Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
@ölümüneevetrte hocam Tuğrul hocayla konuştuk listeler tamamlandıktan sonra hemen açıklanır belki hafta sonunu bulabilir dedi. merak edenlere de bu vesileyle bildirmiş olalım
-
@garantiguy senin ki garantiymiş zaten sen boşver 849 kişiyi
-
@aycan nasıl yani
-
@smith aynen atanacak arkadaslari ariyom
-
@garantiguy hocam çok kişiyiz burda istanbul bekleyenler olarak nasıl bulamadınız :))
-
@ksavdliybncıkymk adamsınnn la sen
-
@aycan listeler tamam imza aşaması kaldı deniyordu.MaşALLAH bır de haftasonu çıktı
-
@garantiguy aradım bulamadım
-
@ksavdliybncıkymk ahahajahahhahaha
-
@sofuoglu bende olgunluk olarak tesir etti bu bekleyiş gelirse ne ala gelmezse zaten talimliyiz diyerek kendimi avutuyorum
-
@sweeney_todd nasil bulamadin kardes
-
@sweeney_todd beni bulsaydin
-
@hayde35 yazdıklarımın hangi kısmı için söylediniz bunu hocam ona göre açıklama yapayım
-
Doğum günümü forum da Gib le kutluyorum .Çok sarıyor. Mum yok ama Allah dualirimi kabul eder umarım
-
Liste miste hikaye nasıl daha listeler belli değilmiş mülakat aşamasında komisyon zaten mülakata giren hangi kişilerin kazandığını belirliyordur zaten.Sadece veri hazırlama memurlarının sisteme yükleme aşaması kalıyor geriye o da istense çoktan halledilmiştir.Peki eskiden nasıl bir gece de listeler hazırlanıyormuş milleti oyalayıp durmayın.
-
@aycan tuğrul hoca dedi kısmı olan
-
@ölümüneevetrte listelerin tamamlanıp tamamlanmadığını bilmiyorum bana söylenen bu artık ne anlaşılırsa
-
@aycan o garanti olanları arıyor
-
Gençler yanlış sayfayimi zorluyoruz yoksa bana biri bana biri sonuçların aciklanacagı sayfanin linkini yollayabilirmi
-
@aycan sizin yaptığınız aslında en mantıklısı her türlü ihtimale hazırlanmak lazım da böyle zaman geçtikçe olası olumsuz bir durumdaki çöküş daha da artacak gibi. Neyse hakkımızda hayırlısı olsun. Bu arada Tuğrul hoca listelerin tamamlanmadığını mı ima etti, ben artık anlam veremiyorum biri geliyor listeler tamam imza aşamasında diyor başkası listeler tamamlandıktan sonra açıklanacak vs. Usulca bekleyelim diyoruz ortalık iyice bulanıyor hakkımızda hayırlısı