Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
Arkadaşlar merhaba hepinize sabır diliyorum konudan biraz ayrı bi sorum olacaktı.
2016 KPSS’de 80 puan alan birinin sıralaması ne civardaydı acaba? Ben bu sene 80 aldım 4000küsürdeyim. Olurda guy mhuy gibi büyük alımlar gelirse bi öngörüm olur belki diye soruyorum -
Neredeyse herkeste imece var hala adam tartışılıyor. Her şey duyum değil. İcraat var. Tek tek mail ile anket yapan adamı yeni mezunlar tanıyamaz. "Ya tutarsa"yı yapmayan kalmadı zaten. Kıyas yapılacak kategoride dahi degil. Neyse bugün yarın açıklanır ve birbirimize sarmaktan kurtuluruz. Her yıl olan olağan durumlar
-
@rybczynski2 3bin kişi fark var kardeşim aşağı yukarı
Mhuy da Guy da rahatlık da gelir
Daha 2500 kişiye yakın kişi gidecek. BUnların büyük kısmı da senin önünden olabilir. -
Hocam @rybczynski2 nasıl okunuyor ?
-
Hocam sonuçların açıklanacagi sayfanın linkini atabilirmisiniz bana bide ben deneyeyim
-
Efendiler alın hocanız sizin olsun,hocanıza kimsenin bir saygısızlık ettiği falan da yok..(Ayrıca ne hocasıysa o da ayrı mevzu)..Hiçbir kayda değer yanıt alamadığım için bu tartışmayı sizinle burada devam ettirmeyeceğim..Sadece kuru hamaset,somut bir karşılığı yok söylediklerinizin..Neymiş kitap çözdürmüş dağıtmış..Facebookta hergün tek kuruş almadan kütüphanesini boşaltan insanlar var,zor şartlarda cebinden kitap alıp oraya ulaşmasını sağlayan bir kamyon insan var..Atla deve mi şimdi şu yazdıklarınız..!Bir de ne efendim etkinlik yapıyormuş twitter'da!..Size şunu söyleyeyim;'siz yaşadığınız ülkeye bile yabancısınız'..Bu ülkede twitter ya da diğer sosyal medya üzerinden etkili olabileceğiniz yegane merci;'Galatasaray A.Ş Yönetim Kurulu'dur başka da aramayın,ilanları da yok etkinliğe yok bilmem kimin aktivitelerine bağlamayın..Siz devam edin bunlar benim düşüncemdir..
-
Boş adama cvp verirsen sonu böyle olur. Adama sorarlar sen klavye başında ergen ergen ahkam kesmekten başka ne yaptın? Su forumda acil yoksay butonu koyulmalı..
-
@fabrizio hocam aklımda ribciynski diye kalmış ama okurken biraz aksanlı okumak lazım herhalde z harfi falan
-
mesai sonu aciklnir.
-
@büyüks biraz araştırdım ilahi ağırlıkta kardeşim ya senin yorum doğrudur inşallah
-
@del-piero bende o şahsa dedim ki elimde malum hocanın guy kitabı var 2 tane fazladan.ihtiyacı olana kargo parasını da ödeyip yollucam. Yardımcı olur musunuz. Adam okudu iki hafta sona döndü dedi ki kimsenin ihtiyacı yok. Neden çünkü imece var ya malum hocanın kitabını ücretsizde olsa niye okutulsun. Maşallah öğrenci dostu bir şahsiyet!
-
@zeljkobra Hocam teşekkür ederim ilginize umarım dediğiniz gibi olur ilan gelmeden acaba hangi il yazsam diye düşündüğüm oluyor
-
O gemi bugün gelecek.
-
@rybczynski2 kpss 2016 da 79.7 ile 9200. Oldum. Kpss 2017 de ise 77.8 ile 7000. Ciydim. Puanım düştü fakat sıralamam ileri gitti.
-
@rybczynski2 2016 puanım 80di, 9386.idim sanırım. Bu sene 82. 3212. sıralamadayım.
-
@ukraynali Doğrudur hocam herkes böyle diyor puan tatmin etmese de sıralama umut verici herkes için sanırım
-
@ukraynali hocam ben sizin iletinizi görünce şimdi baktım tekrar. 2016 puanım 80,00187 9385.sıradayım. sizin 79 iken benden neden önce sıralamanız anlamadım
-
@turkkızı Tebrik ediyorum, ilginize teşekkürler baya fark var anlaşılan
-
@rybczynski2 ribizinski diye okunuyor hocam aksanı boşver
-
Bence Hızır