Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
@aylin
Kısır döngü dedin de ben de kısır yaptim geldim baktim yine yok -
@aylin şu ana kadar olan hiçbir emare bugun acıklanacagı konusundan bahsetmiyor ona dayanaraktan siteyi kontrole gerek yok
-
Gitmedim, nöbetteyim. Hala yok
-
abi vallaha bıktım. açıklansın da kazanamadım diyim. hiç değilse muallaktan kurtulayım. beklenti artmasın fazla.
-
Bekle dedi gitti
Ben beklemedim
O da gelmedi, ya
Ölüm gibi bir şey oldu ama ama ama kimse ölmedi -
@1903bjk forumda bi gün yapmak farz oldu, benden bişey beklemeyin yalnız 1500 defadır hiç bir pizzam tutmadı:( ( şimdi gelirler yine goy goy dan başka bişey bilmez misiniz siz diye )
-
Baktim beklemeyim tel basinda dedim mutfaga attim kendimi buyrun dostlar tarcinli kurabiye yiyelim cay icelim bosverelim
-
Birisi aramış. Bugün açıklanması zor beklemeyin, haftaya sarkacak demişler. belki görmeyen vardır diye yazayım dedim.
-
@james-buchanan evet ben de gördüm Facebook grubunda ohalden dolayı demisler
-
Aklım almıyor ertesi gece açıklanan sonuçlar bir hafta bitti ertesi haftaya sarkacak deniliyor. Ne kadar gün geçtikçe şüphe o kadar artar. Allah sabır versin bizlere.
-
@james-buchanan bence aramasınlar diye yapıyorlar.. Ohalle ilgisi ne ki bugün mü ilan edildi uzatılacak sadece uzatılacağınıda herkes biliyordu
-
@aylin boşver muhabbetin yeter bak @duranvarlık da kurabiye yapmis @aycan da cayi demlerse bu is tamamdir
Bu arada sunu da eklemek istiyorum.Burdakileri bi cogu yillardir bu surecin icinde.Ne sinavlar verdik su zamana kadar.Belki olmuycak uzulcez agliycaz ama yine toparlanicaz.Dusersek yine kalkicaz ayaga.Burda iki muhabbet ediyoruz stres atiyoruz henuz delirmedik.Duyurulur boyle dusunen varsa
-
o değilde ya haftaya da açıklanmazsa.
-
Ohal ne alaka ya beynimizle alay ediyorlar, Yen'i mi girdik sanki ohal sürecine
-
Bi bilgimiz yok diyolar, bi çalışıyoruz diyolar, bi haftaya diyolar. Maymun ettiniz bizi! Bence bizi başlarından savmak için ne diceklerini şaşırdılar olay bu
-
@şimbilli bu ne böyle arkadas ne ohal mis ya her seyde ohali bahane ediyolar .
-
@1903bjk elmalı turta yaptım ben de az önce fırında. Bu ekip toplanmalı bigün ya
-
@aycan
Ne kaaaa da hamaratiz -
@james-buchanan hocam karamsar olma elbet aciklayacaklar ve ben o kadar sarkacagini dusunmuyorum bir iki gunu var en fazla. Hafta boyunca calistilar zaten. Güzel günlere az kaldı az daha sabır
-
@james-buchanan öyle dedilerse bugün açıklanır