Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
@1903bjk annem "işi bana yapıyosun ama kendine öğreniyosun" diye diye her biseyi ögretti sağolsun. Hem çalışan hem de hamarat hatunlar olcaz biz
-
Gençler bu bankalar arasında internet paketi ve sigara için kredi veren bi banka varmı? Tükendikkk
-
Arkadaşlar bu forumda ve sitede adminlik yapan 5 kişi ve 1 kişi de yazılımcı olarak çalışıyor. Yazılımcı arkadaşımıza bugüne kadar kuruş vermiş olmamıza rağmen, sitenin ayakta kalabilmesi için çoğu zaman cepten harcama yapıyoruz. Burada olan biteni takip etmek için saatlerce siteye vakit ayırıyoruz. Önümüzde arkamızda hiç bir siyasi güç veya otorite yok. Bütün derdimiz İİBF'li kardeşlerimizin kendilerini söğüşleyen forumlara minnet etmeden kendi platformlarında diledikleri gibi hareket etmesi. Öncelikle bunları ifade edeyim.
Tuğrul Koçer'i tanımayız ama epey zamandır ismini duyarız. Biz 2013'te GUY sınav tarihini söylediğimizde bazı söylemleri olmuştu, atıyorlar gibi. Fırsat buldukça da arada bir şeyler söylüyor. Bunlar kulağımıza geliyor ama olabildiğince iyi niyetli olduğundan hareketle nazara almıyoruz. Kendisi de İİBF için en azından mücadele eden birisi. Sebebi her nedenle olursa olsun destek veririz. Tıpkı priss gibi. O yüzden yanlış veya doğru duyumuyla kendisi iibf dostudur bunda şüphe duymayalım.
İkinci konuda forumda şu olsa bu olsa dediğiniz şeyleri talep edebilirsiniz ama tek yazılımcı ve 5 adminle her şey istediğimiz gibi olmayabiliyor. Vaktimizin ve bazı teknik konularda bilgimizin sınırlı olduğunu bilmenizi isteriz.
-
-
@maliyeciniz paylaş hocam linç edemez kimse
-
Ulan rüyadan sonra takip etmeyecektim yine düştüm buraya
-
Linç olduk olacağımız kadar zaten
-
@maliyeciniz
Paylas paylas bisey olursa biz burdayz -
SABIR
Sabrın sonu selâmet,
Sabır hayra alâmet.
Belâ sana kahretsin;
Sen belâya selâm et!Felâh mı, onda felâh,
Silâh mı, onda silâh.
Sen de kim oluyorsun?
Asıl sabreden Allah.Sabır, incecik sırat;
Murat içinde murat.
Sabır Hakka tevekkül.
Sabır hakka itimat.Sabırla pişer koruk,
Yerle bir olur doruk.
Sabır, sabır ve sabır,
İşte Kur'anda buyruk!Bir sır ki âşikâre,
Avcı yenik şikâre.
Yalnız, yalnız sabırda
Çaresizliğe çare...NFK
-
@maliyeciniz kimse linc edemez seni biz burdayiz şaka bi yana artik kimsede duyumlarin tesiri oldugunu sanmiyorum. Soyle sen biz bunu da duymustuk ya deriz
-
Biri yazmış gibi aramış kesin bilgiymis en az 15 gün sürermiş, mis mis mis de mus mus mus
-
@maliyeciniz zaten bu mesajin ustune paylasmazsan ben linc ederim
-
Su 1 saat cok onemli ️
-
Arkadaş onbeş gün çok ya
-
@gmsmustafa 5-6-7 en kritik saatler
-
arkadaşlar yanlış anlamayın belki yazdıkları doğrudur ama , yazılı sınav sonuçları açıklanaağı zaman gib i aramıştık , telefonda bize çalışmalar devam ediyor bugün sanmıyorum bitince açıklanacak denmişti. Telefonu kapadığımızda baktık ki açıklanmış yani ordakilerinde pek bişey bildiğini sanmıyorum ya da söylemeye yetkileri yok
-
@fact0riel hocam bence gece 12 ye kadar yolu var
-
Arkadaşlar yazsam mı yazmasam mı diye tereddüt ettim burda duyumculari linç ediyorsunuz malum . Yinede duyduğumu söyleyeyim belki birinin duasını alırım . Gib calisanindan aldığım duyumdur . Kesin değildir . İcerdekiler salı günü açıklanır diyorlarmış . Yinede ne olacağı belli olmaz geç de olabilir erkende olabilir dediler . Sakn o zaman referansin vardır hayırlı olsun yada troll vs gibi yorum yapmayın bir daha duysamda söylemem böyle bir şeyi Allah herkesin yardımcısı olsun .
-
Burdan bi kaç kişi RABBİNE kavuşmadan aciklamayacaklar galiba
-
@aycan vala ben bile sevdiğim bi arkadaşımdan duyduğum halde heyecanlanmıyorum artık Dediği şu; yetiştirmeye çalışıyoruz,birdaha üstünden geçiliyor.Aynı zamanda yeni sınav hazırlığı var ondan böyle oldu.Bugün ya da yarın açıklanacak büyük ihtimal.
Hayatta kefil olmam,duyumu aldığı arkadaşını da tanımam.Haftaya kalır diye umutsuzlananlar için deyim dedim inşallah doğru çıkar ne diyelim kalın sağlıcakla