Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
tuğrul hoca iyidir hoştur ama bazen acayip popülizm yapıyor. Ucu açık cümleler kuruyo sonrada ben demiştime getiriyor. Ha emekleri tartışılmaz orası ayrı
-
@aycan
Bizde romanla baslar romanla biter halay malay bilmem tamam ogretirsin -
GİB kaos istiyor, tartışma istiyor, kavga istiyor burası gene güllük gülistanlık oldu belli bu akşam çıkmaz bize bişi burdan.Gece belki
-
@kzxp aynen katılıyorum.
-
@garantiguy Terekeme düğünü değildir o ondan yol alamamışsınızdır. Bizimkilerde müzik hızlanınca koca salonu bir dakika içinde turlamış oluyosun :)))
-
@aycan yeni bir şey dememiş o vakit
-
Bazen aklıma geliyor da acaba forumun popülerliğini arttırmak amacıyla mı duyumlar ortaya çıkıyor...
-
Devlet açıklamıcaksa ne diye akşam çalısıyor. Ya da tuğrul hocam açıklanmıcaksa ne diye ışıklı mışıklı şeyler yazıp 5 dk beklemeye tahammülü olmayan bizleri umutlandırıyosunuz. Yeminle beynim artık, biz de insanız.
-
@aycan hocam sen de Arpaçaylı çık da tam olsun :))
-
@garantiguy garantiden ziyade temennisi yüksek gibi konuştum bence
-
Kim bu tugrul hoca? Allahini seven ustume link atsin
-
@terkiphatasi guy la ilgili her şey hakkında duyumları olan bir hoca
-
@terkiphatasi her guy sinavindan sonra popüler olan hoca
-
Tuğrul hoca için Google translate dil bulamadık a dostlar
-
@maliyeciniz Selimliyim hocam ama yakındır Arpaçay'a :))
-
@sofuoglu galiba çok mesaj atan oldu ona binaen yazdı diye düşünüyorum yoksa öğrenci dostu kendisi bize kalp krizi geçirtmek isteyeceğini sanmıyorum :))
-
-
@garantiguy ben kazanırım die beklediğim eski sınavlarda hep elendim olmaz dediklerimi kazandım pek ders çalışmadığım daha doğrusu artık komple inzivaya çekildiğim iş ev ev iş ve ailevi sorunlu dönemlerde girdim gittim geldim ne bileyim bakalım umarım bunda olur belki hasta olan annemi sevindiririm olmazsa tek emek ve onun üzülmesine üzüleceğim işin güzel tarafı olumsuz olursa hafta sonu olması kendimle baş başa kalmak açısından iyi olacak bakalım hayat bize ne gösterecek izleyip göreceğiz.
-
@friedman98 haha friedaman kardeşim bu ara sokratese bağladı hep gizemli bilinmeyen laflar açıklansada o da çıksa bu moddan
-
@aycan hocam ben kendisini tanımıyorum sizin benden daha iyi tanıdığınız aşikar ama komisyondaki üstad'ların çalıştığını ha keza siz de ben de söyleyebiliriz. Ben bu paylaşımdan ne zaman açıklanacağına/açıklanabileceğine yönelik bir sonuç çıkaramıyorum. Durum hala stabil benim nezdimde. Artık bekleyip göreceğiz hayırlısı olsun