Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
@pozitif bu gece yine uyku yok desenize
-
@maliyeciniz Kesin nişanlısı tanıdık çıkcak orası kesin. davranışlarına dikkat et artık :DDD
-
Dedi dersiniz yatin. Cuma yada pazartesi. Hafta ici aciklmiyorlar nedense
-
Yok gençler yok yatin uyuyun yazmış bu gece de bize bişey yok
-
Bu tuğrul hocanın ne demek istediğini anlayan var mı? Söyledikleri nereye çeksen oraya giden cinsten
-
Güzel yandan bakalım bu saatte çalışıyorlarsa eğer demek ki yarına yetistirmeye çalışıyorlar bence pazartesi ye kalmaz
-
@aksaclı şimdi de uyuyun yazmış diolar ben de anlamadım ki Tuğrul hoca da anlaşılmaz oldu :))
-
Bilgi alıp ta mı söylüyor tahmin mi yoksa bu Tuğrul Koçer'in söylediği
-
@maliyeciniz vallahi oynarım dayanamıyorum zaten kafkas müziği duyunca :)) gelin kız bizdenmiş yaşadın valla
-
Ben Tuğrul hocanın ne anlatmaya çalıştığını yorumlamaktan yoruldum ya gerçekten anlayan arkadaşlar varsa bi el atıverin lütfen
-
@maliyeciniz hani net bir şekilde dese bişeyleri ona göre hareket ederiz biz de
-
@bıçak-sırtı kelime oyunu zihin aciyor hoca
-
@garantiguy o halayın başında çok severek oynuyo insan ama bi yerden sonra biz napıyoruz ya hissi gelmiyor değil haklısın
-
@kzxp haha:) davranışlarımda sıkıntı yok hocam No problem zaten her gece uyumadan yazdıklarımı kontrol eder kendisi
-
@1903bjk çok basit hemen öğrenirsin ben sana dairede öğretirim atanınca :))
-
@aycan Karsda dugune katildim. Halay dediler girdik. 15dakika 1 metre ilerleyemedik. Dedim nereye düşdüm
-
@kzxp Kafkas oyununu görseydin böyle demezdin ama :))
-
Arkadas anlamiyorum ya!
Madem listeler hazir o zaman neden bekliyorsun?
Hadi madem beklemeni gerektiren durumlar var bizim bilmedigimiz, o zaman bi tarih ver ki bizde gunlerce heder olmayalim.
Ya cok mu zor empati kurmak,cok mu zor kolaylastirmak? -
@aycan garanti guy gibi konustun
-
@sofuoglu Tuğrul hoca demek istemiş ki çalışmalar devam ediyor henüz tamamlanmadı, yatın uyuyun bu gece size burdan ekmek çıkmaz, yarın ola hayrola :)) ben bunu anladım :))