Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
@umudumol dostum Ocak a sarkabilir bence çünkü bu mülakat süreci çok zaman aldı
-
@aksaclı valla dostum o konuda nasıl alınır konusunda pek bilgim Yok yanıltmak istemem
-
@Priss peki hocam çok sağolun
-
@Priss gelsin de ocak a razıyım .
-
Hepsinin de hayalini kuruyorum valla içim şişti parasızlıktan evde oturmaktan
-
@Priss ilgöçten duyumn varmı
-
Mülakatta sorulari bilmenizin bir önemi yok diyoruz hangi kitaptan calisalim diyosunuz. Ilk mülakati olanlar oyle fazla sevinmesin. Yeni mezun musun ilk mülakatin mi diyip sizi bi güzel eleyecekler . Sizden önce bekleyen ve bu kurumun kapisini eskitmiş bilmem kaçıncı kez mulakata girenler var bunu da hatirlatayim.
-
@Mimar tanıdığım bir sürü insan var ilk mülakatında giren niye moral bozuyorsun ki işine baksana sen
-
@Mimar ilk mülakatında giren çok kişi tanıyorum sadece guy da değil üstelik.Şimdi ilk mülakatı olacakları olumsuz etkiliyosunuz bu şekilde zaten insanlar ders çalışmak için motive olmaya uğraşıyo.
-
@Mimar Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017 içinde söyledi:
Mülakatta sorulari bilmenizin bir önemi yok diyoruz hangi kitaptan calisalim diyosunuz. Ilk mülakati olanlar oyle fazla sevinmesin. Yeni mezun musun ilk mülakatin mi diyip sizi bi güzel eleyecekler . Sizden önce bekleyen ve bu kurumun kapisini eskitmiş bilmem kaçıncı kez mulakata girenler var bunu da hatirlatayim.
Hocam yazmayın böyle şeyler, milletin şevkini kırmanın anlamı yok. Benim GUY olan arkadaşlarım yarısı ilk mülakatında atandı. Nasipten öte yol yok.
-
@Mimar ne kadar gereksiz ve boş konuşuyorsun birader, şu forumdaki en antipatik adamsın gerçekten, "Yeni mezun musun ilk mülakatin mi diyip sizi bi güzel eleyecekler " ne demek, benim kaç tane arkadaşım girdi ilk senesinde, boş boş konuşup da buradaki insanları germe hadi yoluna..
-
@Mimar
Oysa ki daha 3-5 ileti öncesinde motive edici seylerden bahsetmistim.
Motivasyona ihtiyacimiz var arkadasim lutfen yazma boyle seyler. -
Ruhum daralıyo zaten yapman böyle şeyler.İyiyi,güzeli konuşmak varken,bi umut doğmuşken negatifliği bırakalım artık.Yolumuzda yeterince taş var.
-
@Mimar sen bu kafayla gidersen askere nah alırsın tezkere.d
-
@sofuoglu gereksiz ve boş adam sensin . Laflarina dikkat et. Ben senin şahsina yazmadim o yorumu.
-
@Mimar Yahu arkadaşım siz nasıl bir insansınız? Hiçbir şeyden memnun olmayan siz, önünüze gelene sataşan siz, insanlarla konuşurken nasıl bir üslup kullanması gerektiğini bilmeyen siz, ama mülakatta elenecek olanlar ilk senesi olanlar öyle mi? Siz insanlara mutsuzluk dağıtmak, onların şevkini kırmak ve onlarla dalga geçmekten başka birşey bilmez misiniz? Nasıl içiniz rahat ediyor bunları yazarken? Bu yazınızı okuyup ilk senesi dahi olsa kazanabilecek birinin şevkini kırmak ve onun kazanmasının önünde engel olmak sizin vicdanınızı rahatsız etmiyor mu? Peki söylediğiniz durumun yalan olması boyutu sizi sıkmıyor mu? Ya kalbinizi temizleyin ya da burada bizlere can sıkıntısı olacak iletiler paylaşmayın!
-
@İnmyheart dostum o konu hakkında bilgi alamadık kusura bakma
-
@Mimar insanların moralini bozmak hoşuna mı gidiyor.Dikkat ettim bir tane olumlu,pozitif yorumun yok.Forum yöneticilerinden istirhamım bu arkadaşın banlanması.
-
Bakiyorum da toylar üşüşmüş hemen . Noldu yeni mezunlar rahatsiz olmus sanirim
-
Kimse moralini bozmasın. Mülakat esnasında herkesin şansı eşit arkadaşlar. Referansı sağlam olanları dışarda tutuyorum ama şunu da unutmamak lazım 2000 kişiden referans iş yapacak kişi sayısı en fazla 150 olacak geri kalan 1750 kadro sizindir