Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
Eskiden buralar dutluktu.
-
@iremurat hocam tesekkurler oncelikle size hep iktisat sormuslar. 2 ve 4 u cevaplayabildiniz mi acaba
-
@iremurat hocam kaçıncı komisyon ? hangi il?
okun yasası türkiye de geçerli mi sorusuna ne dediniz? -
@brkmrv bahçesine bile almıyorlar..
-
En son mülakata girdiğimiz yerle aynı demi kankalar mekan mitin oradaki mekan
-
@Hipokrat Yarın için başarılar reis. Allah yardımcın olsun.
-
@sofuoglu kardeşim Allah razı olsun güzel sonuç alırız inşallah mülakattan sonra senin mülakata yoğunlaşırız dua anlamında
-
@Hipokrat inşallah kardeşim mülakatlar iyi geçer ve iyi sonuçlar alırız da sıyrılırız şu süreçten Allah'ın izniyle
-
@ErtuğrulBEY Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017 içinde söyledi:
Etkin ücret teorisi neydi?bi arkadaş sordu.
Henry ford ilk uygulayan
-
@iremurat hazine merkez bankası arasındaki ilişkiyi cvplayabildiniz mi banada soruldu bu soru zor soruydu biraz giriş yapabildim sadece
-
merkez bankasıyla alakalı olan soruya cevap veremedim sosyal güvenlik primi olan soruda vergide cebren ve karşılıksızlık var sos. güv. primi cebren ama karşılıklı sağlık sigortası emeklilik maaşı felan işte okun yasasının tr ile ilgili olanada cevap veremedim cünkü büyüme oranı ve işsizlik oranını bilmiyordum... komisyon 2. il de gaziantep arkadaşlar komisyon bilemesende yardımcı oluyo hatırlatıyo sürekli güler yüzlü insanlar gerçekten sakin girmek çok önemli
-
@iremurat neyse gecmis olsun hocam hayirlisi olsun hakkiniz da
-
Şu ana kadar yapılan mülakatlar arasında mülakata gelmeyen insan sayısının en çok olduğu il Ankara ve Istanbul arkadaşlar diğer illere katılım hemen hemen fulle yakın ama en çok olan il Ankara
-
@nrzmrh tesekkurler hocam hepimiz icin hayirlisi olsun insallah
-
İstanbul için 5.Komisyon.(maliye bölümü)
-Üniversitende dersine giren tanıdığın hocaları sayar mısın bize.
-Maliye politikası araçları nelerdir?
-Kamusal mal nedir?
-Laffer eğrisini anlat
-Devletin mal edinme yetkisi nedir nasıl mal edinir ?(İstimvali açıkla)
-Güncel bütçe gelir gider TUTARLARI, vergi gelirleri TUTARI(düzgün şekilde açıklayamadığım tek soru)
mülakatım tam 5 dakika sürdü.Tavsiyem soru geldikten sonra sakince adam akıllı düşünerek cevaplamak, acele edip hemen söylemek istediğinizde terliyorsunuz yavaş tane konuşmakta fayda var.Siz bildikce soru sormaya devam ediyorlar.Kimi arkadaşlarıma 3-4 soru sormuşlar kimisine de 9-10.
Rabbim emeklerimizin karşılığını verir İnşallah.. -
Kankalar çıktım mülakattan çok iyi geçmedi mülakat aslında ama genel hava iyiydi bilemeyince de güldüler falan hatırlatmaya çalıştılar yine hatırlamayınca daha çok güldüler o tarz geçti benim mülakat
-
@Hipokrat Allah yardımcınız olsun değerli arkadaşlar
-
Sermaye özsermaye farkı ,tebligat yöntemleri ,kayıtlı sermaye nedir kim nasıl tutar , varlığa dayalı menkul kıymet nedir ,Yen'i bi tebligat yöntemi çıktı ne dedi e tebligatı söyletti bölümüm de iktisat bu arada ,bu kadar kankalar,vesselam
-
@kamikaze anlamadım hacım
-
@sofuoglu kanka senin mülakat ne zaman