlık araya adam sokanları duymaya başladık bu gözler memleketine 5dk mesafede bulunan gümrüğe kura ile atananları gördü. Sen çözüm süreci sonrasında gelmişsin helal olsun yine biz de çözüm süreci çatışmaları zamanında atandık geldik sokağa çıkma yasağının bitiminde ise başladık yiyecek ekmek bulamadık bazen patlama seslerinde ders çalıştım uyumaya çalıştık çok şükür o günler geride kaldı da 2 yıldır tek terör olayı yok. Kralcı olduğumuz bı durum yok hakkaniyet adalet istiyoruz sadece devletçi olmak kralcılıksa evet haklısın ben bitirdim zaten gidiyorum normali herkesin en başta doğudan başlayıp batıya doğru gelmesidir ama malesef ayı dayıları olanlar hiç doğu görmeden 8 5 çalışıp 8bin alıp işler çok zor yeaaaa diyor. Sözlerim sadece sana değil genelleme yaparak anlatmaya çalıştım. Arkadaş da açıklamış iş yoğunluğu olan yerler doğu kapıları sarp ve Kapıkule bunun dışında da İstanbul İzmir'e hep eleman lazım olur buralara 50-100 arası kişiler gönderilecekken malesef Marmaris çeşme Çanakkale Balıkesir Antalya Mersin Taşucu İskenderun Trabzon Zonguldak Kocaeli gibi gümrük teşkilatının gözbebeği illere ilçelere de 3-5 kişilik atamalar yapılır. Saçmalık tayin döneminde açmayan yerlerin yeni personel istemesidir ki buralar nerdeyse her gümrükçünun hayallerini süsleyen uğruna doğuda 5 6 senesini ve yine de gidemediği yerlerdendir.
-
@alika28 kardeşim muhafaza memuruysan batıya da gitsen bir gün geçici görev ya da tayin nedeni ile doğuya gideceğini unutma, sen batıya gittim filan diye sevinirsin sözleşme süresi sonunda kadro geldi diye eş durumu yaparsın belki ama kurum sen doğuya gitmedin diye seni tutar her sene 3 er ay gönderir rezil eder.Ondan en temizi doğudan korkmadan gelin yapın gidin kafanız rahat olsun evlenirseniz de evlenin çocuk da büyümeden okula başlamadan gitmiş olursunuz ne bu doğu korkunuz anlamadım üstelik şuan sıfır terör olay en yapılacağı zamanlar. Devlet Baba size iş vermiş siz de lütfedip çalışın bir zahmet beğenmiyorsanız da yol yakınken istifa edin gidin yerinizde olmak isteyen Vatan evladı çok. Sizin anneniz babanız aileniz sevdiğiniz var da doğuda çalışan personel piç mi kimsesiz mi anlamadım devlet memurluğuna girdiğinizde Türk Bayrağının dalgalandığı her yerde gider çalışırım mantığıyla hareket edin en fazla çekeceğiniz sıkıntı 5 sene sonrası gideceğiniz her yerde rahat edeceksiniz kurum da çalışma şartlarına rotasyona düzenlemeye gidebilmek insani şartlara çekebilmek için elinden geleni yapıyor personel alıyor her sene 500 er kişi sizinki biraz şanstı bu şans bir daha elinize gelmez siz gelin sizden sonrakiler de gelsin çalışın ki 12 24 çalışılan yerler 12 48 e dönsün hem anlatıldığı kadar zor şartları olan yerler 7 8 müdürlüğü geçmez.
-
RE: 2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
@ceterisparibuss keşke senin dediğin gibi olsa kardeşim ama malesef komisyonlar tiyatro oyuncusundan başka bişy değil gib başkanı da dahil bu olaya komisyonların başkanı da hepsi kukladan ibaret listeler zaten mülakatlar yapılmadan önce net belli oluyor işte yeteri kadar referanslı torpilli yoksa atıyorum istanbul için çok sayı var hepsini referansla almıyorlar çünkü hepsi bulamıyor araya hakedip de kazanan oluyor ya da çok önemsiz illerde filan sallamıyorlar ama kazananların %95 i biz mülakata girmeden belli ondan çok kasmaya gerek yok bu düzene de bu düzene göz yumana da savunana da lanet olsun ne diyelim.
-
@sinek veremez o da kim oluyor sınır kapılarında havalimanında deniz limanlarında yetkili sensin giriş çıkışta tanısan bile polisi arabayı durdurup arama yetkin var gümrük müdürünün arabasını da ararsın başmüdürün de tabi bu kadar yemez ama yetkin var sonuçta polis de sana emir filan veremez mitçi de veremez asker de veremez hiyerarşi olarak bizden farklı teşkilat