Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
Huysuz,aksi,lanet bir adam ettin beni gib
-
Tuğrul hoca öyle diyorsa yarın açıklanabilir demek ki
-
@aycan lütfen enerjinizi burada harcamayın benim düğünde çekeceksiniz halayı
-
@1453 benim de umudum o yönde. Gerçi Tuğrul hocayı anlamak için bazen sözlüğe ihtiyaç duymuyor değilim :))
-
Ahh dostlar ahhh bizde bi gib var duşman basina
-
@maliyeciniz hocam bana halay olsun ya Karslıyım ben her daim halaya hazırım :))
-
@aycan kesinlikle haklısın
-
@aycan Ooooh bizim gelin de Karslı siz karşılıklı Kafkas oynayın vallahi çok sempatik bi oyun
-
@aycan sizin halayda bir tur iki saat bitmiyor
-
@aycan ben halay bilmiyom bana da ogretin
-
@garantiguy çevremde hakim savcı olan guy olan arkadaşa sordum bölge bakan danışmanı git iyiysen alırlar dedi mesela :)bizim buralar efe diyarı her koyun kendi bacağı misali
-
@garantiguy @aycan Ya Kars'ta kına oldu abimin hava buz bunlar sürekli halay çekiyo,ben dondum adamlar gelmiş 'sen Karslı değilsen Karslı olsan vallah halay çeker üşümezdin'dediler.Kimlik tespitini bile halaydan yapıolar:)Onu da geçtim kınayı bile halay çekerken yaktılar saygı duydum:)))
-
Derdi gördüm hep çile çek çile çek
Aradım yok derman içecek içecek
Sokakta Kalmıştım yok bi yer gidecek
Bi umudum vardı dertler bir gün bitecek
-
@deatmi eksik olma kardeş
-
Sizde de o iki gün önceki aşırı heyecan, kalp çarpıntısı, mide kasılmaları azaldı mı? Heyecanım maximum seviyeyi aşıp başlangıç noktasına döndü sanki
-
Bunlar neyin calismasini yapiyo onu anladim ben hala. Amma hikaye anlattilar ya.
-
@garantiguy önceki sınavda eleneceğimi biliyordum haketmedim ama herkes haketti mi bilmem bu sefer bilemedim ama daha doğrucu ve özgüvenim yüksekti artı İstanbul ve sayı faktörü umut yaratıyor bakalım kendi açımdan dünyanın sonu değil ama emeklerimi görürsem mutlu olacağım
-
Noktalama İşaretleri (Açıklamalar)
Duygu ve düşünceleri daha açık ifade etmek, cümlenin yapısını ve duraklama noktalarını belirlemek, okumayı ve anlamayı kolaylaştırmak, sözün vurgu ve ton gibi özelliklerini belirtmek üzere noktalama işaretleri kullanılır.Noktalama işaretlerinden nokta, virgül, noktalı virgül, iki nokta, üç nokta, soru, ünlem, tırnak, ayraç ve kesme işaretleri ait oldukları kelimelere bitişik olarak yazılır ve kesme dışındaki işaretlerden sonra bir harf boşluğu ara verilir.
-
@james-buchanan
Dertler bitmez yenisi gelir,
Aci cektikce guzellesilir,
Az daha sabret A James
Yakinda sana guzel bir haber gelir -
muhabbet halk oyunlarına ne ara geldi:) zeybeğin üstüne tanımam . konu kilit:))