Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
@aycan c harfini okumuyoruz yani tamamdır teşekkürler
-
Tuğrul hocayı eskiler bilir yenilerde zamanla tanır. Daha önce atananlar buralara uğramaz o yüzden hocaya saldıranlar muhtemelen ilk kez bu sureci yaşayanlar .
-
@rybczynski2 2016 da 84.850 ile 3100. İdim bu sene 80.5 ile 4200 kaç puan düşmeme rağmen sıralamada pek bi oynama olmadı geçen sene bu sıralamayla her yer tutuyordu bu sene bu sıralamayla yine tutar gibi geliyor önemli olan sıralama
-
-
Linki görünce bi terleme geldi
Niye demiyorsunuz arkadaş .) -
@mrs-keynes Evet sıralama önemli diye hep söyleniyor teşekkür ediyorum umutsuz ilan beklerken biraz kendime geldim
-
@zeljkobra pardon sonradan aklıma geldi yanlış anlaşılacağı çok özür dilerim farklı algılamaniza sebep olduğum için
-
Linki gorur gormez benim gibi tiklayan?
-
@brkhll Sağol kardesim
-
Açıkla artık gözünü seveyim ya. Hiç açıklamıyon, bi tane bile açıklamadın.
-
Tuğrul hoca 2013'te excell de anket listesi hazırlayıp yardımcı olmaya çalışmıştı. en azından çaba gösterdi. imece için de çaba gösterdi. kısacası eleştiri yerine çözüm üretelim. kavga etmenin anlamı yok.
-
@geleceğinuzmanı Yaptıkları beni ilgilendirmiyor..Ben bu alım sürecinde bir geçen alımda 1-2 kez baktım twitter'ına ''açıklana da bilir açıklanmaya da bilir,küstüm yazmıyorum,kırıldım söylemiyorum'' gibi politik ve tribal tweetlerden başka bir şey görmedim..Popülariteye hizmet eden hiçbir işi de samimi bulmuyorum..
-
aylardır bu forumdayım çeşitli duyumlar gördük inandık inanmadık ama kimseye de hakaret etmeden güldük. inanmıyorsanız duyumları görmezden geldin priss'i bile delirttiniz helal olsun. eski üyeleri özledim valla
-
@turkkızı net yapmayanlarn hesaplandı bu sunana 15 binde mi ne girdim 2015
2017 73 puan aynı nerdeyse -
@sweeney_todd yok hocam onu demiyorum ben mesela bnm 2016 puanım 80 arkadaşın 2016 puanı 79 muş ama onun sıralaması benden öndeymiş.
-
@del-piero kardeşim adam onlarca güzel iş yapıyor siz yararlanmamış olabilirsiniz yararlananlar oldu ama.. Adamın ünlü olmak gibi bir derdi yok millet arkadaşlık isteği yolluyor Oda kabul ediyor.. Bazı ifadeleri benimde hoşuma gitmiyor ama bu şekilde basitleştirmeyin yapılanları
-
la kardes niye birini savunma ihtiyaci duyuyorsnuz yok priss yok tugrul insanlar sinav sonucu bekliyor...kendini svnmak istyen svnsn kuru kalabalik yapmayin hepimizi gerginiz zaten boyle muhabbtler yuzndrn forumdan soguyorm burasi yardimlasma yeri prim yapmak degil.
-
Hanımlar beyler bugün yüklenip arayalim telefonları sürekli yoksa bu iş olmayacak birlik olalım herşeyi bırakıp dostlar hadi telefonlara sarılın
-
Sayın yönetim. Bu başlik şu an çok takip edildiği için buraya yaziyorum.
Ben dahil birçok kişi yazilarini görmek istemediğimiz kişiler için YOKSAY butonu istiyoruz. Bu sayede birçok tartışmanın da önüne geçilmiş olacak. Gereksiz mesajlarla başlık dolmayacak. -
Ya arkadaslar Allah askina sizin olayiniz nedir ya. Millet burda geleceginin derdine düşmüş, sizin şu konuştuklariniza bak. Yok efendim tugrul hoca iyimis yok efendim tugrul hoca kotuymus. Insanlar adama itimat edip soru soruyolar adamda kendince cevapliyo. Begenmiyosan takip etme ya da yazdiklarini gormezden gel. Begenen arkadaslarda tugrul hoca bisey yazinca sanki gib baskani aciklama yapmis gibi heyecanlanmasin. Seven sever sevmeyen gozmezden gelir olay bu kadar net