Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
@Mimar öyle olur di mi..zaten sayı az
-
@Mimar kanka nasıl durumlar ,hazır mısın?kanka millet komisyonu öğrenmeye falan çalışıyor malum referanslara sölicekler bizi konyada patlatmazlar inşallah
-
merhaba arkadaslar. mulakata girenlere gecmis olsun. girecek arkadaslara da basarilar dilerim. ben kismetse yarin girecegim mulakata. ben kendi ilimde 35 inci siradayim. Tahminen kac gibi sira gelir? tahmini olan veya benimle benzer siralamasi olup mulakata giren arkadaslar yardimci olabilir mi? Cunku yarin ayni zamanda sgk mulakatim da var. benim icin cok onemli lutfen yardimci olur musunuz?
-
Arkadaşlar paylaşılan sorularda ceza hukuku ve icra iflasa hiç denk gelmedim. Denk mi gelmiyor yoksa kasıtlı mı sorulmuyor acaba? Bakmadan mı girsem diye düşünmüyor değilim
-
@sofuoglu benden öncekilere sormuşlar hocam ikisinden de
-
Hiç soru bilemeden çıkan oldu mu acaba
-
@napsak ben cok korkuyodum bu durumdan ama dilimin baği cozuldu hic korkmayin arkadaslar besmelnizi cekin devami geliyo gelmicek gibiyse kelime soyluyorlar zaten sonra geliyor.
-
Arkadaslar ilde kacinci oldugunuzu nasil anliyorsunuz .Biraz anlatir misiniz ?
-
@reagan liste asılıyor bekleme salonunda hocam
-
@turkkızı hakikaten ne sorulacağına yönelik bir tahmin yürütemiyorsun kamucu adama tamamen iktisat veyahut maliyeciye tamamen muhasebe bile sorabiliyorlar herhalde mülakatın akışına göre, bir de onlara çalışacağız şimdi
-
Arkadaslar ben iatanbul icin girdim 5.komisyondum.istanbul icin 4.ve 5.komisyonlar vardi 60-60 ayirmislar.ilk 35 'e kadar olan kismi 12.30 a kadar bitirdiler kalanlar saat 1.30 da tekrar cagrilmaya basladi.ben 15.30 gibi girdim iceri.sorduklari sorulari hatirladigim kadariyla paylasatin sizlerle,
Nerden geliyosun kendini tanit tarzinda kisisel sorular ardindan hic baska islerde calcalistin mi diye sordular.
Ilk sorum;tüketim teorileri nelerdir sayar misin?
2)knutz wicksel'in bu teorilerle bi alakasi var mi
3)klup mallar nedir örnekle acikla
4)parafiskal gelir nedir kaca ayrilir
5verginin yansimasi nedir ve asamalarini sayar.misin?
Bana bunlari sordular bi kac arkadastan ögrendigim sorulari da paylasicam sizlerle umarim faydasi olur -
1)Yoksullasan büyüme nedir
2)olivera tanzi acikla
3)ayrim ilkesi muhasebesede nasil ifade edilir
4)gelirin unsurlari nelerdir
5)uluslararasi isletme okuyan bi arkadasa anayasanin 90.maddesi sorulmus
6)iktisat mezunu bi arkadasa cumhurbaskaninin görevleri sorulmus
7)bütce kısıtı nedir
Simdilik aklima gelenler bunlar -
Bi de muhasebeden maddi duran varlik kalemlerini saymasi istenmis maliye mezunu bi arkadastan
-
@sgkci hocam en hizli ilerleyen komisyon istanbul..ankara icin olan komisyon baya yavas ilerledi bugün ama 35.siraya 12.ya da 12.30 arasi sira gelmisti bugün.
-
@napsak en merak etiiğim soru
-
@gizemtrak hocam peki İstanbul için katılım nasıldı gelmeyenler var mıydı?
-
@eomer valla gelmeyen yok gibi biseydi bi kac kisi sanirim yoktu onun harici tam tekmil
-
@gizemtrak sizin bölüm neydi ?
-
@gizemtrak eyvallah hocam bilgileriniz için.
-
@guyman maliye bölümüm.bu arada dört dörtlük cümle kurmak biraz zor oluyo ama onlar yardimci oldular.3 kisi vardi benim komisyonumda sadece bir kisi soru soruyor biri hic konusmuyo biri de arada bi katiliyo konusmaya ama güler yüzlüler