Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
Başka zaman olsa ankara için kök söktürürler mülakat referans dahil şimdide mülakata gelmeyen çok sanırım
-
Arkadaşıma sorulan sorular bölüm maliye 5.komisyon
Banka çeşitleri
Banka iskontosu
Tarhiyat öncesi ve sonrası uzlaşma arasındaki fark ismi neden tarhiyat öncesi
Gelir ve gider nedir
Cezayi müeyyide nedir -
Hocam istanbul icin tahmini bir oranlama yapsan yuzde kac fire vardir ? @miltonfriedman
-
@friedman98 giren arkadaş bankacıdır diye umuyorum yoksa çok ters köşe ilk 2 soru
-
@Mimar kanka geçmiş olsun
-
@balans-etkisi hocam ankara icin mulakata girenler ya burada degil ya da yazmiyorlar. Kac sayfa icinde 1 2 tane ankara gordum
-
@byn-kyns teşekkür ederim inşallah sonucu da güzel olur
-
Ankara benim. Yarın gireceğim, yazarım ben mutlaka çıkınca
-
@sofuoglu bankacı değil dostum
-
@Hipokrat eyvallah dostum sana da
-
Allah'a şükür atlattık hakedenler kazanır inşallah
4.komisyon maliye
Kosgep nedir
Kosgep sertifikası ile baya konuştuk(sertifikaya sahip olduğum için soruldu)
Merkez bankası faizlerle ilişkisi yorum sorusu
Merkez bankası araclari
Disponilite oranı
Ticari ve Mali kar arasında ki fark ve tanımları
Hiç duymadigim borçlarin .... Biseyi dedi ama tam anlayamadım bu soru garipti -
Bende beşinci komisyonda girdim benden hemenn önce giren arkadaşla aynı sorular sorulmuş oysa bölümler farklıydı komisyonun tavrı iyidi alana dair sorulmadı bana bağlı ticaret türleri ve borcu Sona erdiren haller bunlardan da takası açıkladım tabi arada muhabet edildi ama iyidi genel olarak
-
mülakata giren arkadaşlar her ilin mülakat komisyonu ayrı mı oluyor
kendi sıralama ve gireceğim saati hesaplamak için -
@magduriibfli kasım 2015 te bi soruyla kaçırmıştım ankarayı 84 net mülakata yetmemişti bi dahada yazmam ankarayı
-
@alikarakuş evet komisyon il il ayrılmış İstanbul için iki komisyon toplamda beş komisyon vardı İstanbul da her komisyonda altmış kişi vardı diğerleri de muhtemelen öyledir
-
Hangi İl e hangi komisyon bakıyor????buna neden bu kadar takılıyorsunuz????
Alan soruları için de teşekkür ederim bunun dışında güncellere ve heyecan yataşması için neler yapıyorlar bunlara da deginirseniz seviniriz.Unutmayın herkes rızkını yer.Soru paylaşan arkadaşlara teşekkür ediyorum.Güzel sonuçlar alırsınız inşallah -
@Hipokrat
Ben de bugün girdim yeni yazabiliyorum.. gaiplik nedir açıkla, tam rekabet piyasası varsayımları,sebepsiz zenginleşme,irade fesadı halleri soruldu yarım yamalak geçti.. heyecandan insanın aklına çok iyi bildiği şeyler bile gelemeyebiliyor hakkımızda hayırlısı -
@brkmrv hocam geçmiş olsun bölümünüz neydi acaba
-
@sofuoglu çeko hocam
-
@brkmrv neden guy/guy ne iş yapar/neden konya tarzı sorular gelmedi mi hocam sadece soru üzerinden mi geçti mülakat